Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wagem

0 bejegyzést írt és 1596 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába lel az egyszeri utas olcsó repjegyet, ha a bejutás a városba, meg a szállás ára égbe nyomja a költségeket. London jó példa arra, hogy különösen könnyű beleszaladni irgalmatlan kiadásokba, de aki résen van és ismeri az olcsó szolgáltatókat, hatalmasat spórolhat. Íme a…..
Wagem 2014.11.15 11:35:38
@v2peti: Nem igaz...!! A pubban a Guines 3,75-4 font.
Az off licens boltokban pl.egy doboz fél lityis Foster's 1,15font.Ha veszel 6 dobozzal akkor olcsóbb.Az ASDA-ban ha akció van, 440-es 24 dobozos gyűjtő még olcsóbb.
Egy újabb nagy bejelentés tartja lázban az ufó-hívő közösséget, ezúttal Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori főmunkatársával készült utolsó interjúja, amely augusztus 7-i halála előtt készült vele. A videóban hosszasan mesél a Lockheed Martinnál folytatott szupertitkos…..
Wagem 2014.11.02 12:24:11
@$pi$:
Nagyon zavartnak tűnsz..
Ne gondolkodjatok el semmin...ezzel a mentalitással felesleges.
Egyesek fejében a "tudományos materializmus"erős gyökeret vert,a tiédbe is.
Persze,ha a biosz tanárod 40évvel ezelőtt ezt verte a fejedbe....
Wagem 2014.11.02 13:22:17
@$pi$: Alkalmatlan vagy rá.
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..
Wagem 2014.10.19 09:44:39
@tarara:
Nos persze..aki fél órával az indulás előtt akar becsekkolni,az várni fog.
A Wizz-nek általában négy check in folyosója van.
Utoljára / Okt.3/a délutáni london Lut-BUD.járatnál már fél négykor be lehetett checkolni.Én meg is tettem.Első,és egyedüli voltam.Kb.2 percemet vett el a drága időmből.Majd kaja-pia-kaki-pisi-cigi...kényelmesen.
Utána secu../10 perc../
Ennyi a web.camról pajtás.
Wagem 2014.10.19 09:52:28
@Fillér B. Gusztáv: A London city airporton kívül utaztam én már az összes Londoni reptérről.
A különbség egyedül Heatrow-nál volt szembetűnő.
Persze ez érthető is.
Luton,Stansted,Gatwick secko jedno. :-)
A lényeg..amit itt már előttem többen megfogalmaztak...IDŐBEN KELL ÉRKEZNI.
Wagem 2014.10.19 13:20:41
@Diorella Queen:
Naaa...Észak Koreában jártál..?? Baba..:-)
Mesélj nekünk tudatlanoknak.Hogy megy ott a chek in??
Szerdán jelent meg a hír, miszerint az UEFA fegyelmi eljárást kezdeményez a Románia–Magyarország Eb-selejtezőn a pályán és a lelátón történt események miatt. A fegyelmi bizottság a következő bűnlajstromot állapította meg. Románia: lelátói rendbontás fáklyák és…..
Wagem 2014.10.16 16:04:15
@avocado_:
Ha lennének Magyarországon nácik,te meg a becses famíliád már rég lógna. Te nagy barom.
Mellesleg...inkább náci,mint buzi libsi kutya.
Budaörs meghagyta a profiknak a Pál utcai fiúzást, az életérzést, amikor valamelyik csapatba beállsz és dobálod a szart a jobbos/balos szomszédodra, cimborádra. Helyette még csak nem is egy folyamat kezdődött el város életében, hanem folytatódott. A lakosság hozta a papírformát…..
Újabb kérdéseket kap Brüsszelben, miközben tudjuk, hogy színjáték az egész, kicsit megszorongatják, de a végén átengedik. A végeredményt előre tudjuk, csak előtte még kiosztanak nekünk egy-két kokit és sallert, csuklóztatnak, homlokráncolás és szemöldökfelhúzás, de…..
Wagem 2014.10.07 10:46:09
@Sexual Harassment Panda:
Meg a kurva anyád is,aki kiszart.
Wagem 2014.10.07 11:32:49
@$$$=$$$:
Nincs mit pajtás...a zsindex,és népe ezt a kitüntetett bánásmódot érdemli.
Egyébként elég rafkós vagy..!! :-)
Wagem 2014.10.07 11:36:53
@$$$=$$$:
Ps.
Egyébként nálunk a DK-nál ez a minden nap használatos hangnem.
Feri kérte...
Az EU-ban a biztosok nem-hivatalos rangsorát az határozza meg, hogy melyik terület közösségi hatáskör, hol vannak jelentős döntési kompetenciák – ezeket a befolyásos a posztokat igyekszik mindenki megkaparintani. Amit Navracsics Tibor kapott, az nem tartozik ezek közé. Komoly tárca…..
Mostanában többször is foglalkoztam Gyurcsány Ferenccel. Isten bizony abbahagynám, de nem engedi. Visszatért a nyaralásból, és azóta harapdálja a nyilvánosság ingerküszöbét. Tegnap interjúja jelent meg a Cink.hu-n, vállalkozása két okból is dicséretes. Azzal ritkítja párját…..
Wagem 2014.09.10 14:09:07
@ursus artos:
Ez is volt a cél...
Wagem 2014.09.10 19:08:23
A tegnapot Gyurcsány Ferenc keretezte be. Reggel a Népszabadságban jelentetett meg róla terjedelmes cikket Felcsuti Péter bankár, este pedig Friderikusz Sándor készített vele csaknem egyórás interjút. Az Együtt-alapító, majd a Bajnai-pártból kiváló bankár így foglalta össze…..
Wagem 2014.09.04 22:51:18
Wagem 2014.09.05 10:05:06
@felcsutisuttyo:
Megint itt baszod a jó kurva anyádat te liberális zsidó féreg??
A kedvenc vezéred az öszödi rém az elmúlt 30 év leg elvetemültebb,leg aljasabb,és szerencsére a leg elutasítottabb figurája a közéletek.
Kinyalhatod a valagát..szaros szájú.
Wagem 2014.09.05 14:23:43
@a Ténytár:
Hát persze.
Az öszödi állatnál,a liba tolvajnál,Greczynél,sunyi kapitánynál,a pufajkásnál,a zsidó megszállásnál,vadai kocánál mindenképpen jobb volt.
A maffia baloldalról nem is beszélve.
Falus Ferenc kutyakeléses, klottgatyás-klumpás, mucsai jeges vödrös akciója után érdemes összegezni, hogy ki a legsuttyóbb 5 jobboldali a baloldali emberek szerint, és ki az 5 legsuttyóbb baloldali a jobboldali emberek szerint? Íme a lista! JOBB 1. Lázár János A mi Lézer Janink…..
Wagem 2014.09.03 16:12:57
@Alaister Grand:
Már hogy ne éreznénk késztetést.
Sopánka legyen a célpont,kézen fogva az alkesz Sanyi kapitánnyal.No..meg az öszödi rémmel.
Memento70 Elkezdődött… 2014.09.01 08:47:28
Karinthy Ferenc Naplójában emlékezett meg 1939. szeptember 1-ről. Mint nemrég érettségizett diák, aki ráadásul az uszodák környékén is élte napjait, időnként írt a különböző sporteseményekről az Est lapoknak. Szórakozás is volt ez neki, másrészt pedig pénzkereset is,…..
Wagem 2014.09.02 10:31:42
@Pásztor Miklós:
Büszke vagyok arra, ha pont te orr nehéz nácinak szólítasz.
Titeket gyűlöl a fél világ gyerek gyilkosok.
És örülök annak,hogy a fő nácizó öszödi állat,és sex partnerei..bajnai,stb.nem tartoznak közénk.
Ők csak szimpla, hazaáruló gazemberek.
Mondanám, hogy ezek a dizájner drogok csodára képesek, ha Kövér László elvtársat kutya kötelességem volna felmenteni buta és arcátlanul pofátlan kijelentéseinek lelkiismeretére nehezedő súlya alól. De mivel ez az ideális eset nem áll fenn, és mivel tisztában vagyok azzal, hogy…..
Kövér László (képünkön) egy interjúban megmondta: amennyiben a következő tíz-húsz évben az ország nem tudja kezelni a népességfogyást, akkor az ezeréves magyar állam megszűnése fenyeget. A magyar már túlélt ennél nehezebb éveket is. De abban biztosan nincs igaza a…..
Wagem 2014.08.28 14:25:35
@csak egy néző: Hehhhejjj...te cigány!!
Most a tükör előtt állsz,és veregeted a válladat abban a biztos tudatban,hogy most ezt jól megmondtad.
Nyugtasd meg magad.
Te vagy a harmadik szúnyog.
Csak nem akarod tudomásul venni.
Üdvözlet a szúnyogok,és a kretének birodalmában...!!
Wagem 2014.08.28 14:41:07
@belekotty:
Ja.Mert anyád oda rondított két numera közben.
Két paki kolbász egyszerre a öreg némbernek.
Ráadásul "igazgyöngyökért"
Lehet,hogy neked is több paki faterod van.
Amilyen sötét vagy,ezen nem is csodálkoznánk.
Nem lennék meglepve, ha a trafik pályázatok elbírálásáról készült jegyzőkönyveket meg dokumentációt akkor kezdték volna el nagyüzemben gyártani a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, amikor a DK kiperelte a nyilvántartást a bíróságon. Bassza meg, most már tényleg csinálni…..
Wagem 2014.08.10 21:40:41
@toporttyánzsóti: Meg a kurva anyádat.
Bár a vén kotló egy fillért sem ér.
Ha már ekkora állatot szart ki.
Én hülye, aki jegyet vettem VÁSÁROLTAM a holnapi kutyát nem érdeklő Chelsea-Fradi meccsre. Nem azért, hogy Orbán Viktor, Tarlós István vagy Kubatov Gábor veretes beszédeit hallgassam a politikába fulladt magyar foci és fociba fulladt magyar politika utolérhetetlen sikereiről. Nem…..
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
Az az igazi médiakurvaság, amikor valaki, jelen esetben Kiszel Tünde bejelentkezik a Mokkába azzal a felkiáltással, hogy úgy fél az ebolától (kisbetűvel, basszameg, az nátha sem nagy), mint egyszeri vidéki polgármester az elszámoltatástól. Aztán persze kiderül, hogy kurvára nem…..
Megadták a kilövési engedélyt a civilekre Tusnádfürdőn Mottóm Orbán Viktor bátorító javaslata: “Félelem, begubózás és visszahúzódás helyett bátorságot, előretekintő gondolkodást, ésszerű, de bátor cselekvést javaslok a Kárpát-medencei magyar közösségnek, sőt a…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Közleményben fényezi a Budapest Airport azt a szolgáltatását, mellyel kikerülhető a biztonsági ellenőrzés előtti sor. A Fast Track viszont szerintünk nagyrészt lehúzás: olyan valamiért kérnek pénzt, amit illene ingyen is biztosítaniuk. Az elmúlt időszakban egyre többet állunk…..
Wagem 2014.07.27 09:55:13
@balfék: Nekem a BALZÍROZNI jobban teccik.
Hiába..no.
Wagem 2014.07.27 10:43:35
@jjoey: Azért az öszödi rémnek,és Oszkónak elévülhetetlen "érdemei" vannak abban,hogy sikerült a Fecó I-et átpasszolni ruszki kézre,húgyért szarért.
És kaptuk helyette a II-es terminált.Emléxem Feri I-en még WI-FI is volt,meg baró műbőr ülések,amin át lehetett cellázni egy éjszakát viszonylag emberi módon.
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
  Kedves Zsótti!Felháborodással vegyes irigységgel konstatáltuk, hogy legutóbbi, Aranyszájú Szent Jánoshoz felérőn veretes és vaskos szitkozódásodból, mellyel a patás ördöggel cimboráló és bulvármétely-dagasztó médiákok aljas képviselőit tűzted egyszersmind…..
Délkelet-Ukrajnában a lakosság elűzése, a kisebb települések és a bányák szétrombolása az amerikai Chevron, valamint a brit Shell földgáz- és palagáz-kitermelési koncessziójának érvényesítését könnyítheti meg. Egyre nagyobb ellenállással találja magát szemben az…..
Visszautasította az Alkotmánybíróság az Együtt-PM alkotmányjogi panaszát, így már biztos, hogy nem lesz népszavazás a paksi bővítésről. Az Alkotmánybíróság érdemben nem is vizsgálta a panaszt, mert úgy találta, hogy a Kúria már minden kérdésben döntött, és további…..
Mandiner blog Félreértett gender? 2014.07.03 07:01:00
Nemrég matematika-professzori állást hirdettek meg a berlini Humboldt Egyetemen, ahol egy férfi bizonyult a legjobb pályázónak, azonban nem vették fel őt, mert az álláspályázat az egyetemi női esélyegyenlőségi célokkal is össze volt kapcsolva. Az állás így betöltetlen maradt.…..