Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amos

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány évvel ezelőtt anyukám egyszer csak megkért, hogy mossam le a hűtőszekrényt. Álltunk a konyhában, ő a főzéssel volt elfoglalva, én meg épp arra jártam, úgyhogy megragadta a kínálkozó alkalmat. - Jó, de mivel? – tettem fel a logikus kérdést. - Szódás vízzel…..
Legutóbb a BRFK, most az ORFK közölt adatokat az októberre és novemberre bejelentett fokozott közúti ellenőrzésekről, melyek célja, hogy kikényszerítsék a gyalogosok és a kerékpárosok szabályos közlekedését, olvasható a hétfői közleményben. Október 1. és 26. között…..
 Tegnapelőtti forradalmi programajánlónkban alaposan mellélőttünk a Zöld Pártot illetően. Mivel egy ideje már nem követjük a nemzeti patologikusok osztódását - egy gusztustalan, képlékeny amőba szaporodása is unalmassá válik az első pár lépés után -, azt hittük, hogy…..
Victoria Beckham ha meg nem is hódította Indiát, de a nevét és az arcát mindenképpen jól ismerik az ott élők.Victoria ezúttal az indiai Vogue novemberben megjelenő számának címlapján szerepel, hagyományos indiai száriban.....
  Hogy az isten verje meg valahány mutyizó, állami pénzeken élősködő politikus csak van ebben a kurva országban! Hogy szakadna rá az ég mindazokra, akik a lakosság túlfogyasztásáról óbégatnak, s megszorítást követelnek! Hát kik fogyasztanak itt sokat, a…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
Hóbelevanc Gyilkos kommandós? 2008.10.16 10:00:00
B.B. tegnap a vádlottak padjára ült, emberölés miatt, számol be a Blikk. Kommandósként egy kábítószer miatti rajtaütéses akcióban lassan három éve lelőtt egy embert. Mindenki máshogy emlékszik a történetre. Ő, a vádlott így: „Nekiment egy kocsinak, elsodorta a…..
Vasárnap futottam egy kicsit Vácon. Vác alulértékelt magyar település, talán mint Tel Aviv tengerpartja, ami ezerszer tutibb, mint a Copacabana, de valamiért nem megy át a köztudatba. Vác a futók ... ööö, paradicsoma? Mekkája? Nem tudom, de kurva jó hely, ha valaki futni járna. A…..
Zsarufika Tanulópénz 2008.09.01 17:35:00
 Tudják a rendőrök, hogy sokszor inkább fizet a civil, minthogy húzzák az idejét, ezért aztán mindenféle dolog miatt bírságot emleget. Ehhez nagyon értenek! Zsarolás? Vagy -figyelem, új szó - ZSARULÁS?Hello. Egy hete történt,kb., pénteken, az M3-asról jöttem hazafelé, a…..
(Holnap indulunk a Human Race-re, előtte ez a post adja meg a hangulatot -- nekem legalábbis.) Van valami romantikus elvágyódás abban, amikor az ember elfut az utcán a kutyáit sétáltató középkorú hölgy és szakállas postás mellett. A postás éppen rágyújt egy szál cigarettára,…..
  Miközben most, tanévkezdet tájékán sorra jelentik be minisztereink, hogy milyen óriási, soha nem látott összegeket fektetnek be az oktatás megújításába (amelyek nagyobb része persze uniós pénz); miközben gőzerővel folyik annak a sulykolása, hogy az oktatásban minden…..
Hóbelevanc A színesfém nyomában 2008.08.29 15:00:00
Arról különösebben nem kell sokat magyarázkodni, hogy sok a színesfémlopás hazánkban. Minden nap lehet híreket hallani arról, hogy itt-ott eltűnt egy vezetékszakasz, szobor, csatornafedél. Vannak olyan esetek, ami mutatja, hogy mindent mozdítanak, ami akár roncsolással mozdítható,…..
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
A magyar csapat a vártnál gyengébb olimpiai szereplése már most az olimpia ideje alatt vihart kavar. Többen is felvetették, hogy a „gyenge” szereplés egyik legfőbb oka a magyar sport állami finanszírozásában keresendő. Úgy tűnik, lassan a többi sportágra is igazzá…..
A menyasszony műveletlen tuskó, ez van, nem az eszéért szereti, aki szereti. De a Szent István-bazilikában szolgáló plébános úr felvilágosithatta volna Sarka Katát, hogy a csöcsvillantás nem a templomba való. Nem, még esküvő esetén sem. A templomban tiszteletből a vallás és a…..
Michael Phelps most nyerte meg nyolcadik aranyérmét a pekingi olimpián. Ennek az elképesztő teljesítménynek az okát sokan kutatják, pedig egy magyarázat igencsak kézenfekvő lenne. Allie Janson genetikai tanácsadó szerint Phelps egyértelmű jellegzetességeit hordozza magán a…..
Részlet a dopping-dealer Angel Herediával készült interjúból: - Tulajdonképpen a doppingszerek engedélyezése mellett érvel? - Nem, de azt gondolom, hogy az EPO-t, az IGF-et és a tesztoszteront engedélyeznünk kellene, aztán az adrenalint és az epitesztoszteront, vagyis azokat az…..
amos 2008.08.16 14:24:51
Háromból egy 2008.08.16 07:46:00
A mai napon lépett pályára a legtöbb magyar atléta- továbbjutnia viszont csak egyiküknek sikerült...Férfi diszkoszvetésben ma rendezték a selejtezőt, amelynek 3 magyar résztvevője is volt.A korábban kezdő A csoportba került Máté Gábor és Fazekas Róbert, az utánuk dobókörbe…..
Az előző történet ott szakadt félbe, hogy értékeinkben megfogyva bár, de törve nem egy időre feladtuk állásainkat a Nyárádkán, hogy másnap a Specialistával térjünk vissza, és bevessük a nehézbúvárságot is. Ezúttal minden rendben indult, beleértve magunkat is, bár négy…..
Szelíd Olajfa Áldás. Békesség? 2008.08.13 18:26:00
Református lelkész áldotta meg a Magyar Gárda zászlóit (a nemzetit és az Árpád-sávosat), amiből kellő polémia lett. Most pedig az elhíresült turulszobor megáldása körül izzanak az indulatok.De mit jelent a tárgyak megáldása? Én magam idáig csak személyek, közösségek…..