Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeiraMorgan

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2015.02.11 12:00:00
Na, melyik sorozat forog gőzerővel éppen? ..
KeiraMorgan 2015.02.11 12:07:17
A Showtime mostanáig várt, hogy az alaposan átalakult Homeland és az év egyik legjobb újoncának tartott The Affair új évadát berendelje, de ugye jobb későn, mint soha. A Homeland a negyedik évadra már teljesen szakított az eredeti  sorozat premisszáival, és egy izgalmas kémdráma…..
KeiraMorgan 2014.11.11 17:24:41
Igen. Ez a szomorú igazság. :((( Még a a mai adás előtt lesz egy hiánypótló poszt, addig is maradjanak velünk és sztárvendégeinkkel. DE! SŐT! VISZONT! Addig is múlassa az időt egy kis kvízzel ÖN! Elszórtan jelentkező kommentversenyünk mai feladványa: Vajon miért nem…..
Na, aki szerint az AMC zombis sorozata a pilot óta lejtmenetben van, és a zombikról sokkal kevésbé szól, mint az emberekről, az most kicsit örülhet, mert az ötödik évad első részében kap élőhalottat bőven. Amikor a forgatáson a producerek azt hajtogatták, hogy ez az évadnyitó…..
Szűkszavú a hír, mi sem teszünk hozzá semmi extrát:  Dr. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója, 2014. október 1-jével Szujó Zoltánt nevezte ki az MTVA Sportfőszerkesztőségének élére. Szujó Zoltán újságíró, sportriporter, műsorvezető. 2002. és 2012. között…..
KeiraMorgan 2014.09.16 07:20:17
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
A mai nappal elindítom blogomat (elektlonikus klónikámat), itt bővebben olvashatsz a mindennapi életemlől, hős tetteimlől, paláználkodásaimlól... A lényeg annyi, hogy lajong, különben dulván a padlóla dobatlak! ..
KeiraMorgan 2013.08.08 18:37:22
Én eléggé csalódott vagyok. Semmi kiugóran rémes, egyszerűen a Dextertől többet vártam volna, főleg az utolsó évadban. Azért hátha jobb lesz. A fő probléma, hogy egyelőre nem látszik, miről is szól majd ez az évad. Mindig azt gondoltam, az íróknak, esetleg Michael C.…..
KeiraMorgan 2013.07.31 19:21:07
@chipanddale74: ezt én is erősen remélem! :D
Az évad egyébként... bár idegesítően szájbarágós részekkel van tele, mégis valahogy... tetszik. Mondjuk a Vogel-es szál iszonyú béna, sokkal több Deb-Dex közös jelenet és közös gyilkolás kellene- ami még baromi irritáló, az a nanny és ez a sok szövege, valamint szerepe... minek kell azt a latin ribit szerepeltetni ennyire?! Kit érdekel, kit dug Joey?
Ezeknek nem sok értelmük van, csak kitöltik az űrt.. na ezért idegesítő helyenként.
A Breaking Bad főszereplője kapott egy csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, amit átvéve dalra fakadt és így köszönte meg a rajongóknak, meg amúgy mindenkinek a támogatást. ..
KeiraMorgan 2013.07.18 18:43:30
És mit keres egy parkolóban éjjel? Egy szál fürdőköpenyben? Augusztus 11-én kiderül ez is. ..
 A hetedik rész mi mással indulhatna, mint az egyre terebélyesedő "Ez történt korábban" rovattal. Ha így megy tovább, a pénteki rész csak merő múltidézés lesz, hétfőn meg jön a témazáró, iskolában legalábbis az szokott a vége lenni a sok ismételgetésnek. Első kérdés…..
Hidegrázás, izzadó tenyér, gyomorgörcs, enyhe émelygés… ez nem egy kialakuló influenza, csak az ötödik epizód. A felszopó részt inkább hagyjuk is, akit hajt az (értelmetlen) tudásvágy, az görgessen lejjebb a korábbi posztokra, és bízza magát valamilyen felsőbb hatalom…..
Van amelyik celeb céltudatosan szivárogtatja ki csöcsös-farkas-dugós videóit vagy képeit, majd a felhajtást meglovagolva vagy keres velük egy kellemesebb összeget (Pamela Anderson és Tommy Lee) vagy egy közepes dugásról (Kim Kardashian) vagy szopásról (Paris Hilton) készült rossz…..
Három kiváló videónk van az Uproxx.com jóvoltából a Breaking Bad főszereplőiről, egészen pontosan Dean Norris, Anna Gunn és Aaron Paul meghallgatásáról. Ahogy így elnézem a videókat, nem hiszem, hogy bárki is jobb lett volna Skylar, Hank és Jesse szerepére. ..
KeiraMorgan 2012.08.16 18:29:12
A Comic Con-on bemutatták, hogyan kezdődik a Dexter hetedik évada. A kétperces videó természetesen spoileres, de kurvajó. Az évad szeptember 30-án tér vissza. ..
Van az úgy, hogy az ember már nem bírja tovább nézni a szenvedést a tévében, eljut arra a pontra, amikor legszívesebben eret vágna nemcsak magán, de az összes nyomorult szereplőn, és együtt zokogna velük üvöltve, ha ettől hamarabb vége lesz a kínlódásnak. A The Killing pont…..
KeiraMorgan 2012.06.20 17:43:30
Az oké, hogy jobbra egy nő van, de mi van a baloldallal? Android? Idegen lény? Jövőre kiderül. ..
KeiraMorgan 2012.06.07 23:40:48
Amikor úgy 1994 környékén a Dallas című ikonikus sorozat Bobby Ewing nevű karaktere kilépett a zuhanyzóból, sok magyar tévénéző érezte úgy, hogy iszonyatosan átvágták. A dallasi olajmilliomos dinasztia egyik sarját ugyanis egy évaddal, azaz nagyjából 30 epizóddal ezt…..
KeiraMorgan 2012.06.01 14:42:31
Nem egy nagy vasziszdasz, sőt, de legalább van. Szeptember 30-én jön az új évad. ..
KeiraMorgan 2012.05.31 15:16:41
A zombis The Walking Dead második évadának záróepizódjában volt egy lenyűgöző jelenet: az egyik halálos veszélyben forgó főhőst (éppen zombik igyekeztek megzabálni) egy köpenyes nő menti meg, kezében szamurájkard, mögötte láncra verve két kar nélküli zombi. Állat,…..
Nagyon sok zombi fejébe fognak tűzoltóbaltát és machetét állítani a kultikus képregényt néha csak nyomokban követő Walking Dead tévésorozat 3. évadában, ráadásul új szereplők is jönnek, de a spoilerfóbok semmiképp se nézze meg a hajtás utáni forgatási videót! Az új…..
Na, kérem szépen, megint itt vannak a pszeudo középkor lovagjai, meg az ő problémáik. Arra egy egész hogyvolt kevés lenne, hogy összefoglaljuk az első évados történéseket, nem is tesszük meg, tessék a tagre klikkolni, és egy délelőtt alatt képbe lehet kerülni - ha valaki nem…..
Utolsó részéhez érkezett a Spartacus második évada, ami sajna nem lett olyan jó, mint az első, amiben az ötödik rész után már volt történet és igazi, vérbő intrika is a csöcsök meg a vérfürdő mellett - ráadásul az új főszereplő sem olyan meggyőző, mint a készítők…..