Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brummnarcisz

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
A "Szolidaritás éjszakája" elnevezéssel csütörtök este demonstrációt tartottak 10 budapesti helyszínen, vidéken és külföldön további hat városban a Börtön Helyett Lakhatást hálózat tagjai, akik a hajléktalanokat sújtó novemberi törvénymódosítás ellen…..
Kivételesen gyors leszek. Egy szerdai OVB-határozatban a következő beadványt minősítettek népi kezdeményezésre alkalmasnak:  „Kezdeményezzük: az Országgyűlés tárgyalja meg, hogy a 70. életévét betöltött választópolgár választójogának gyakorlását közjegyzői…..
Meglehetősen rideggé vált a kapcsolat az amerikai és a magyar kormány között, ahogy azt számos híradásból, amerikai nyilatkozatból tudhatjuk.  A kormánytól balra álló ellenzék egy része a washingtoni hátszéllel igyekszik bizonygatni szólamait, miszerint valóban,…..
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..
brummnarcisz 2011.10.17 16:36:02
Remélem ezeket a virágos csajszikat úgy hívják.   ..
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
brummnarcisz 2011.09.29 20:25:41
@Sziget Official: locsolni kell és kifizetni, nem mutogatni mindenfelé
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
Van ez a videó:Ebben Steve Jobs beszél 1997-ben arról, hogyan használja ő a számítógépet. Elmondja, hogy a különböző munkahelyein van egy-egy gépe, a fájljait azonban egy szerveren tárolja, ezeket mindenhonnan eléri. Akkoriban ez kiváltság volt. És itt jön a lényeg: oké, hogy…..
brummnarcisz 2011.09.27 19:26:32
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
brummnarcisz 2011.09.27 19:20:32
@Ghavin: ezt a nagy okosságot hány perc alatt sikerült továbbadniuk a szüleidnek számodra?
brummnarcisz 2011.09.27 19:21:18
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Bevallom, még életemben nem hallottam a Liget Köztársaság Egyesületről, pedig érdekes társaság lehet, hisz a közgyűlésein Szőcs Géza Bojár Iván Andrásként viselkedik. Csak míg egy arculati tanácsnokot azért fizetnek, hogy vad és eredeti dolgokat mondjon, hogy aztán…..
brummnarcisz 2011.09.16 17:26:17
@baba jaga: neked a másik idiótának: van, 2 biztosan
   Utca- és életképek az 1941-42-es New York-ból egy indianai fotós, Charles Weever Cushman jóvoltából. A 70 évvel ezelőtti színes felvételek akkoriban még ritkaságszámba menő, méregdrága Kodachrome filmre készültek.…..
Schmitt Pál kérte, a Fidesz frakció kitalálta, Orbán Viktor megcsinálja. Gyönyörű a koreográfia és sokan jól is fognak jáni. Ha a Fidesz frakció a jelenlegi formájában fogadja el a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos előterjesztést, akkor egyben megszavaz magának közel 350…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
  „Most vasárnap” megverné a Jobbik az MSZP-t és nagyon nagy partit csapnának Schifferék, ha az LMP bejutna a parlamentbe – ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből. Meg persze az is, hogy a Fidesz-KDNP-nek most is meglenne a kétharmad, de hát az anyag a…..
brummnarcisz 2011.09.15 17:55:34
Nem tudom van-e szebb annál, mikor a kettős beszéd úgy nyal vissza, hogy napokig eltart, míg Kedves Vezetőnk ábrázattyáról letörlik a nyalintásból visszamaradt szájhabot." A kormány hiszi azt, hogy egy bizonyos szinten túl az embert terheli a felelősség, amiért elment a…..
brummnarcisz 2011.09.14 09:44:27
Michael Knight Rögeszmerendszer 2011.09.13 11:00:00
Meglehetős csendben voltam az elmúlt hetekben, jobbára figyeltem csak, mi történik. Próbáltam megfejteni, hogy csupán tragikus hozzá nem értésről, a napi üzleti vagy árfolyamérdekek vezérelte bizniszről van-e itt szó, netán rossz vicc, gonosz játék vagy tökéletes és arrogáns…..
brummnarcisz 2011.09.13 17:31:32
Mitch Winehouse, Amy Winehouse édesapja egy amerikai talkshow-ban kifejtette, hogy szerinte a lánya a túlzásba vitt alkoholmegvonásba halt bele. "Amy mindent mértéktelenül csinált. Mértéktelenül ivott, és nem ismerte a mértéket az alkohol megvonásában sem." - mondta a…..
Pont tíz éve jelent meg a God Hates Us All című Slayer album, ami így indul (élő verzió a War At The Warfield videóból):..
Már-már azt hinné az ember, hogy a vendégverő divat már leáldozóban van, de úgy látszik elő- előbukkan most is néhány biztonsági őrös horror történet.  A folytatás is szokásos, a rendőrség ímmel-ámmal nyomoz, nem ritkán össze is van fonódva a biztonsági céggel, a…..
Persze mondhatjátok, hogy ez nem is Urbanista-téma, de egyrészt nagyon izgatnak ezek a dolgok, másrészt meg igenis városi terület ez is. Igaz Mosaburgot hiába keressük már  Magyarország térképén, de Zalavár még rajta van.Itt találták meg a közelmúltban Karintiai Arnulf…..
brummnarcisz 2011.08.26 08:41:16
@Nagyzee: ja olvastam azt is, kb pont olyan meggyőző, mint az Illig könyve vagy mint általában az összes erről a korról szóló "tanulmány" - inkább találgatás. ez is csak egy nagy mondás, miért ne lenne "karoling" az jól hangzik és így biztos sokan elfogják olvasni a cikket. Mosaburg..haha biztos Mosa nevű beduin barátom őseié volt egykor:)
brummnarcisz 2011.08.26 09:59:00
@David Bowman: azt, hogy nem túl vastag ha ennyi se lett volna simán ledőlt volna
brummnarcisz 2011.08.26 10:32:48
@comes: ugyanmár, teljesen fel vagyunk dobva én pl ilyen boldog még sosem voltam, lazíts kicsit és ne vedd ennyire komolyan a tanúskodást:)
Share | Ezt a gyöngyszemet tegnap mutatták nekem: "Budapest, VI.ker.-ben, a Terézvárosban, az Anker köz egyik tornyában kiadó egy eredetileg műteremként funkcionáló, átépített, belső 3 szintes légkondicionált lakás. A 90 nm-es alsó szinten - ami a ház 5.emeletének…..