Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezdefos

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszcsont Peti memoárjai 2008.08.20 21:31:00
1, Szóval hol is kellene elkezdeni...talán az alapoknál! Panel gyereknek szántak, de valami hiba csúszhatott a számításba, mert városi létemre nagyon könnyen tudtam paraszt gyerek lenni. Magyarország egyik legnagyobb gyár városában láttam napvilágot...aztán egy darabig nem is…..
Egy év angliában (bohózat)     Csak 18 éven felülieknek     Amikor ide érkeztem, élt bennem a remény, hogy valaha tisztességes ember leszek...de a Belford-ban eltöltött kis idő után rá kellett jönnöm, hogy ez itt sem lesz egyszerű. Miután a lány…..
Feb 9. A "Te hulye vagy" emailed után sokkal jobban éreztem magam. :) Amúgy meg tudom,nem kell mindig felhozni.... Annyiban változott a helyzet, hogy most már tudom, hogy meddig nem fogok padlót kapni... majd még írok. Ja ..nem tudom hogy írtam-e, de tiszteletbeli festővé…..
ápr 19       Na szóval a motor jó vásár volt, de mint minden használt motornál, ennél is jelentkeznek kisebb problémák. Pl most egy tömítést kell kicserélni a váltó felőli oldalon, mert egy kicsit fossa az olajat. Hála istennek (lehet hogy mar írtam) …..
jun 14 Az az igazság,hogy nem tudok olyan jókat írni,amióta a nagy tragédia történt. De szerintem igy vagytok ezzel ti is..........a minap olvastam a barcikai honlapon, ami alapvetőleg a barcikával kapcsolatos híreket rendeltetett megosztani a helyi lakosokkal, hogy Móricz Norberttal…..
jun 22 Heeeee.taan ma annyira megindult a fagyis,hogy a regi alkalmazottakra idod sincs! Ki az alkalmazott a fagyisba...... Gondolkodtam sokat........es arra jutottam,hogyha eljonnenek megin a Bodi Gusztiek a barcikai hosok terere,arra bizony szivesen befizetnek.Probaltam ezeket a majmokat…..
nov 10 Na Szoval annyi csodalatos dolog tortent velem a mai nap ,hogyha mind velem tortent volna meg akkor mar reg a gep elott ulnek emailt irni.Szoval mar reggel ereztem a szekletemen,hogy a mai nap konnyen megmicsodasodhat.A nap elso felet meg teljesen nyugodtan ultem vegig egy forgalmi dugoban…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Úgy látszik Havas csak a kezdet volt. Ma kitették Sváby szűrét. No komment, illetve majd ti. UPDATE: részletek itt...
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..