Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MindjártTörölnek

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, nem kell Bayer Zsoltot olvasni. De mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni? Szerzett ő már nekem vidám perceket is. Például a Putyinhoz írt szerelmes levelén hetekig röhögtem. A legújabb…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
A fenti új dal az Argo 2 film főcímdala lesz majd valamikor, de ettől függetlenül november 10-től, egy különleges válogatáslemezen tálalva megvásárolható lesz a MOL-kutakon az összes eddig Tankcsapda-stúdiólemezzel egyetemben. De erről már írtunk...
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Egy hete vezeti Obersovszky Péter a közmédia legfontosabb közéleti-politikai műsorát, Az Estét, és bár már a hír is felborzolta a kedélyeket, az, ami azóta folyik ki a képernyőből, minden károgó varjú legszebb álmát  überelni tudta. Eleve látszott már, hogy a Schmitt…..
MindjártTörölnek 2013.09.12 15:06:27
@Partjelző: te meg 1 nulla vagy. Bár cáfolnál, tökike. De csak egy bértroll vagy a Jókai-utcából.
MindjártTörölnek 2013.09.12 15:09:09
@Fedor: Nincs igazad. A Párt-Kelte szinte bármelyik reggeli műsorának nézettsége többszöröse volt a jelenlegi Obersovszky-műsornak. Főleg '97 elött ,mikor még csak ők léteztek mindkét közszolgálatin reggel,és nem volt kertévé.
MindjártTörölnek 2013.09.12 16:04:27
@Partjelző: Konkrétumokat még mindig nem sikerült írni. Csak a minősítgetés... sztem cáfolj. Ja hogy az nem megy? Az baj.
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
MindjártTörölnek 2013.06.19 17:29:02
@remixer: ez a nap kommentje volt.
A Dunai árvíz nagy kihívás elé állította a védelmi igazgatásban részt vevő szervezeteket. Legfőképpen azért, mert a politikusok az elmúlt 10 évben szokásukhoz híven nem arra költötték a pénzt, amire kellett volna, így egy évtized sem volt elég a megfelelő védművek…..
MindjártTörölnek 2013.06.15 17:32:18
@Pop40: kért gordonka helyreigazítást? nem. ezen röhögött még a törökzsoca is másnap a szocikkal? igen. tehát a 40 p stimmel.

nácizás: valóban, a te kommentjeidben nem volt ilyen jelző, de a legtöbb ma ellenzéki "értelmiségi" nagyon is bejárta ezen utat mindkét jelzővel.

államosítás: ha nem fúrja meg a szociális népszavazás a nagy tervet 2008-ban, akkor a futóbolond igazmondásbajnok tőzsdére viszi a TB-t, és tudjuk mi történt, ma nem lenne TB-kassza. Mint ahogy a nyugdíj kiszervezése magán szektorba ebben az országban hazárdjáték.Ez nem kommunizmus, hanem önvédelem. Ugyanis azokban az országokban ahol ez működik, ott megfelelőek a lakosság törvényi garanciái is, itt nem azok.
Ráadásul azok (is) bolsiznak most, akik még jelentéseket írtak Viktorról amikor '89-ben erős hangvételt ütött meg a Hősök terén, remélem te is emlékszel még az eseményre. szóval a komcsizás 1 vcc.
hanyatló nyugat: nem örülök neki h európa lejtőn van, de jelenleg a gazdasági adatok Viktort igazolják nem a nyugatot.
MindjártTörölnek 2013.06.15 17:59:00
@Pop40: tehát ha nem tetszik neked egy sajtócikk, akkor az azért nem lehet igaz, mert egy másik ügyben ugyanez a médium helyreigazításra lett kötelezve. Ez aztán komoly érvelés.
nácizás csapó 2: örülök hogy megtiszteltelek azzal, h korrekt módon utólag helyreigazítottam magam, mert TŐLED valóban nem olvastam ilyen jelzőt, mástól igen. Annak ellenére tettem meg, hogy az adott állításban foglaltakat a kvázi elvbarátaid esetében viszont továbbra is fenntartom.
Ha még erre is cinikus a válaszod, akkor ne bennem keresd a hibát.
"Momentán rosszabb hozamot ér el". De létezik. És létezni is fog. ellentétben a hazánk területén ideiglenesen állomásozó multikkal, és ez igenis nagyobb biztosíték. Az adatokat illetően pedig kár vitázni, attól függenek az adatok, hogy melyikünk honnan linkel be ide, és ezt te is nagyon jól tudod.
FAM írása "Támogasd a fennálló rendszert minden nap! Mocskold a gyengét, az elesettet! Okold a melóst, a környezetvédőt, fikázd a hajléktalant! Szólj be a nyugdíjasnak és a munkanélkülinek! Vedd bátran védelmedbe a menedzsert, a bankárt, a befektetőt! Emelj szót az erdők és…..
MindjártTörölnek 2013.06.12 22:45:21
@FarkasAM: Korrekt írás, ritkán olvasok ilyen színvonalas posztot. Nagy erőssége, hogy leírja a valós helyzetünket. A valódi (gazdasági) hatalom birtokosai által fenntartott áldemokráciát. Én "feddhetetlen" politikai elitről nem is álmodom, de vajon ugyanolyan fizetett bohóc-e a jelenleg regnáló politikai elit, mint a 2010-ben leváltott volt ??? Én szeretném azt hinni hogy nem.
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
MindjártTörölnek 2013.04.01 14:08:23
@fal_adja_a_masikat: ott a pont.
A jobboldali sajtó láthatóan nem tudja feldolgozni, hogy diákok tüntetnek a kormány ellen. Tényleg érthetetlen, hogy miért tüntetnek diákok, ha egy kormány harmadával csökkenti a felsőoktatás támogatását és drasztikusan szűkíti a felvételi lehetőségeket és az…..
MindjártTörölnek 2013.03.27 18:04:06
MindjártTörölnek 2013.03.27 18:13:06
@Hefebier: pl. hogy hol is adózik a cég, vagy hogy az alvállakozók között milyen arányban is vannak magyarok. A Közgép több pénzt hagy a költségvetésben, mint a Strabag hagyott. A Strabag a kedvenceidnél hagyott inkább pénzt, boritékban.
Ahogy a fentebb szidott Heti Válasz azt is megírta.
Vagy ezért haragszotok rá ennyire??
és még 1: ha neked lenne igazad, és mindegy lenne, akkor miért fáj ennyire?
MindjártTörölnek 2013.03.27 18:25:58
@sudribunyesz: Teljesen igazad van abban amit írsz. De itt nem beszűkült tudtaról van szó, hanem megrendelésről. Jókat röhögök ezen a kis senkin, akivel legépeltették....
Depeche Mode – Delta Machine(Columbia/Sony Music) Nehéz feladat az új Depeche Mode-lemezről írni, hiszen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a basildoni electro pop úttörők pályafutásának legellentmondásosabb albuma. Az első, ami egy-két hallgatás után eszembe jutott róla, hogy…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Örülünk, Vincent? Buták 2013.03.02 13:59:34
    Orbán Viktor egy buta embert jelölt a Magyar Nemzeti Bank élére. Nem idiótát, nem fasisztát, nem pszichopatát, hanem csak egy butát.     Matolcsy György egy fantaszta, aki időnként teljesen elképesztő hülyeségeket hord össze, de leginkább csak buta. Egész…..
MindjártTörölnek 2013.03.03 07:14:21
@balage_81 reloaded:
Először is, nem zavar ha minősítgetsz, legyen troll mindenki kedves barátom, aki nem Te vagy. Ettől okosabb, komolyabb, és szakmaibb lesz a kritikád.
Most pedig haladjunk sorban:
1.Matolcsy azért nem buta, mert nem hajlongott rugózva az IMF-nek - ezt kommentálod egy kisebb regényben, nem tudom miért.
A tény az az, hogy nem állapodtunk meg az IMF-el, és tény az is, hogy ezúttal nem az IMF határozta meg hogy ki (-és ki nem) járul hozzá a közterhekhez. Az meg h mi volt "először", ha ekkora szaki vagy , azt neked is kell tudnod, hogy nem lehetett biztosan számolni azzal, hogy az állam talál befektetőket és el tudjuk kerülni az IMF-et.
De megtettük.
Innen idézel pár ksh-adatot, aminek nincs relevanciája. A nácizással az elvbarátaid kilencvenes években használatos jelzőire utaltam jobboldali politikusok esetén (itt én sem említettem személy szerint Matolcsyt- olvass figyelmesebben), de ha már itt tartunk, a cikkíró az első pár mondatban azért kijelenti h Matolcsy "nem fasiszta", ezt figuráztam ki.
Akár érted, akár nem.
" aki rezsicsökkentéssel kampányol és a profit ellen szónokol egy piacgazdaságban, az bizony komcsi a javából" - egy olyan országban, ahol a legalapvetőbb közszolgáltatásokat is eladták ha nyereséget termeltek, és ahol extraprofitot termeltek a szolgáltatók a legalapvetőbb közművekből, te komcsizol mindenkit, aki az államhatalom képviselőjeként a közérdekre, és az emberek életminőségére gondol. Pedig tudhatnád, hogy az államnak sem mindegy, hogy kijönnek-e a családok a hó végén vagy nem. Szar lózungokkal dobálózol, pedig seggen csúszva jönnél vissza a málenkíj-robotról az Orbán-féle "kommunizmusba".
Heti hetes...? LOL. Tavaly majdnem kinyírták annyira nem nézte senki.
Te beszélsz a szinvonalamról? Idemásolod a szoci-fejtágítón kapott, önmagukban semmit sem kifejező adatokat, és te lennél a szakértő?
Tyűűű srác, te nem viccelsz.
Nem tudjuk, mit szed (vagy mit nem szed) Somló Tamás, esetleg milyen hippikorszakbéli élményekre flessel vissza élő adásban; de tény: a TV2 Voice zenei tehetségkutatójának vége felé közeledve nem a közepesnél kicsit érdektelenebb döntős énekesek, hanem Somló mester maradt a…..
MindjártTörölnek 2013.01.22 18:18:13
@picur3ka: igen, az a szó valóban rosszul sikerült. Kár, hogy az Ön észrevétele 5 hibát tartalmaz.
MindjártTörölnek 2013.01.22 18:32:11
@picur3ka: magát könnyű lesz.
MindjártTörölnek 2013.01.22 18:51:08
@jose maria padilla: sőt mostanság eco-tévé is van, nemdebár....?
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
MindjártTörölnek 2013.01.13 00:53:26
@Mr. Waszabi: pilisre száműzte őket a Viktor? tyűűűűűű....
Te aztán komoly pali lehetsz.
Azt is elárulod, hogy kik lopták szét annyira az országot, hogy gyakorlatilag megszűnt a szociális rendszer?
Alig várom a válaszod Tündérbogár.
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..