Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitta88

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vállalok túl nagy kockázatot, mikor hasamra ütve azt állítom, hogy a gyerekek (na jó, legalább a fiúk) többségét lenyűgözik a repülők, és órákat képesek mondjuk egy drótkerítésbe vagy egy teraszkorlátba kapaszkodni, csak hogy a le- és felszálló gépek fülsiketítő…..
Posztunk szerzője, hun_sector egész egyszerűen anniyt írt a kritikája bevezőjének, hogy "AMIKOR MEGHALT A LEGO". Lássuk milyen, aminél olvasónk szerint a legózásban nincsen lejjebb! I. Alapadatok Név: City/Turbo SlizerSorozatszám: 8502Témakör: TechnicAltéma: SlizerKiadás éve:…..
Már a tervek alapján is bizakodók voltunk, a végeredményt látva azt hiszem, igazán örülhetünk!                                                                     A Star Wars-sorozat legnagyobb ruhatárával és…..
Előzőleg bemutattuk a monorail téma 3 csodálatos készletét; mai posztunkból megismerhetitek a kiegészítő készleteket, melyek meglévő monorail rendszerek bővítésére szolgáltak. Olvashattok továbbá a rendszer működését biztosító elemekről is. Bár az alapkészletek…..
Pitta88 2012.01.23 02:00:27
@Sipi81:

Ezzel a pótalkatrész dologgal jó résen lenni hátha kifog az ember egy jó ajánlatot. Én a 8459 Front End Loaderem-hez kb 1,5 évig kerestem kék pneumatika csövet (szerencsére csak ebben a készletben volt) ami eredeti Lego, mert sajna kilyukadt több helyen. Végül pont innen Mo.-ról egy fórumon keresztül vettem meg egy teljes garnitúrával zsír állapotban. Még nem volt időm átépíteni, de azóta úgy őrzöm mint a szent grált.
Hát ez: A blogos levlistánkra lőtte fel ezt a képet Greg36. Elkeserítő. Elkeserítő, mert bár nagyon tetszik az új 4431-es mentőautó (kritikánk itt), megvásárlásának vágya szinte feloldhatatlan probléma elé állít. Ha valami, ez a jármű már kompromisszumokkal sem…..
Legalábbis jövő kedd estére ne. Ha lemaradtál volna a blogos gyárlátogatásról, a National Geographic Channel gyáróriások című sorozatának jövő keddi (március 22., 21:00) részében tán még többet is megtudhatsz, mint mi személyesen.  A Lego a világ…..
Pitta88 2012.01.16 21:56:31
@misran:
Ha nem jött volna össze:
you.tube:
MOOvie.hu - Gyáróriások - LEGO

fenn van az egész és még nem is ingyenreklámoztam :)
Tavaly egy szép hosszú posztban összegyűjtöttük, hogy bloggereink milyen készleteket szeretnének megszerezni 2011-ben. Itt az ideje elővenni a listát, hogy ellenőrizzük, mit tettünk végül, magunkévá, és mit nem. Sajnos nem küldött mindenki választ, mi már csak egy ilyen…..
Pitta88 2012.01.03 00:36:15
@Llew: Köszi szépen az infót, faja akkor végre lehet most már valódi téglaházat is építeni trükközés nélkül. Hipp-hopp összejön egy kecónyira való:)
Ahogy tavaly, én idén sem úsztam meg a karácsonyi legótlanságot. Remélem ti kaptatok ném műanyagot! Jöhetnek kommentben az ajándékok, irigykedni szeretnék! ..
I. Alapadatok Ajánlott hallgatmány: If you're going to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hairScott McKenzie: San Francisco Név: Volkswagen T1 Camper Van (lakóautó) Sorszám: 10220 Téma: Large Scale Models…..
A 8051-es B modelljéről (chopper) volt már szó, most következzen hát az A modell. Ezt a gépet nemcsak élevezet összerakni (többedszer is), de fényképtémának is nagyszerű. Úgyhogy kevés rizsa, sok kép lesz.I. AlapadatokNeve: MotorbikeSorozatszám: 8051Témakör: TechnicAltéma:…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Pitta88 2011.05.30 18:02:20
@Blake:
Szia, egy vegyvédelmis engem is érdekelne ha még megvan!
Üdv!
Pitta
Pitta88 2011.10.16 16:59:24
@Benjamin: Ment pü!
Neked melyik postai stílus jön be jobban? Tudtátok, hogy ma van a posta világnapja? Pedig illene, mert van, ahol ez majdnem fontosabb ünnep, mint a karácsony. (Nem.) A helyzet komolyságára tekintettel úgy döntöttünk, mi is megemlékezünk a jeles napról.   Számomra…..
Pitta88 2011.10.10 10:54:27
@Yooha:
Elvileg iskoláknak (is) szánt tanulókészletek lehettek ha jól emlékszem.
Legtutibb a kórházuk volt 19 figgel:
www.brickset.com/detail/?Set=9364-1
Nagyon adná de sajna BLen össz 2 db van.