Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tisztelt Kedves barátom

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit csinál az átlagos megélhetési kormánydolgozó, amikor élő egyenes adásban két nap alatt kétszer csinál hülyét magából? Fábián Barna esetében nem tudom a pontos részleteket, de mindenesetre a köztévénél elkövették azt a példátlan takonygerincűséget, hogy meghívták…..
Tisztelt Kedves barátom 2014.12.07 10:11:14
@TH: so much win XD
A magyarul Ne bízz a ribiben (Don't Trust the B---- in Apartment 23) című sitcomból és a Breakig Bad második évadából ismert Krysten Ritter kapta meg a Netflixnek forgó második Marvel-sorozat főszerepét (az első, a Daredevil már javábvan készül). A pilot nélkül, menten sorozatra…..
Az RTL Klubhoz igazolt színésznő helyére értelemszerűen egy másikat akar magának a Jóban Rosszban alkotógárdája, dögös legyen, működjön a kamera előtt, de nem kell, hogy színészi diplomával bírjon (minek, még a végén kilóg a gárdából). Szabó Zsófi karakterét…..
bircahang Homofóbia – igen! 2014.07.05 07:37:00
A homoklobbi igyekszik a “homofób” szót valamiféle gyalázatos szóvá degradálni, nagyjából a “bűnöző” és a “rasszista” szintjére. Valójában azonban a “homofób” szó nem sértés, hanem a normalitás, az egészség igenlése. A homoszexualitás ugyanis egy genetikai…..
Tisztelt Kedves barátom 2014.07.12 01:41:17
@maxval, a gondolkodó birca: volt hittanom alsóban, bérmálva is megvagyok, bibliát is olvastam (még azért nem fullra), szóval rendes "keresztény" vagyok. :D

nem provokáció, azért is kérdeztem, hol lehet a kereszténységet megtanulni, ha ahoz a biblia kevés. de úgylátszik a keresztény vallás elég kis taglétszámú, mert neten nincs fenn könyvük. :(

vitatkozok az igaz, sőt, lényegében értelmetlenül, mert ha bűn is, az sem számít, mert isten megbocsájt, mert jézus meghalt érettünk.

én csak a buziutálat indítékát próbáltam megtalálni, hátha ki lehet zökkenteni belőle. :D

de természetesen van bennem valamilyen szintű lenézés a vallásos (akármelyik, nem csak a keresztény) emberek felé, mert ők úgylátszik ignoristák mind, nem tudják ésszel felfogni a tudományok adta ismereteket. (ok ofc, pl. a biblia is kész zűrzavar, nyilván az okozhatja a biblia alapú hiteknél az agygörcsöt :D) engem már az az egy tény is meggyőzne, hogy milliárdnyi bolygó van a galaxisunkban és milliárdnyi galaxis van. és ez a hatalmas élettér csak azért teremtetett bárki álltal, hogy ezen a tűhegynyi helyen éljen pár ember? ez azért egy kövér nagyképűség. :D
Tisztelt Kedves barátom 2014.07.12 01:43:17
workshop.chromeexperiments.com/stars/

és ez csak 1 galaxis és abból is a 100k legközelebbi csillag. :D oldalt van csúszka.
Az utóbbi hónapokban több száz Commodore 64-es floppy lemez fordult meg a lemezmeghajtóimban. A kilistázott lemezek többsége persze játékprogramokkal volt tele, némely lemezen viszont olyan, pár blokknyi méretű programocskát találtam, melyet elindítva kellemes zenei aláfestés…..
Tisztelt Kedves barátom 2012.07.25 16:03:53
Valami szörnyűséges dolog történik, valami borzasztó. És mi okozza ezt? Egy hatalmas lény, amely már réges-régen létezik. David Hogan rendezte a filmet, a főszereplő Ed Quinn, aki igazság szerint egész jól elvan a tévé világában. Látható volt a New York-i helyszínelőkben, az…..