Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BatkaManó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus elseje lévén Titus barátunk egy nem túl ismert hadjáratra és évfordulóra hívja fel a figyelmet, íme olvassátok három felvonásban az 1849-es moldvai kitörés (igen, jól olvastátok, külországi hadjárat 1849-ben!) és a székely Thermopülai…..
BatkaManó 2011.08.03 22:37:06
@Titus Pullo Urbino: Van, és természetesen köszönöm szépen a post-ot.
Ma ismét új szerzőt köszönhetünk a Lemilen. Super 64 mai előadásának témája a hidegháború egy kevésbé ismert, de magyar vonatkozásokkal is bőven felszerelt hírszerzési eseménysora lesz. Az egyedi stílusú írásban minden megvan, amire csak vágyhatunk: szó lesz atom-aknákról, szovjetekről,…..
BatkaManó 2011.07.11 14:38:54
@finom_rakottkrumpli: Már megfogalmaztam a kérdést fentebb is, ha hazafiságból furta a SzU-t, akkor miért könyörgöt amnesztia után Amcsi állampolgárságért, miért nem maradt itthon folytatni a megkezdet munkát? Szerintem szimplán rongy ember volt nem hős.
BatkaManó 2011.07.11 15:38:58
@finom_rakottkrumpli:
Elméletben, Te elhagynád azt országot amiért még az életedet is kockára tetted? Nem ismerem a élettörténetét, szóval lehet, hogy ellehetetlenítették ide haza, és szeptembertől decemberig keményen probálkozott. De ugye ez nem csak nekem sántít? 3-4 hónap alatt levedleni egy olyan hazafiságot amire az életét is föltette, korábban. Tudom könnyű innen pálcát törni a feje felett, de nekem ez nem tiszta így.
by Rammjaeger83 & SchA A közelmúltban egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmünket arra, hogy mindeddig nem mutattuk be tárgyilagos, kiegyensúlyozott módon a Peru és Ecuador közötti határvitát. Ami azt illeti, a közvélemény túlnyomó többségéhez hasonlóan mi is úgy véltük, hogy ez csak két…..
BatkaManó 2011.04.01 21:27:17
@MantaMann:

Nekem is ez a párhuzam tetszet a legjobban :)