Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolkodj!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..
gondolkodj! 2011.03.06 21:12:12
@ekutya: Sziasztok. Én sajnos nem vagyok olyan magafokú képzettséggel rendelkező szakember, mint amit itt az átlag képvisel, csak egy laikus, így csak laikus kérdéseket tudok feltenni. Mi van pl. azokkal a dolgokkal, amiket jelenlegi tudásunk szerint az eddigi gyakorlatot alapul véve nem lehet egzakt módon mérni?
gondolkodj! 2011.03.06 22:54:33
@ekutya: Szerinted vannak még olyan területek a világunkban,amiket nem fedeztünk még fel?
Belsőség Vízautó 2009.03.27 06:41:00
  Látott már működő vízautót? Tud olcsón eladó kókuszolajat? Használ vízbefecskendezést? Hülyeségnak tartja az egészet?  Vélemények az azonos című írásunkról...
gondolkodj! 2011.03.05 23:28:14
@Shadowbull: "
Az autogyarak profitot akarnak termelni, es leszarjak nagy ivben az olajlobbit.

Ha lenne egy ilyen kutyu, ami valoban mukodne, mar regen minden autoban benne lenne."

Szia!
Látom, rengeteg gyakorlati tapsztalatot szereztél ebben a témában, aminek nagyon örülök.
Megjegyzem, egy keveset én is, bár lehet, hogy annyit nem, amennyit Te. Csak egyetlen egyet írnék le abból, mit használnak fel a cégek, szervezetek,kormányok, amiből sokan profitálhatnának... biztosan emlékszel még a legutóbb történt olaj katasztrófára, ami a BP berkein belül történt. Egy magyar feltalálónak évek óta van egy találmánya, ami semlegesíti a vízbe kiömlött olajat. Cégünk hatalmas üzletet szimatolva a dologban , hatalmas lelkesedéssel nekilátott, hogy megossza ezt az információt az érintett szervezettel. Naponta küldtük el a mailt...semmi. Gondoltuk, biztos velünk van a baj, rossz helyen kopogtatunk. Mail az érintett kormánynak szintén naponta...mail a Greenpeace-nak szintén naponta...erre mindig kaptunk választ. Mindig ugyanazt. Kivizsgálják a dolgot, köszönik szépen a megkeresést. Nem vizsgálták ki. Senki sem jutott el még odáig sem, hogy azt mondja, küldjetek már egy kurv@ üveggel ebből a löttyből a saját költségeteken, marhák, aztán majd lehet, hogy kaptok valami vállveregetést, ha beválik a cucc,vagy nem kaptok semmit, csak küldjétek, de nem. Azt sem mondta senki, hogy böff. A tv-ban meg ment minden átkozott nap a rinyálás, hogy mekkora katasztrófa, meg sírt rítt a fél világ. Na, barátom, akkor leesett, hogy a világ nem az , aminek látszik. Csak vannak, akik elhiszik azt a sok marketing sz@rt, amivel minden nap mérgezi a média az embereket. És az emberek nagy része meg is eszi ezt a sz@rt, a maradék másképp kondolkodót meg hülyének nézik mert nem illenek bele a fogyasztói társadalomnak nevezett birkák sorába. A saját tapasztalatomat írtam le, amit jómagam is megéltem, nem a szomszédtól hallott/valakitól olvasott/tanult információt fogadtam el igaznak.
gondolkodj! 2011.03.05 23:17:13
@Shadowbull: Szia!
Látom, rengeteg gyakorlati tapsztalatot szereztél ebben a témában, aminek nagyon örülök.
Megjegyzem, egy keveset én is, bár lehet, hogy annyit nem, amennyit Te. Csak egyetlen egyet írnék le abból, mit használnak fel a cégek, szervezetek,kormányok, amiből sokan profitálhatnának... biztosan emlékszel még a legutóbb történt olaj katasztrófára, ami a BP berkein belül történt. Egy magyar feltalálónak évek óta van egy találmánya, ami semlegesíti a vízbe kiömlött olajat. Cégünk hatalmas üzletet szimatolva a dologban , óriási lelkesedéssel nekilátott, hogy megossza ezt az információt az érintett szervezettel. Naponta küldtük el a mailt...semmi. Gondoltuk, biztos velünk van a baj, rossz helyen kopogtatunk. Mail az érintett kormánynak szintén naponta...mail a Greenpeace-nak szintén naponta...erre mindig kaptunk választ. Mindig ugyanazt. Kivizsgálják a dolgot, köszönik szépen a megkeresést. Nem vizsgálták ki. Senki sem jutott el még odáig sem, hogy azt mondja, küldjetek már egy kurv@ üveggel ebből a löttyből a saját költségeteken, marhák, aztán majd lehet, hogy kaptok valami vállveregetést, ha beválik a cucc,vagy nem kaptok semmit, csak küldjétek, de nem. Azt sem mondta senki, hogy böff. A tv-ban meg ment minden átkozott nap a rinyálás, hogy mekkora katasztrófa, meg sírt rítt a fél világ. Na, barátom, akkor leesett, hogy a világ nem az , aminek látszik. Csak vannak, akik elhiszik azt a sok marketing sz@rt, amivel minden nap mérgezi a média az embereket. És az emberek nagy része meg is eszi ezt a sz@rt, a maradék másképp kondolkodót meg hülyének nézik mert nem illenek bele a fogyasztói társadalomnak nevezett birkák sorába. A saját tapasztalatomat írtam le, amit jómagam is megéltem, nem a szomszédtól hallott/valakitól olvasott/tanult információt fogadtam el igaznak. Hát, jó gondolkodást!
gondolkodj! 2011.03.05 23:19:31
@benom: Köszönöm az építő jellegű hozzászólást. Maximálisan egyetértek!