Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerénytelen

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt ugyan nem volt április elsejei poénkodás, hiszen nálunk minden nap bolondok napja, megy a bolondozás mindegy milyen nap van a naptárban. Ettől függetlenül természetesen volt bőven aki szopatott, és volt, aki meg is szívta. A Story magazin Online (jav.: a szerk.) nem elég hogy…..
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
szerénytelen 2008.03.21 19:54:02
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
szerénytelen 2007.10.05 15:40:11
Jobb ha tudjátok, a XI. kerületben, a Tábornok utcában dobog a magyarok istenének szíve. Egy első emeleti lakásban működik ugyanis - feltehetőleg nemezborítású falak közt - a Táltos iskola, a magyarság utolsó fellegvára. Az oldal csurig van érdekesebbnél érdekesebb cuccokkal,…..
Hiánypótló termék (és egyben az év domainneve)...
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..