Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakegyvélemény

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű választóként gondolkodom, nem vagyok sem szakértője, sem avatottja, de főként nem kitüntetett véleményformálója a kérdésnek. Számomra az egymás mellett elbeszélést legszemléletesebben az alábbi vicc illusztrálja:Egy alkalommal, amikor a prímás vonójába…..
Csakegyvélemény 2011.07.13 15:36:52
@qwertzu: Bocsi, de nem X - (-Y) a plusz? Én még úgy tanultam, hogy pl.: (-5) - (-3) = (-2) vagy mésképp 5 - (-3) = 7. De lehet én emlékszem rosszul. Bár ez a matematikai fejtegetés a cikk, és a "társadalmi rétegek" gazdasági (anyagi) helyzetét tekintve lényegtelen. :-)
Csakegyvélemény 2011.07.13 15:38:43
@Csakegyvélemény: Bocsika! 5 - (-3) = 8 :-D Már számolni sem tudok. :-)
Ahogy az élet más területein, úgy a politikában is ezerrel dolgozik a kognitív disszonancia redukciója. Ami nem illik a képbe, amit nehéz lenne bizonyos következmények levonása nélkül elfogadni, az inkább nincs, nem is létezik. Vegyünk csak egy egészen jó és közeli példát: a…..
 Nem erről volt szó! címen indít kampányt a Lehet Más a Politika, melyben eredeti célja bemutatni a kormány hibás döntéseinek sorát, számtan órát tartani az orbáni megszorításokról, bizonyítani azt, hogy a választási kampányban mást ígért a Fidesz. Nos a film e cél…..
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
Csakegyvélemény 2011.05.04 15:15:34
@finom szaftos oldalas: Egyet értek veled mindenben. De sajnos - ahogy azt már több korábbi kommentben is olvashattuk -, ŐK nem akarnak megváltozni, stb.
A másik dolog, amiben teljes mértékben osztom az álláspontodat, a mezőgazdaság. Nem értem, miért erőltetjük azt, amihez nincs adottságunk. Azzal kellene élnünk, azt kellene kihasználni, amink van. Persze a támogatások EU-n belüli arányos elosztása sem lenne hátrány.
A közoktatási törvényen ölik már az illetékesek egymást régóta. Pokorni Zoltán vinné a bolognai vonalat, Hoffmann Rózsa a poroszos keresztény őrmesteri stílust, de lehet mindez hiába: jön Viktor és a Széll Kálmán tervvel elfújja az érveket, mert szerinte nekünk csakis a…..