Regisztráció Blogot indítok
Adatok
primadonna

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha pusztán a játékosok képességeit, tehetségét, elmúlt években elért eredményeit, klubjaik jól csengő neveit nézzük, akkor a spanyol válogatott vitathatatlanul a világ legerősebb csapata, és akkor az Eb-győzelem még szóba sem került. Na, mindez egy világbajnoki cím…..
primadonna 2010.07.08 13:11:08
@stars7726: Nem csak hogy a honosított németek nem énekelték (nem tudták) a német himnuszt, hanem a baszkok és andalúzok nem is akarták énekelni a spanyol himnuszt. Azt a pár spanyolt pl. Iker Casillast vagy Sergio Ramost meg nem mutatták, szép nem?:-))
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
A Variety írta meg ma, hogy bekövetkezik az, amit már régen lehetett sejteni: a Fox a nyolcadik nap után, azaz akkor, amikor a sorozat érvényes szerződése lejár a csatornával, nem kér többet Jack Bauer kalandjaiból. Ennyi volt, kérem szépen, Jack minden lehetséges ellenséget…..
primadonna 2010.03.10 16:27:58
@fallen: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem az igéret után kapott egy hívást Nina, ahol a fedőnevén szólították és ezért kellett szegény Terinek meghalódnia? Már rég vót....
comment:com Penge - Ez fájt 2009.11.10 16:32:00
"A házigazdák bevezetik a nézőt a költészet és a zene műhelyébe, leszállítják a művészetet az ünnepi talapzatról, emberi közelségbe hozzák, hiszen mindennapi társunk." mindenezt ráadásul "könnyen befogadható, de nem „kereskedelmi”…..
Aki azt hiszi, hogy online koncertjegyet venni az pár kattintás, oszt szevasz, az persze nagyot téved, hiszen ha így lenne, Homárra sem lenne szükség. Judit Diana Krallt fogja megnézni, a cserearányok romlása miatt több, mint 40 rugóért, de más furcsaságok is akadtak a rendelés…..
primadonna 2009.09.17 10:37:37
Kiváló országimázs via Bede Márton: a BKV agyatlan, rosszindulatú ellenőrei ügyesen elkapták és megbüntették a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb utazóját. A sztori nem attól szomorú persze, hogy kit vágtak meg, hanem hogy hogyan. Tony Wheeler és barátai az eső elől…..
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
  Még nem találkoztam egyetlen ezredik születésnapját ünneplő vegetáriánussal, jógázóval, bicsérdistával, hosszútávfutóval, fényevővel, pedig biztosan apait-anyait beleadtak a hosszúélet-projektbe. Vélemények az azonos című cikkünkről...
A mai nap legfontosabb eseménye nyilvánvalóan az Újpesti Dózsa - Bayern München BEK labdarúgó mérkőzés lesz 23:20-kor a Filmmúzeumon, de mivel addig jó sok idő van, lássuk mivel üthetjük el. Első helyen természetesen a Rómát kell említeni, amit előrehoztak fél órával, és…..
comment:com Kiefer új kérója 2007.12.10 09:28:04
Kedvenc tévés világmegváltónk, a szigorú tekintetű Jack Bauer megformálója bevonult a sittre, még pedig ide, a képen látható nem túl nagy, és cseppet sem Ikea-konform cellába. Kiefer Sutherland hányatott ifjúkorának köszönhetően annyira nem lepődhetett meg a spártai…..
Hagyjuk a szokásos bulvárfintorgást, hogy mégis kit érdekel Győzike. Olyan ez, mint a pornó, senki nem nézi, Kovi mégis jól megél belőle.Nem Győzikével van nekünk bajunk és még csak nem is a Blikkel, hanem a Blikkben Győzikéről megjelenő béna pr-cikkekkel. Merthogy ma indul…..
Csak azoknak az olvasóknak, akik már a hatodik évadot is látták. A többiek ne klikkoljanak, mi szóltunk!Na szóval, amikor az ötödik évadban Tony Almeida fűbe harapott, és letakarták, meg minden, akkor egy nagyon fontos elem hiányzott egyik kedvenc CTU-ügynökünk halálából,…..
primadonna 2007.09.20 13:17:54