Regisztráció Blogot indítok
Adatok
besz@rok

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudom, ezt a fürdővizet már kiöntöttük, csak sosem árt látni, milyen volt a gyerek, akit vele együtt. Összeírtam ezért a korábbi viták során általam hallott / olvasott leggyakoribb s -népszerűbb érveket, miért volt jó vasvellával kihányni őket, s végigrágom ezek…..
Formabontó poszt a mai, hiszen nem egy összefüggő történetet olvashattok, hanem inkább csak apróbb mozaikdarabokat tett egymás mellé tsabus (akinek előző, „hagyományosabb" posztját itt találjátok). Én nagyon élveztem, remélem, nektek is tetszeni fog. „Legutóbb kimaradt…..
besz@rok 2012.12.16 20:18:41
Kedves szerkesztőség! Mivel csak most találtam rá az oldalukra, most tudok beszámolni 5 évvel ezelőtti gyorséttermes „kalandommal” kapcsolatban! Nos az egyik budapesti pláza gyorséttermébe vettek fel még anno 17 évesen! Ugye mint diák, sok kisebb hülyeséget csináltunk,…..
Modorosblog A határon túli 2010.07.05 07:00:00
-Na tessék, ezt olvasd: "Megkapta a szlovákiai magyaroktól a piros lapot az MKP" - nagyon helyes. Én is a Mosztra szavaztam, már csak dacból is. Kutyakötelessége mindenkinek egyszer s mindenkorra megtanulni, hogy a magyar kártyával többé nem lehet választást nyerni. Nekünk…..
besz@rok 2010.07.05 11:29:00
A határon inneni…

Kutyakötelessége mindenkinek egyszer s mindenkorra megtanulni, hogy a szlovák kártyával többé nem lehet választást nyerni. Nekünk senki ne akarja megmondani a szlovákok közül, hogy nekünk mi a jó. Majd azt mi eldöntjük. Ez a lenéző, slota-s gőg ez nagyon bassza mindenkinek a csőrét idelent. Ne a mi faszunkkal verjék a csalánt, már elnézést - nem akarunk senki túsza lenni. Békében akarunk élni, a mi hazánk Magyarország. És a szlovákok között is rengeteg normális ember van - csak az szól rosszat róluk, aki még életében nem látott szlovákot, akik ezt mondják, azok ilyen egyszerű nagymagyarország-térképes hegylakók. Ez van. Hülye ember mindenhol van. Érted, Sanyikám.
Én a békés együttélés híve vagyok. A lányaimnak is magyar keresztnevet adtam, magyar iskolába járatom őket - tanulják is meg tisztességesen az államnyelvet - a -nét pedig használják csak bátran. Nem ettől lesz valaki kisebb vagy nagyobb szlovák. Így tudnak majd legalább érvényesülni később is. Aztán otthon meg majd úgy beszélnek, ahogy akarnak. A komáromi szoborral sincs semmi bajom, ünnepeljenek csak - mindannyiunké a város.
És most mit szeressek én Szlovakián, mit? Magyarországon születtem, Magyarországon nőttem fel, nekünk vannak a legjobb boraink, legjobb ételeink. A gazdaságunk is (volt, hogy) jobb (volt), vizipólóban 3x-os olimpiai bajnokok vagyunk, a futbalistáink 2x voltak világbajnoki ezüstérmesek. Mit kaptam én Szlovakiátol? Nem segítenek ezek soha, csak a szart keverik. Mit adtak? […]
Tavaly szeptemberben felhasznalo kollegina hírt adott az épp akkor épülő LEGO házról, amit pici LEGO kockákból rakosgatott James May angol játékrajongó, a Toy Stories című műsor kapcsán. Öröm és boldogság, hogy a ház kész lett, 3,3 millió LEGO kockából épült fel, 1000…..
Knaan Wavin Flag című dalának magyar változatát Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. A tévé rockzenekara, a Szabadság tér 17. kísérte az MTV arcait. A klipben szerepel Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al…..
A Zugügyvéd szerint is disszonáns, hogy magyar állampolgár nem élhet a választási jogával, ha külföldön dolgozik, és feladja itthoni lakását.Kedves Zug!Kivancsi vagyok a zugugyvedi velemenyedre. A jogi tenyallasegyertelmu, megis furcsanak tartom a helyzetet. Az Alkotmanyertelmeben…..
besz@rok 2010.03.18 20:17:33
@Rékuc:
Nem.
Nem a blikk volt a sok.
Hanem a cider.
Azert (en) sem hittem volna, hogy ez nem egyertelmu.

Majd legkozelebb.

Ne haragudj, mennem kell dolgozni, igy ha megvaloszatlanul hagynalak, az nem udvariatlansagbol valo.
Nem vagyok/leszek gep elott.
Udvozlettel, besz@rok!
besz@rok 2010.03.19 01:21:32
@Rékuc:
Erted mire celzok?
Analog vagy sem a dolog.
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
besz@rok 2010.02.02 16:45:50
@Metrós Ryder:
"Az eszedbe jutott, hogy ezt meg lehet előzni, ha rendbeteszik az adóterheket itthon? "
Nem azt mondtam, hogy az adoteher idehaza elfogadhato merteku, hanem azt, hogy, ha mindenki ugy gondolkozik ahogy hozzad hasonloan sokan, akkor b@szhatom/b@szhatjuk az egeszet.
B@szhatom a TB ellatast, hisz nincs aki fizesse, b@szhatom az ingyen froccsot szavazaskor, meg anyamek is b@szhatjak az egeszet. Sot, tovabb megyek, mindenki b@szhat mindet, mert azt szabad.
Hisz jogok vannak, de kotelezettsegek azok nincsenek.
Nem ertetted mire gondoltam. Nem az a megoldas, hogy beintunk, oszt pofazunk, hanem az, hogy peldat mutatunk es elkuldjuk azokat a retkes f@szba, akik sanyargatnak!
Ezt viszont azok tehetik meg, akik a terheket is vallaljak!
Egeszsegunkre!
Nem annyira meglepő, mint amennyire szánalmas fordulattal igyekszik költségeit tovább csökkenteni a Wizzair. Mi mást is tehetne a 150%-os hatékonysággal működő társaság, minthogy április 1-i tréfaként bevezetik az utasfelvételi díjat. Tehát a foglalási díj, majd a poggyászdíj…..
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
besz@rok 2009.07.17 02:31:44
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
besz@rok 2009.06.29 11:32:02
Besz@rás némelyek (sajnos a többség) hozzáállása a problémahoz. Talán a panaszkönyvöz tényleg semmi köze, hiszen nem fogyasztóként szeretett volna észrevételt tenni, de hogy ennyien nem értették volna meg a mondanivaloját Henci 'furcsa' viselkedésének, azon jomagam is elcsodálkozom.
Remélem a szomszédaitok is a ti hulladékgyűjtő edényeiteket használják a sajátjuk helyett.
Menjetek és igyatok egyet, mielőtt meg kerszetre feszítenétek valakit.
Besz@rok...
besz@rok 2009.06.29 14:24:07
@jesszumpepi:
Hogyne!
Hagyma hazarepül egy másik kontinensről kidobni az üres üvegeket.
Aztán visszarepül.
Irigykedsz az elsőzőre?
Húzd fel magad,aztán tekerj melegebb éghajlatra!

Asszem szorult annyi Hagymaba, hogy kialljon magaert. A hozzaszolasok egy resze azert volt olyan, amilyen, mert Hagyma 'azt' mondta, amit.
Ez jelzi a kozosseg osszetarto erejet, ami pozitiv, viszont tevutra vezethet.
Hagymanak annyiban volt igaza, hogy nem kell odaadni a vasarlok konyvet. Es ennyi. Igazabol nem is mondott tobbet. A tobbiek (vakon) kovettek, de a hozzaszolasaikban mar teljesen mas ertekrendet kepviseltek.
Es sajnos azzal, hogy azt irod: "huzd fel magad", bealltal @kurbli moge.
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
besz@rok 2009.05.17 19:20:59
Krisztáék háza egy alkalmatlan földhivatali ügyintézőnek köszönhetően elárverezés előtt áll. Egy másik városban élő, de azonos nevű adós tartozását akarják leverni rajtuk, és ugyan a földhivatal már belátta, hogy tévedett, Krisztáék szívesen beperelnének valakit. Van…..
besz@rok 2009.05.14 09:22:15
Sajátos válságkezelési stratégiát figyelhetett meg Zoltán a Tele5 taxi jófajta reptéri transzferje során: Alábbi eset tegnap történt. Nem is az átvágás mértéke bántó hanem, hogy amint beültünk a taxiba, a sofőr minden idegszálával azon dolgozott, hogy átvágjon minket.…..
Jkbuda levele szerint nem elég, hogy a Fibernet késett a beszereléssel és a javítással, hogy nem küldött ki szerződést, tehát elvileg nem is állnak kapcsolatban egymással, de a szakik még csak nem is a Fibernet hálózatára kötötték be őket. Tisztelt Fibernet Kommunikációs Zrt!…..
besz@rok 2009.02.27 01:15:33
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
besz@rok 2009.01.26 00:51:39
Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal, ám reménnyel telve utaztak a buszon, amin nem működött a mosdó. Még egy sört is vettek, hiszen megkapták az ígéretet, hogy Pozsonyban pihenőt tartanak, ahol mindenki elintézheti a dolgát, de erre végül csak a Népligetnél került…..
A backdoor friss, hadd ne mondjam csípős szellemiségét sikerült plakátra csempésznie a mindent összeokádó állapolgárok megregulázására készülő londoni hatóságoknak. űalkotás üzenTegnap volt Index-karácsony, úgyhogy mélyen azonosulni tudok a műalkotás üzenetével. A…..
besz@rok 2008.12.19 15:21:56
...a pics@ba, elb@sztam.
Forditva...
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..
"A Lufthansáról alkotott véleményem? Vízfejű multi, cselekvésre képtelen, felelősséget maximálisan elhárító, udvariatlan, tájékozatlan, arctalan, fogáspont nélküli, zsírosan csúszós hájtömeg, az ügyfelet semmibe vevő társaság." Mi gerjeszt egy kisgyermekes apát…..