Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoremIpsum2

114 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csücsop blog Elköltöztünk 2015.12.17 11:24:10
A Csücsop blog visszaköltözött a megújult csücsop honlapra!..
Sziasztok! Mulatni - múlatni. Nem véletlen a szójáték, hiszen ahogy Püspök atya fogalmazott a legutóbbi páros hittanon: “A randi nem üresjárat.” Így külön-külön olyan alkalmakat kellett végiggondolunk, amikor sikerült minőségi módon együtt lenni. A megosztásban nemcsak…..
Sziasztok!Elindult a tanév, és a páros hittan is. Bár több oszlopos tag már nem volt jelen (legalább három esküvőről tudunk), Püspök atya így sem maradt egyedül: öt pár jelent meg a tanév első szerelmes hittanján. Éles a kontraszt az egyes kapcsolatok “kora” között:…..
Csücsop blog Szép nyári emlékek 2015.06.18 18:00:00
Sziasztok!Egy 8 éve szunnyadó hagyományt szeretnénk újjáéleszteni. 2004 és ‘07 között a csütörtöki levélhez hasonlóan a páros hittanról is készültek személyes összefoglalók, amik felkerültek a honlapra. Sok év után újra felvennénk a fonalat, és megosztanánk veletek a…..
Amikor először hirdetik Csücsopon a tavaszi tábort… aztán hétről hétre újra hirdetik, egyre inkább ott motoszkál benned, hogy „de jó lenne menni”, ám közben még alakulnak a programjaid, feladataid… majd a meghosszabbított jelentkezési határidő utolsó napjaiban eldöntöd,…..
..
Carrera Servo blog Slotless pálya 2015.01.05 11:47:39
Az idei év is jól kezdődött, sikerült bővítenem a korai időszakos, vájat nélküli szettet, így már egy nagyobb pályát tudtam összerakni. Pucolni még kell rajta, de jó lesz. A kép csak illusztráció, sajnos négy autó nem tud menni rajta. Hiába, már több, mint 30 éves…..
Fogadjátok sok szeretettel a Karácsonyi koncert videóit. Gratulálunk még egyszer a színvonalas előadásokért! ..
Szapora léptek közelednek... Egyre csak közelebb, közelebb, majd hirtelen megszűnnek. A terem félhomálya már-már sejtelmesnek, szinte álomszerűnek mondható. Távoli hangfoszlány érkezik: „Á, egy szaloncukor, degeszre tömtem vele magam a héten, kéri valaki?”. Pár méterrel…..
November 8-án este egy felejthetetlen kalanddal lettünk néhányan gazdagabbak. Hogy mi volt ez? Csücsopos lasertag-ezés. Szombaton fél 4-re kellett volna megérkeznünk, egy Budafokon lévő pincéhez, amit kifejezetten a vér nélküli csatákra alakítottak át. Mint kiderült ez…..
Csücsop blog Gyűjtés, 2014 ősz 2014.11.27 20:54:00
Fogadjátok szeretettel a gyűjtés meglepetésének szánt videót. Miért gyűjtünk? A Párbeszéd Háza nem kér konkrét bérleti díjat a Csücsoptól a termek használatáért, ezért félévente gyűjtést rendezünk, és az ott összejött pénzt teljes egészében a PH kapja meg. Adakozni…..
Nem tűntem el, de sajnos nincs időm foglalkozni vele. Mindenesetre összeállítottam egy gyors tervet, hogyan lehet kihasználni legjobban egy 140x70-es asztal felületét. ..
Az október 18-ai csücsop buli okozta személyes élményeimet tökéletesen leírja egy SohoParty szám. „Az éjjel soha nem érhet véget! Varázsolj nekünk valami szépet!” Bevallom, nagyon fájt a szívem mikor haza kellett mennem, és most kivételesen nem csak a jó zenéket fájt ott…..
Kedves Utasaink! Hétfői ima megállóhelyre érkeztünk. Az ajtók a szívekben nyílnak! A szeptember 29-ei hétfői ima számomra egy megálló volt, ahová kicsit fáradtan érkeztem, de ahol kiszakadhattam a tennivalókból, gondokból, és megújult szívvel térhettem haza. Hogy kinél…..
A Műhely idén is elindítja a már hagyományosnak mondható újságíró képzését az egyetemi hallgatók számára. Nem csak profi újságírókat, hanem minden hallgatót várnak! Információk: Az előadások időpontja: csütörtök 15-16 óra, vagy 18-19 óra (két időpont közül…..
Csücsop blog Keresztényüldözés 2014.09.04 19:00:00
A 8-as és a 16-os kiscsoport ráhangolódása a Keresztényüldözésről. Dominika Ferenc pápa: ma nincs kevesebb keresztény vértanú, mint Néró császár idején Flóra,Teri Modern kori keresztényüldözés Andris Horror Észak-Koreából Máté A modern nyugati civilizáció…..
Csücsop blog Nyári tábor, 2014 2014.08.31 10:59:22
Ugyan "friss" csücsoposként, de mégis több, más közösségekben összeszedett tapasztalattal mentem az idei nyári táborba. Úgy sejtettem, nagyon sok meglepetés már nem érhet. Egy ilyen felvezetés után nyilvánvaló, hogy tévedtem.       Megérkezés A legelső meglepetés…..
Mennie kéne az autónak, de nem megy... Illetve megy, csak mehetne jobban. Legegyszerűbben úgy jártam volna, ha Kontakt 60-nal áttörlöm, de inkább a hosszabb és precízebb utat választottam.         Első lépésben szedjük szét az autót. Igazából ez kihagyható, de…..
Elkészültem a harmadik videóval. A szemfüleseknek egyből feltűnik, hogy nincs vájat a sínek között, továbbá egy sávban is tud mindkét autó menni. Ezeket a síneket csak '81-ig használták. A videó elején a pályarajz is látható. ..
Részletekért keressétek a szervezőket! ..
Az idei tavasz egy nagyon szép kettős ünnepet hozott el közösségünkbe: éppen 20 éve történt, hogy Bíró László püspök atyát, lelki vezetőnket, püspökké szentelték a Kecskeméti Nagytemplomban, és 40 éve, hogy Szekszárdon a papság kötelékébe fogadta az Egyház. Ebből a…..
Carrera Servo blog Carrera Transpo 2014.05.17 21:08:00
Gyerekkoromban azt hittem, a modellvasút a menő. Aztán megtaláltam ezt. További érdekességek róla itt. ..
Carrera Servo blog Kamionok 2014.05.12 11:28:00
Bár utánfutók sosem voltak gyárilag, senkit nem akadályoz meg, hogy hozzácsatolja őket a kamionokhoz. ..
A friss Közhírben három autós rendezvényről olvashattatok. Kattintsatok a képre az eseményhez tartozó galériákért! Parkoló Parádé Parkoló Parádé 2 Oldtimer Premier ..
Carrera Servo blog Unimog 2014.05.07 08:25:00
Fém kasztnis munkagép átépítés v3-as alvázra. Bár az önsúly szellem láthatólag néha lelassítja, mindenképpen szép kialakítás. ..