Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igaz szó

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán, takarodsz? 2011.11.18 05:41:00
Sűrűre sikerült a tegnapi nap kormányunk számára. Annyira sűrűre, hogy ők maguk sem tudták hová is kapjanak, mit és kivel mondassanak, végül aztán csak kinyögték:Új tárgyalásokat kezdünk az IMF-el.Szögezzük le mindjárt az elején: ha ez így igaz, akkor végre felelős és…..
"...ne herdáljatok többet, mint ami jól esik - mondá az Úr - és megteremté az MTVA-t és NMHH-t az ő igen nagy kegyelméből..."Elég a gazdaság és az államháztartás állapota fölötti kesergésből, Feleim! Van itt pénz dögivel, nem kell betojni. Legalábbis arra van amit…..
Bohóctréfa? Mi szóltunk...
igaz szó 2011.06.17 03:35:27
-Adjon egy kis tejet!-Nincs.-De van!-Nincs.-De van!-Érték, tudod, kávéba van, nem hülyébe....McLázár János puszta léte igazolja, hogy nincs az a nekivadult szellemű forgatókönyvíró, akinek agyszüleményeit nem képes felülírni a valóság. A Búss-Rudolf-Kapitány-Hársing…..
Varánusz Orbán Viktor azt üzente 2011.06.05 06:04:00
 Ez a mi Viktorunk két dologban erős. Kár, hogy ez a kettő nem a gazdaság kezelése és a jogállam erősítése, de egyszeri (kétszeri) miniszterelnök azzal főz, amire képességeiből telik: szimbolikával és jelképes üzenetekkel. A főzelék az alapanyagoktól olyan lesz, amilyen,…..
Az ország legismertebb bloggere a Facebook-on kommentálta a tegnap történteket. Úgy gondoltam érdemes továbbadnom, mert hiába tartom amúgy sok mindenben ripacsnak, de ettől függetlenül kb. ez az a hangvétel, amit én egy felelős ellenzéktől elvárok:Ültünk a nappaliban, és…..
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
A sor két perce nem mozdult semmit. Ott ácsorogtak a kora délelőtti napsütésben forrósodó aszfaltcsík közepén, és tehetetlenebbek voltak, mint Alkeszosz a jutalom kúrósó mindhárom hetében. A tétlen ácsorgás fojtogatta, leküldte a villanyablakot hátha levegőhöz jut egy…..
igaz szó 2011.06.02 22:54:35
Varánusz Orbán, mizu? 2011.06.01 06:01:00
Választó, ó, szia, helló!álljunk össze, mint két kicsi lego,na figyu már, mondom mi a szitu,ti palik, én meg hiú,na mizu, mizu, mizu?A fülkék rég bezártak,az ország felébredt,világos van, de nálama bulik kemények,ígéretek szétdobálva,afta a pofámban,ti és én a…..
igaz szó 2011.06.01 12:37:37
@gyilkos fűegér: a szarnak de nem nekünk, egy trágyadomb az egész bagázs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert ő egy hiteles közszereplő...Ezt bizonyítja nyilatkozatának burleszkbe illő története is, ami egyébként tökéletesen méltó az OCÖ és a magyarországi romapolitikai "jóhíréhez" is. 1, Megjelenik a sajtóban, hogy Farkas Flórián a tenni akaró (dolgozó, gyerekét…..
igaz szó 2011.05.28 13:30:10
@minimalista: ÍGY IGAZ!! / MIG: 7 millió MAGYARNAK HAZUDNAK egyfolytában!! TÜNTESSÜNK: MENJÜNK A PARLEMENT ELÉ, MÁR KESÓ , -DE MUSZÁLY!!!!! MERT MI EBBEN BELEDÖGLÜNK, ŐK MEG DŐzsÖLNEK!
Bizony, Farkas Flórián erről beszélt egy portálnak: saját jogán lakáshoz juthatna egy roma család, ha az egyik szülő dolgozik, és a gyerek iskolába jár.Remek. Ha belegondolok, szegény Bogáncs kolléga még jópár évig (évtizedig?) nyögheti vissza devizahitelét, amit…..
Az index fotóján egy elesett 97 éves vénembert látunk, amint némi segítséggel a vádlottak padjához, pontosabban székéhez vánszorog. Az inge kilóg.Szánalomra méltó látvány, a szemlélőben óhatatlanul feltámad a vágy, hogy odalépjen és támogassa szerencsétlent.Közel hetven…..
Gyurcsány Ferenc második fénykorát éli. A saját pártjában dúló teszetosza pozícióharc és a Fidesz jóvoltából a fecsegése is úgy telik meg tartalommal, mint majálisozó kisnyugdíjas gumicsizmája esővízzel. Szerintem ő maga sem hitte elsőre, hogy Orbán megteszi neki a…..
A Charta sokezres tüntetésének összefoglalójára adott sok tetszikre való tekintettel Gyurcsány Ferenc teljes beszédét is közöljük. A beszéd 12 pontban összegzi, hogy mik a fő bajok Orbánnal és csapatával, majd arról is szól, hogy mikor váltható le az Orbán-rezsim. A…..
  A forró tavaszi hétvége, sőt az utóbbi évek kétségtelenül legszínvonalasabb tüntetése a rendvédelmi dolgozóké volt. A felvonulók jól megszervezték magukat, szóltak a sípok, dobok, nádi hegedűk és légvédelmi szirénák, a légkör izzott. És végre nem olyan…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
  Németh Gábor a (Mandinerrel ellentétben, ami ugye vagyonokból működő, Fidesz-közeli orgánum) független, civil Egyenlítő blogon előbb csak zavaros múltúnak, majd egyenesen prostituáltnak nevezte Wittner Máriát, az '56-os forradalom…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
igaz szó 2011.03.28 14:22:14
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
ÍGY LEGYEN : DE FÁJDALMAK, ÉS SZENVEDÉSEK KÖZT EGYEDÜL!!!
Varánusz Tahó Lacik alkotmánya 2011.03.22 11:37:00
Szórakoztató lesz ez a következő pár hét, kedves Feleim. Az alkotmányozás folyamata előhozza a kenyerespajtások valódi énjét, elválik szar a májtól. A kormánypárti arroganciára lassan immunissá váló közvélemény már csak néhány kimagasló teljesítményre kapja föl a…..
igaz szó 2011.03.22 20:53:31
@kirsten: ÍGY VAN!! SZEMÉT ALÁVALÓ GAZEMBER!!
Orbán viktör!
HA VAN ISTEN MEGBÜNTETI_ hazug!megdöglik, mint egy kutya