Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SittingDuck

6 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelem ismétli önmagát! Tisztára 2012. Amikor is ''szakítottam" a Rasztákkal. Ugyan az az érzés..A történet kezdete, hogy véletlen unfriendeltem a Kézist. Hogy lehet véletlen unfriendelni valakit? Le akartam tiltani, hogy ne tudjak róla 4 hónapig, hogy ne húzzam fel magam.…..
Mai nap az 1. nap. Leiratkoztam a Kézis facebookjáról.  Nem akarok hallani felőle szeptemberig. Vajon jobban bírom majd mint a Kiscsajt? Valószínű, hisz vele már a kezdést elcsesztem.105.7 A versenysúly. Jövő hétfőre 104.7. Apró célokkal előre...
Ma kilépett az életemből a Kézis. Vajon tudta, hogy megakarom csókolni? Vagy érezte? elbalfaszkodtam a lehetőséget? Túl sokat gondolkodom és tervezek. Pedig az összes jó dolog az életemben spontán jött. Négy hónap múlva nem fogok ennyit agyalni, nem fog érdekelni mi lesz. Fejest…..
Kedves Blogom! Vajon mikor hagyom el a lustaságot és koncentrálok arra ami fontos az életben? A sulit leszarom. A melóra se figyelek annyira. Kezdek a saját magam foglya lenni. Indul a szezon, meg az utolsó hónap a suliban. Ha most nem ébredek tudatomra, akkor megint elbaszom.A Kézist…..
Kedves Blogom!Talán találó úgy kezdeni, mintha egy barátnak mesélnék, mert azokról fog szólni ez a mese. Régi barátokról, letűnt barátokról, újakról és remélhetőleg újra megtaláltakról.Mesém előzménye közel két évre nyúlik vissza. Két éve mielőtt a szüleim…..
A DreamWorks alapítása óta azon fáradozik, hogy animációs részlegével két vállra fektesse legnagyobb vetélytársát, a Disney-t. A nagy igyekezet olykor görcsös erőlködésnek tűnik, máskor úgy látszik, hogy könnyen jött a sok a remek ötlet. Mindenesetre a Spielberg cég…..
10 éve a fene se mondta volna meg, hogy Liam Neesonból akcióhős válik. Egy olyan ember, aki Berlinben próbál talpon maradni és aki a végtelen hómezőkön farkasokkal veszi fel a küzdelmet. Aki a győzelembe vezet egy szupercsapatot és aki egymaga leabálja a párizsi albán…..
Filmdroid Horrorparódiák 2012.06.15 22:36:00
A 70-es évek derekán Steven Spielberg hatalmas sikert aratott Cápával. Nem sokra rá Roger Corman trashgyáros az akkor még szárnyait bontogató Joe Dantéra bízta a Piranha megrendezését, amely Spielberg remekművének a paródiája volt. Korrekt sikert aratott a csöcsökben és vérben…..
SittingDuck 2012.06.18 01:04:33
@vrango: Ifjú Frankenstein kedvenc jelenetet: youtu.be/gQQtgx4iG8E
Néha még idézni is hajlandó vagyok :D

Csak hogy ne dupla postoljak...
Kicsit elkanyarodtak a hozzászólások horrorparódiáról horror vígjátékokra, de ezen ne múljon, mert a kedvenc műfajom. Pár kimaradt gyöngyszem:
Kutyahaz.2009 - angoloknál bezombulnak a csajok
Zombik.varosa.2007 - cowboy zombik, kicsit közepes, de még nézhető
The Frighteners - van aki még nem látta? fuuuj neki :)
Little Shop of Horrors - lálálá
Eight Legged Freaks (2002) - na ez tényleg paródia
Return of the Killer Tomatoes (1988) - classic a fiatal George Clooneval
Santa's Slay (2005) - hohoho
Fido (2006) - na ez a kategória amit nagyon ajánlanak, de soha nem sikerül megnézni...
Hatchet (2007) - dettó, de itt említeném a Holliston sorozatot, ami ugyan az a rendező csinált és ő a főszereplő, ahol egy fiatal horror rendezőt játszik és a szekrényben lakó szörnye Oderus Urungus
Dylan Dog: Dead of Night - a zombi vicces, egyébként 5/10
Lesbian Vampire Killers - végig röhögtem, miután leküzdöttem a félre érhető címet
I Sell the Dead - elfeledett angol vígjáték a jobbik fajtából. A nagy fényes poén marha jó - ennél spoilermentesebben nem tudom megfogalmazni... :)
Dance of the Dead - indi film, kicsit a Shaunra hajaz
Black Sheep - eddig is utáltam a birkákat...
Idle Hands - fiatal Jessica Alba eyecandynek, egyébként elég eredeti poénok vannak benne. Egyik legnagyobb kedvenc
The Fearless Vampire Killers - classic

+1 Beverly hills vamp - ez az a film amit húsz éve keresek, mert pont ezt a jelenetet láttam egy pillanatra egy Vico tékában: youtu.be/-kdqHejRQQA
és most sikerült egyáltalán kideríteni a címet e lista miatt :D ty ty ty.
Heidi Murkoff itthon is megjelent könyve alapján készült a Várandósok vígjáték, amiben Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Chris Rock, Ben Falcone, Rodrigo Santoro néz szembe az anyaság és apaság örömeivel, illetve az ezzel járó…..
SittingDuck 2012.05.22 09:34:15
Filmdroid McAdams az About Time-ban 2012.05.11 13:03:55
Az About Time sci-fi romantikus vígjátékban eredetileg Zooey Deschanel szívét próbálta volna elnyerni a főhős, ám a hatalmas szemekkel a világra csodálkozó színésznő valamiért mégsem tudta elvállalni a filmet. Helyére Rachel McAdams érkezett, aki idén a Fogadom (The Vow)…..
Megérkezett az első előzetes a Ted R kategóriás vígjátékhoz, amelyet a Family Guy atyja, Seth MacFarlane rendezett. A forgatókönyvet is ő vetette papírra Alec Sulkinnal és Wellesley Wilddal. A 65 millió dolláros filmben John (Mark  Wahlberg) teddy mackója egy gyerekkori…..
 A legtöbb pités színészről elmondható, hogy a harmadik rész után szépen el is tűnt a mozikból. Voltak próbálkozások, de csak páran mondhatják el magukról, hogy fel tudnak mutatni egy-két sikert.   Jason Biggs az első rész előtt a tévé képernyőjén próbálkozott,…..
A klasszikus meséket számtalan alkalommal vették elő a derék  filmesek, de talán mind közül a Disney-féle rajzfilmek voltak a legemlékezetesebbek. Az utóbbi időben Hollywoodban elzárták az ötletcsapot, a rémülten pislogó producerek és az írók szeme előtt a…..
Filmdroid My Way poszter 2012.02.24 19:14:01
A koreai háborús film egy koreai férfi és egy japán arisztokrata gyűlölködéséről és barátságáról szól. Kim Jun-shik és Tatsuo Hasagewa ellenségesen méregetik egymást, a marathoni futóverseny legnagyobb riválisának tartják egymást. A második világháború kitörésekor…..
Évekkel ezelőtt Oliver Stone kacérkodott azzal, hogy megrendezi F. Scott Fitzgerald 1925-ben kiadott regényének, A nagy Gatsbynek a filmváltozatát. A rendező Colin Farrellt akarta a főszerepre, ám 2008 decemberében már Baz Luhrmann kezébe került a gyeplő. Ám ő először az…..
SittingDuck 2011.12.14 21:51:09
Miután a 2008-as Utazás a Föld középpontja felé  (Journey to the Center of the Earth) szépen hozott a konyhára a Warner természetesen érdeklődést mutatott a folytatás iránt. Brendan Fraser és Anita Briem nem vállalta a következő részt, elvileg már volt más elfoglaltságuk…..
Filmdroid Lopott idő (In Time) 2011.11.03 21:57:00
 Andrew Niccol nem éppen hipertempóban gyártja sorra filmjeit, szépen, ráérősen halad előre. Igaza van, minek sietni, előbb a forgatókönyvet kell gatyába rázni, aztán jöhet a többi. A Gattacával szerzett némi ismertséget, de sajnálatos módon nem katapultált magasra, annyit…..
Filmdroid Vasököl (Real Steel) 2011.10.11 22:19:00
 Többen elmondták már, hogy bizony a nézők egyre többre és többre vágynak, az „igények” egyre növekednek egyes valóságshow-kban egy idő után már nem lesz elég annyi, hogy a paplan alatt megy a maszatolás és a beszélgetős-ordibálós műsorokban sem lesz…..
Két bosszúálló, a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyomszem (Jeremy Renner) szigorúan néz ki a fejéből, talán éppen egymásra merednek. A harmadik kép a forgatás egy pillanatát örökíti meg, Joss Whedon rendező éppen magyaráz, Cobie Smulders, aki Maria Hillt alakítja meg…..
SittingDuck 2011.10.08 01:10:33
Nagyon nehezen hozták össze a Zöld Darázs filmet (erről itt olvashatsz), a végeredmény pedig nem volt szívderítő, habár annyira nem nevezhető rossznak sem. A 120 millió dollárba (+marketing) került produkció közel 99 millió dollárt termelt Amerikában, összesen 227 milliót…..
SittingDuck 2011.09.26 21:02:17
Ha Tim Burton, akkor két színész neve jön szóba azonnal: Johnny Depp és Helena Bonham Carter. Nem meglepő, hogy mindketten játszanak a Dark Shadows filmben, amiben a mostanság ritkán látott Michelle Pfeiffer is fel fog bukkanni. Az EW egy képet közölt le a szereplőgárdáról, alább…..
SittingDuck 2011.09.24 09:49:08
Filmdroid The Iron Lady poszter 2011.09.23 10:10:15
Decemberben mutatják be a The Iron Lady filmet, amiben Meryl Streep játssza Margaret Thatchert, hozzánk majd februárban fut be. A produkciót Phyllida Lloyd, a Mamma Mia rendezője vezényelte le. ..