Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eljenszombathely

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Helló Balatonberény, és veled együtt a legszebb nyarak  A balatonberényi gyermeküdülőben sok-sok vasi diák töltött jó kis napokat. Úgy néz ki, az üdülőt eladják. Maradnak az emlékek, s belőlük egy kiállítás, ami a hétvégén nyílt meg.   Az Éljen…..
Megtartottuk az első nyilvános rendezvényünk. "Balaton legszebb nyarakon" - melynek apropója a Balatonberényi gyermeküdülő megmentése volt. Köszönjük a sok beérkezett pályázatot, és az érdekes beszélgetést! Vas Népe cikk itt. Képek…..
Tisztelt Szombathelyiek!A közéletre figyelő, és az ott folyó eseményeket nyomon követő Szombathelyiek minden bizonnyal tudják, megalakult az "Éljen Szombathely" Egyesület. Alapszabályunkban rögzített legfőbb célként és küldetésként fogalmaztuk meg, idézem: - "Az…..
„Ugye emlékszel, milyen izgatott voltál már az indulás előtti napon, a várakozásokkal teli nyugtalan, véget nem érő éjszakán, a vasútállomáson és a kínosan lassan vánszorgó kabinos vonaton, mennyire remegett a szíved, hogy végre láthatod a Balatont? Ugye emlékszel a…..
Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Szaktanárok!Szeretném figyelmükbe ajánlani az Éljen Szombathely! Egyesület által meghirdetett művészeti pályázatot.Egyesületünk egyik legfontosabb célja: „Az Egyesület olyan közösség építésére törekszik, ami elősegíti a…..
  2010. október 14-én, 18 órakor megalakult az "Éljen Szombathely!" Egyesület.Az Egyesület tevékenységével és partneri viszony kialakításával illetve fenntartásával biztosítja a társadalmi részvétel feltételeit a városi döntéshozatalokban. A közösség…..