Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levrov

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy nehezen, pár év késéssel belőtte az easyJet a ziccert, februárban indul az Amszterdam-Budapest útvonal. Ők nincsenek oda a magyar piacért, kínkeservesen bővítenek csak. A jegyek 10 ezer forint környékén vannak, sajna ez teljesen reális, érdemes őket megvenni, nem valószínű, hogy érdemben…..
levrov 2016.09.16 13:14:47
@Fillér B. Gusztáv: @tygger: 2015 júliusától én a vonatjegyautomatáknál bárhol tudtam Mastercard-dal fizetni, Eindhovenben is. Sajnos tény, hogy több helyen is csak a Maestrot fogadják el, de ez is hektikus, pl. Albert Heijn-ben vásárolva néha működött, néha nem.
Update: Többen azt kifogásolták, hogy ez már egy éves hír. Elnézést. Akkor legyen ne a Zöld Pardon, hanem xy szórakozóhely. A poszt nem ZP specifikus, hanem magához a beléptetési rendszerhez, mint olyanhoz kívánt hozzászólni, illetve elemzést készíteni róla. Egy kis…..
levrov 2009.03.22 18:00:44
@Álmos: erről majd a bírónőt is próbáld meggyőzni, mikor 16 évesen feljelentenek.
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
A szakítósblog is az őszinteség híve. Jöhet a pofánkba bármi, csak jöjjön, és akkor mi meg tesszük fel ide a blogra. A "túl sok kapható lány" hívószóra inkább nem tettem be képet. Én az őszinteség híve vagyok. "Nézd, nálam nem fogsz sikert elérni, és…..