Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OneBigLike

791 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hm. ..
OneBigLike 2012.12.01 10:29:55
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
Ha nem veszünk fel IMF-hitelt, a következő ciklusban Mickey egér lehet a miniszterelnök. Miután a Disney 4,05 milliárd dollárért megvette a Lucas-birodalmat, jelezte szándékát, hogy Magyarországgal is megkezdené a tárgyalásokat. Orbán Viktor elmondta: ugyanúgy nem kér a Disney…..
OneBigLike 2012.11.06 15:45:57
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Futok. Hova tűnt egy poszt? 2012.10.15 21:50:40
Nem bírok nem szólni. Ma egy futótársunk írt egy hozzászólást a fészbukon a futótársak csoportba, meg a DKTeam-csoportba is. A hozzászólást mindkét helyről kimoderálták. (FRISSÍTÉS: 2012. 10.16., 2:40: A futótársak csoportból a szerző kérésére törölték a posztot. A…..
OneBigLike 2012.10.17 10:42:14
@altero: bárki aki lemegy a szigetre futni, vagy csak lefut egy teljes kört, tök mindegy hol kezdve azt, bele fog futni a nike-ba.
mégis a nike ad egy futóklub tagságot, a nikenak vannak ott a segítői, sőt ez a nike-os ragasztgatós füzet is tök poén, ott a cipő teszt stb, de ez még nem az jelenti h ott a kés torkodnál és fuss nike-ba. én pl adidasba futok, meg noname-be. egyszer nem zavartak el, egyszer nem akartak megtéríteni h nekem mennyivel jobb lenne a nike.
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
Gréczyblog Gyurcsány-Bajnai 2012.06.29 07:33:00
Két napja az a sztori, hogy hogyan is van egymással Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon. Mikor és hogyan találkoztak, miért vesz, vagy nem vesz részt egy rendezvényen egymás társaságában Magyarország két volt miniszterelnöke. Kezdődött a Horthy-konferenciával, folytatódott egy…..
Ma nulla órakor életbe lépett az új vasúti és autóbusz-menetrend. Az eddigi napi mintegy 3 ezer vonatból 410 áll le. Az autóbuszjáratok száma harminccal csökken. A vasútvonalak felét érintően megváltozik a menetrend, sok a szűkítés, milliós nagyságrendű embertömegnek kell…..
OneBigLike 2012.04.15 17:27:09
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

annyiban nem volt ugyanez a véleményem, h a teljes vonalbezárást akkor sem tartottam helyesnek, és most sem. a ritkitást, kihasználatlanság miatt viszont akkor is jogosnak tartottam volna.
az meg külön idegesítő, h a megkérdezettek egyik fő oka az volt h azért ne vegyenek el vonatot, mert mi azt szeretjük...
OneBigLike 2012.04.15 18:11:55
@Zsugásjózsi: had döntsem sem már el én mégis h gondolkodtam :) köszönöm :)
A minap volt egy halovány kísérlet arra, hogy valamelyest csökkentsék annak a 85%-nak az arányát, akik kedvezményesen utazhatnak a MÁV-val. A próbálkozás hamvába halt, a kezdeményező parlamenti képviselő visszavonta azon javaslatát, hogy csökkentsék a vasutas dolgozók…..
Anya-lánya! Anya, te is szoktál?? 2011.10.09 19:48:51
..
Anya és lánya igaz története a négylevelű lóheréről :)    ..