Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektronok laza csoportja (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
Az 57 éves Fábry Sándornak kislánya született: a boldog anyuka a nyilvánosság elől rejtegetett élettársa. Fábrynak egyébként már van egy gyereke, 2009-ben Malawiban nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta, és akit Fábry azóta is támogat…..
elektronok laza csoportja (törölt) 2011.03.08 05:37:25
A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy felbontotta Charlie Sheen színész szerződését. "Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszüntette Charlie Sheen színész…..
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
elektronok laza csoportja (törölt) 2011.03.06 22:07:19
elektronok laza csoportja (törölt) 2011.03.06 22:37:53