Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sexmachine

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
malackaraj Elköltöztünk 2012.04.01 07:00:00
Malackaraj felnőtt.Elértük azt, amiért született a Malackaraj, nem csak formájában, de a megjelentetett tartalom mennyiségében, és kidolgozottságában is megközelítjük az elvárásaimat, végre lehetőségünk van nem csak bevállalósságban, és ötletekkel, hanem alaposságban és…..
sexmachine 2012.04.14 08:58:45
sexmachine 2012.04.14 12:57:07
@levin: Valami gomba ez? Vagy trinyó?
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
sexmachine 2012.01.04 16:52:22
Idén sem vettük magunkat túl komolyan, de most úgy érezzük, néhány sikeres projektben benne volt a kezünk. Mai cikkünk blogposztja...
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
sexmachine 2011.12.28 01:35:41
@menőmano: A totál az totálisan totális. A kistotál is totális, de a nagytotál még totálisabban totális. Tehát minden totál totális, de a kistotál az nem annyira totális, sőt, van, hogy a kistotál egyszerre totális is, meg nem is totális. De a totál, legyen az bármilyen totál, az mindig valamennyire totális. Általában totálisan.
Közismert bölcsesség, hogy a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót. A CIB, és az Erste után a Raiffeisen is lehúzza a rolót néhány kirendeltsége ajtaján. Be lehetne tudni a válságadó és a végtörlesztés miatt érzett sértődöttségnek, de ez nem teljesen fedi a…..
Subba Vicc! 2011.12.14 16:15:45
 Mi a különbség szúnyog és nő között? - A szúnyogot nem kell simogatni, amikor szív ..
sexmachine 2011.12.14 16:26:41
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
sexmachine 2011.12.14 09:24:18
Nem az ingyenélőkkel van baj, hanem a többiekkel. Az ingyenélők csinálják, mert megtehetik. Nem ők züllesztik le az országot, hanem azok, akik azt gondolják, hogy majd jön a rendőr/áruházvezető/orbán/gyurcsány/kádár és majd helyettük rendet rak. Csak nehogy szólni kelljen. Csak nehogy oda kelljen menni a kávét szürcsölőkhöz, hogy ugyan menjél már a kurva anyádba. Csak nehogy fel kelljen vállalni egy konfliktust. Nehogy, mert aztán mi lesz? Jujj. Aztán majd legközelebb már ő is azon morfondírozik, hogy ha ezt lehet, akkor nekem miért is ne?
Így süllyed le az ország, mert azok, akik sunnyognak, azt hiszik, hogy ők a normálisak, és másnak kéne rendet tenni, pedig a normálisak azok, akik nem kímélik saját vérnyomásukat és odateszik magukat. Ők képviselik a morált. Ők húzzák meg azt a képzeletbeli vonalat, amit már nem lehet átlépni. Nem kell állandóan szupermenkedni, elég mondjuk tízből egyszer. Hány vásárló volt az ikeában és hány fasz az étteremben? Mondjuk 50:1? Ha minden, magát normálisnak valló néha belemenne egy konfliktusba, akkor mindig lenne valaki, aki szépen kiosztaná az ikeás geciket, sőt, ha már áll a bál, akkor a kevésbé bátrak is csatlakoznának. Továbbmegyek, ha nem csak az ikeában kapná ezt, hanem máshol is, ahol éppen baszná szétfele az országot, akkor lassan leszokna róla. El kéne ezen mostmár gondolkozni, hogy nem fogja senki megcsinálni a takarítást helyetted surmókám. Se a rendőr, se az aktuális országvezér, se a szomszéd, se a zuglói önkormányzat, se Obama, se E.T., se Batman. Ha normális országot akarsz, akkor azért tenni kell pubikám.
Az a baj, hogy sokaknak ez újdonság.
sexmachine 2011.12.14 09:52:02
@batgirl: Szerinem érted te, hogy mit írtam, csak most játszod itt a hülyét. Ha fél óráig szürcsölöd azt a kibaszott kávédat, akkor zavarjanak is el a picsába. Ha nem, akkor meg mit értetlenkedsz?
Subba Szupercukiság 2011.12.08 11:34:00
(vagy ez is állatkínzás?)..
sexmachine 2011.12.08 17:01:19
Cool List 2011 35. Karsay Dorottya 2011.12.06 15:00:00
Még hogy a politikai aktivizmus nem lehet kúl? Jó reggelt kívánunk, hol élnek, kedves kommentelők, Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején? Vagy talán nem tetszenek olyan bátornak lenni, mint Dorottya, aki az év legkúlabb slágerében egyenesen a középső ujját mutatta fel az…..
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..
Tavaly ilyenkor találkoztam először ilyen savanyúsággal az Aldiban, nagyon is megtetszettek, s csodálkoztam is, hogy miért is nincs tovább a polcokon. Aztán rájöttem, hogy az Aldi ilyen, egyes dolgok csak ritkán vannak, rövid ideig. Mondjuk furábbnál furább dolgok - mivel az csak az…..
sexmachine 2011.11.29 02:21:46
Gyurcsány Ferenc tegnap javasolta, hogy az ellenzék bojkottálja mind a választási törvény meghozatalában való „kollaborálást”, mind pedig a majdani választáson való részvételt. Jól meg is indokolta a javaslatát: az együttműködés és a részvétel kvázi legitimálja…..
Subba Eközben Magyarországon 2011.11.27 15:09:00
sexmachine 2011.11.28 02:07:48
Férfi blog Nem is értem 2011.11.27 16:11:00
Matolcsy legfrissebb szavaiból az derül ki, hogy jogász kormányunk az állam jövő évi költségvetési stabilizálásától reméli a gazdasági felemelkedést. Ennek érdekében folytatja a gazdaság szereplők agyonverését, úgy a vállalkozásokét, mint a fogyasztókét. Tényleg…..
sexmachine 2011.11.28 01:36:37
@zsombordeak: Hát ha rájuk szavaztál és most nézel itt bociszemekkel, hogy ezek is elkúrják, akkor a kurva anyádat, te barom! Hol éltél eddig? Előző fidesz idején még ovis voltál? Mielőtt ikszelsz, nem kéne gondolkodni picikét? Kibaszott idióta.
A hivatalos kommunikáció szerint, gyakorlatilag nincs szükségünk az IMF pénzére, elővigyázatossági megállapodásról, védőernyőről beszélnek.Néhány gazdasági kiadvány ráerősít erre az érzésre, a leminősítést elkerülendő cselt feltételeznek a kormány részéről,…..
sexmachine 2011.11.28 01:20:14
@Kusics Iván: Ne felejtsd el, hogy időben változik az univerzum mérete, illetve a csillagok sem tartanak örökké.
Tibor nekiállt az őt bosszantó dolgokat lefotózni és egész levélcunamit küldött ránk, úgyhogy egészen biztosan fogtok még egy pár posztjával találkozni itt a közeljövőben is. Ezúttal a diplomata rendszámmal visszaélők témájával foglalkozik, itt a blogon sem először kerül…..
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
sexmachine 2011.11.25 13:55:20
Izland 2.0
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy a múltkor miket nyilatkozott a soros az események ELŐTT, először benyögte, hogy Izland ki fog feküdni, úgy is lett, aztán elkezdte sorolni, kik leszenk még az áldozatok, érdekes módon valaki akkor elkezdte kifektetni az otp-t, hát kiderült, hogy a soros volt. Meg is baszta a bíróság, igaz csak pár millióra. Aztán egy éve kb. benyögte, hogy kiveszi a pénzét a befektetéseiből. Hát gondolom nem a párnacihába varrta be a bankókat, hanem feltolta közvetlenül forexre. Aztán egy ideje mondogatja már, hogy jön a második hullám. Ne legyenek kétségeink, jönni is fog. Meg kell nézni, mikor jelentette be az orbán, hogy a bankokkal fogja megfizettetni a sok megszopatott devizahiteles sarát, majd érdemes rátekinteni az eurhuf grafikonra, hogy mikor kezdődött a forint gyengülő trendje. Segítek, szeptemberben. Érdekes egybeesés. Aztán mikor eléri a történelmi mélypontját a forint, ott megakad. Kellene egy kis segítség, hogy bedöntsük az egész államot, hát odaszólunk a hitelminősítőknek. Igen, azoknak a hitelminősítőknek, akikre nemrég azt mondtuk, hogy vastagon benne voltak a válság kialakulásában és valamit kell tenni ellenük. Hát nem tettek ellenük semmit, és most ugyanúgy nagyon szívesen leminősítenek egy országot, ha a dollárezermilliárdosok érdeke úgy kívánja.
Az izlandi párhuzam innentől megbukott, ugyanis itt soha nem lesz akkor balhé, mint ami ott volt, a tüntetők nem fognak a rendőrkordon elé állni üvöltve, csak ha valamelyik pártceleb erre nem kéri a saját birkáit. Itt nem fognak senkit sem leültetni független bíróság által, mert se független bíróság, se civil akarat. Eddig is dupla kamatot számoltak fel a bankok itt, mint pár országgal nyugatabbra, és mégse tiltakozott senki. Most meg kitalálják, hogy 30% lesz a kamatplafon? Hát bazmeg, miért nem 15? Németországban mennyi? Hollandiában mennyi? Ez senkit sem zavar? Vagy tán azt sem tudja a kedves magyar tahóparaszt, hogy mennyire számít, hogy van-e hitelezés? Azt tudja valaki, hogy miért több átlagosan 6%-al a magyar jegybanki alapkamat, mint a többi európai országban? És miért nem változott, mikor meglett a fidesznek a többsége a monetáris tanácsban? Ki diktálja, mekkora legyen az alapkamat? Ki dönti el igazából, mekkora legyen a pénzmennyiség a gazdaságban? Miért érzi mindenki úgy, hogy gazdasági szakértő, mikor csak annyit tud, hogy fejből felmondja, mit olvasott a népszabi/nemzet gazdasági rovatában? Pedig nem kéne sok, csak nyitott szemmel járni, és nem elhinni mindent, csak azért, mert öltönyös ember mondja.
Soros györgy megsemmisítő vereséget mér napjainkban Magyarországra, és senki nem emeli fel a hangját.
Ennyi volt, Magyarország, a saját néped árult el. Nem csak a politikusok, hanem az idióta tanulatlan tahó magyar állampolgárok, akik képesek lesajnálóan beszélni a görög tüntetőkről, annak ellenére, hogy soha a büdös életben nem fognak elérni oda demokráciában, mint a görögök, és mindezt csak azért, mert ezt halloták az atv/hírtv-n, és soha nem fogják saját testi épségüket kockáztatni semmi komolyabb ügyért. Ha jegyrendszer lesz, meg brutális munkanélküliség, akkor is egymást fogják taposni, mert nem fér bele abba a szűk agyukba, hogy talán össze kéne fogni.
Nem is bánom, hogy eltörlik ezt az országot a Föld színéről, szégyellem, hogy magyar vagyok. És nem azért, mert hazaáruló vagyok, hanem ténylegesen szégyellem magam, mikor külföldi ismerőseim kiakadva kérdezik tőlem, hogy mi a faszért nem csinálunk semmit. Hát miért is nem?
sexmachine 2011.11.25 15:36:45
@mizrolist: Nem a mostani állapotra írtam, hanem hosszútávon.Tökmindegy mennyivel bazmeg, de mindig több. Gondolom az neked is feltűnt, hogy mikor mindenki elkezdte csökkenteni az alapkamatot, akkor nálunk meredeken elindult felfelé. És ezt nem a mostani szarházi banda csinálta, hanem az előző szarházi banda.
Már csak látványra is nyerő alkat, a jégtáncos Hoffmann Nórát mégis újból faképnél hagyta párja. Miért?Hosszú évekig Elek Attila oldalán láthattuk Hoffmann Nórát, az ifjúkori sikerek után viszont feszültségek miatt elváltak útjaik. Az időközben magyarrá vált Maxim…..
A Katasztrófavédelem hétfői gyakorlatával egyidejűleg terézvárosi lakosok egy csoportja próbapánik keretében kezdett ámokfutásba. 324 lakos vett részt abban a próbapánikban, amelyet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által szervezett országos gyakorlattal…..
sexmachine 2011.11.22 08:22:11
@rеgrеss: Szeretlek.