Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strössner_Alfréd

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember Isztambulban jár s kel, miután letudta a kötelező köröket a Kék Mecsetnél és az Hagia Sofiánál és a benne lakozó militarista többre vágyik, mint a Topkapi palotában látható, elég szegényes fegyverkiállítás - melyet amúgy fotózni sem szabad - akkor érdemes az…..
A családon belüli erőszak önálló büntetőjogi tényállása körüli purparlé engem kísértetiesen emlékeztet az első Orbán-kormány alatt a négyes metró ürügyén dúló eszmei pengeváltásra. Ugye emlékszünk még rá. Viktor megharagudott Budapestre, mert a bűnös város nem…..
Strössner_Alfréd 2012.09.19 02:52:23
Magyarország tekintélye napról napra zsugorodik. És most már nem is csak a baltás gyilkos kiadásáról van szó, hanem annak utózöngéiről, arról, hogy hisz-e még valaki egyetlen szót is abból, amit mértékadó magyar politikusok mondanak.A jereváni parlament minket elítélő…..
Strössner_Alfréd 2012.09.07 04:01:25
@Ramil Safarov: Kedves Ramil, hogy telnek a békés hétköznapok? Van egy kis aprítani való fám tüzelőnek. Ha kipihented magad, átugorhatnál.
Új fejezet nyílt, nyílik az Azerbajdzsán és Magyarország kontra világ ‒ kivéve Kína ‒ konfliktusban. Aki még emlékszik, augusztus 31-én csapott belénk a hír, s aki értett hozzá, már aznap könyvelhette a kormányzati stratégiát ‒ a nemzetközi jogot nem sértettük meg,…..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
Amikor gyorsan körbekérdeztem a családot és az ismerősöket, mi jut eszükbe Ausztráliáról, kiütéssel nyert a kenguru és a dingó. /NEM a harcjármű./ Szorosan utánuk jött a világ legkeményebb autópályarendőre: Mad Max. Sajnálattal állapítottam meg, hogy amennyiben ez a felmérés reprezentatívnak…..
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Strössner_Alfréd 2011.08.28 15:18:41
@estrella negra: dicshimnusz-cunami :) óriási. Nekem is feltűnt, főleg hogy volt aki csak ide kommentelt felhasználóként, eddig máshova még nem.
Augusztus elseje lévén Titus barátunk egy nem túl ismert hadjáratra és évfordulóra hívja fel a figyelmet, íme olvassátok három felvonásban az 1849-es moldvai kitörés (igen, jól olvastátok, külországi hadjárat 1849-ben!) és a székely Thermopülai…..
Ace22 tűzfegyveres sorozatának 3/2-ik része következik, s innen is tájékoztatom a szerző népes rajongói klubját, hogy a kolléga megkapta a meghívót és innen kezdve saját jogú szerkesztőnek minősül. Az előléptetéseknél kötelező köröket a tavaszi lemilbulin tudhatja majd le...
Strössner_Alfréd 2011.04.16 16:38:59
@Minorkavidor: Azért nem mindenki volt ilyen balga. Porosz tisztek az északiak kísérőiként megtekintették a polgárháborús ütközeteket. Ebből szűrték le azt, hogy mekkora jelentősége van a jól felépített vasútvonalaknak. Emiatt épült minden laktanya közvetlenül a vasútállomás mellé a későbbi Német Császárság területén (vagy az állomás a laktanya mellé). Egyébként, ilyen kísérőmegfigyelést végeztek az amerikai tisztek a 2 Vihar hadműveletnél Horvátországban (a horvátok oldalán). Nem véletlen, hogy ők meg se szólaltak Gotovina és barátai ügyében.
Subba Hidrogénhajtás 2011.03.03 11:40:00
Ha ez igaz miért nem vették meg / lőtték le a bácsit? THXREZA..
Subba Való Világ: Szandi reppel 2011.03.05 12:40:00
Olivér kiesése óta unalmas szar a Való Világ, nézze akinek nincs jobb dolga, de nesze, Szandi reppel!  ..
Strössner_Alfréd 2011.03.05 13:50:55
Strössner_Alfréd 2011.03.05 14:06:39
@Kult: Nagyon nagy a videó: Verók Pisti és SP egy színpadon, előttük meg a leendő bolti eladó tinisunák, a szöveg amit a narrátor mond pedig a megboldogult 80-as évek híradóit idézi. Egyébként is, addig jó, míg Kádár él!
Subba Ki van a képen? 2011.03.05 13:30:00
Hint: már nem él, de vágott már neki napszemüvegben éjszaka Chicagónak teletankolt kocsival, egy fél doboz cigi és az öccse társaságában...
Strössner_Alfréd 2011.03.05 13:40:46