Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöldkönyvetmagyarországnak

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 20-án, csütörtökön életét vesztette Muammar al-Kaddáfi. Élete és halála mutasson példát mindazoknak, akik még élnek és nem álltak be a nagy birkasorba; azoknak akik még tudnak hinni abban, hogy ez az elanyagiasultságában lelketlenné lett világ még megváltoztatható.…..
  Az elmúlt évtizedekben a magyar olvasó csak igen keveset hallhatott Líbiáról, egészen a mostani felkelésig. - Ez egyáltalán nem is lenne furcsállandó, mert bár Líbia nagy ország, de köszönhetően annak, hogy szinte teljesen lakatlan, akár csendes, vidékies pusztaságként is…..
zöldkönyvetmagyarországnak 2011.10.23 19:49:29
@vomit:
freemailes elérhetőségemet felfrissítettem.
Ami a Zöld Könyv beszkennelt változatát illeti, az anélkül is elérhető - jobb oldalt a könyv címképe alatt találod a megfelelő linket.
Persze, ha a datás link neked valamiért nem megfelelő, elküldhetem mailben is.
jó olvasást kívánok!
                                                                     Az amerikai álom. „Ha egy hazugságot elég sokszor megismétlünk, akkor azt előbb-utóbb elhiszik.” – Goebbels ezen alapelveit, egykori ellenségei…..
  A Líbiai Arab Népi Szocialista Dzsamahirijja Budapesti Népi Irodájának gondozásában jelent meg magyarul a Líbiai Szocialista Népköztársaság Szeptember 1-jei Nagy Forradalmának Vezérének alapműve, A Zöld Könyv. Ez Líbiában olyan kötelező olvasmány, mint Hitler…..
         Már tervezgettem egy ideje, hogy elindítom ezt a sorozatot a kedvenc zászlóimról. Líbia zászlaja is szerepelt a listámon, de kezdeni egyáltalán nem ezzel szerettem volna (mert ez a zászló ugyan kétségkívül érdekes, ezzel szemben…..
  - Ki a forradalmár és ki az elnyomó? - A demokráciáért küzdenek-e a líbiai felkelők? - Kié az olaj Líbiában? - és kié lenne az intervenció után? - Kaddáfi, vagy Obama vezesse Afrikát? - Létezhet-e valódi nemzeti szuverenitás az USA nyomása alatt?     A…..