Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgyuri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror blog! Nemrég, tavaly év végén ért véget az első kalandom, ami a munka világát illeti. A gimnáziumi érettségi után és az egyetem előtt pár hónapig a családi vállalkozásunkban dolgoztam, de úgy…..
sgyuri 2017.05.03 23:09:11
@Hashim:

CALL CENTERED VAN VAZZE ?
sgyuri 2017.05.03 23:09:11
@Hashim:

CALL CENTERED VAN VAZZE ?
Parádés napok járnak az Emberre, Aki Nem a Miniszterelnök Strómanja...
sgyuri 2017.05.02 16:46:14
@lobaszopiatej:

A prolik nem irigylik , imádják veled együtt. Azok viszont akik évtizedek óta próbálnak saját erőből a felszínen maradni biztos nem örülnek annak, hogy egy ilyen arc ( még érettségije sincs te prolizó fasz) puszta politikai előnyből 100 milliárdokat tud keresni. Ráadásul, ha megszámolnád, hogy mennyi és miből akkor látnád, hogy nem a piacon munkával, hanem a közbeszerzések elosztásával , munka nélkül került hozzá az extraprofit. És ti agyatlan fidióták akik azért veritek a nyálatokat mert a TESCO kemény munkával évi egy-két milliárd forint profitra tesz szert , ugyanakkor simán tapsoltok egy közepesen gyenge képességű embernek aki munka nélkül ( és itt nem csak a fizikai munkáról beszélek hanem az értékteremtésről) 100 milliárdra tesz szert.
Ez a patkány 55 évesen kezdett el gyarapodni. Hiteles. :)
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Nyakó István egyesen a magyar valóságból érkezett interpellációjának elmondására, pulcsiban, borostásan. Meg is borotválkoztam volna, mondta, de valakik Mezőkövesden lenyúlták az arcszeszünket hólapátolás közben. Ez afféle szoci poén volt, jellemzően mutatja, hogy még ők…..
sgyuri 2012.02.20 07:52:07
@miro1: állítod te. Az igazság az , hogy a jelenlegi hatalom a szocik minden reformkísérleténél ordas demagógiával megtévesztették az emberek. Elég csak a 300 forintos népsavazásra gondolni amit ötszörösen überelt az Orbánék eü járulék növelése illetve a szociális népszavazásnak nevezett brutalitásnál a hallgatói hozzájárulás (kb 150 ezer /év) elutasítása és most pedig a 600ezer/féléves tandíj és röghöz kötés bevezetése. Igen hibáztak a szocik , mert figyelembe vették az emberek véleményét amit a fidesz manipulált. Nem tartanánk itt , ha a szocik lightos reformjait 4 éve végrehajthatták volna. Most ezt szívjuk meg az , hogy egy cezaromániás beteges hazudozó került hatalomra a szavazók 54% jóvoltából. A labda most nálatok pattog és láthatólag nem tudtok vele mit kezdeni. Csak sajnos közben az ország meg belegebed.