Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealNick

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb őszi H&M lookbook jelent meg nemrégiben, melyben az amerikai modell, Chad White látható a svéd fast-fashion store néhány a boltokba újonnan érkező darabjában. A lookbook ezúttal főként a basic kollekció néhány termékére és fehérneműkre koncentrál, de néhány…..
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Bebaszva lemeszelték a zsék, bevitték, mire ő többek közt Oprah-val riogatta őket és felajánlotta, hogy szívesen szexel velük. Az ittas vezetésen kívül más vádat nem emeltek ellene, mondván hogy elég büntetés neki ez a felvétel. Hát ebben van valami! :-D   ..
RealNick 2011.03.05 22:31:59
@Robiman:
Fidellel kapcsolatban soproni1 megírta a kubaiak által is elfogadott változatot, a te forrásaidat nem ismerem. Az SZT-tiszt viszont nem azonos a belga lelkésszel, a legalapvetőbb különbség a kettő között (azon kívül, hogy az egyik Pándy, a másik Pándi), hogy a sorozatgyilkos 1927-ben született, míg a másik 1942-ben.
A hozzászólás ettől még egy érdekes véleményt tükröz, csak az alátámasztásaként felhozott "tényeknek" nem sok találkozási pontja van a valósággal. Már csak azt kellene megértenem, hogy miért is kínzod magad a "kommunista" sajtó napi követésével?