Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melmek

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
Nyilvánvalóan valami beszorult az állami bürokrácia fogaskerekei közé, Sasa ugyanis hiába fizette be az okmányiroda felszólítására a tartozását, később igazoltatáskor mégis leszerelték a rendszámát és elvették a rendőrök a forgalmiját is. A mai nap folyamán (03.09)…..
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
A Tárcatükör rendezvénysorozatának legutóbbi állomásán Pintér Sándor belügyminiszter vitapartneréül Vona Gábort hívták meg a szervezők, a baloldal legnagyobb felháborodására. Földi Bence írása Február 16-án a CampusOnline újságírójaként részt vettem a Budapesti…..
hogyvolt VV5 - 1x01 2011.09.13 12:20:00
Nohát nem tudom, mennyire jó ómen, hogy az első posztot 13-án írom, mindenesetre megragadom az alkalmat, hogy szívem összes szeretetével köszöntsem azokat az elvetemülteket, akik – velem együtt – alig feleszmélvén a VV4 okozta sokkból újra a tévéképernyő előtt…..
Köki Turistaparadicsom 2011.08.09 14:00:00
A KÖKI-parajelenség mindig is attól különbözött a többi lerobbant, lepusztított, koszos átszállóhelytől, hogy Ferihegyről időtlen idők óta ide érkeztek meg azok a turisták, akik taxi helyett a tömegközlekedést választották. Tehát számukra ez volt Budapest kapuja,…..
melmek 2011.08.10 11:11:25
@donfuligjimmy: Nagyon igaz, az igénytelen emberek tették olyanná amilyen volt. Az ujjáépítés után a nagyobb monstrum jobban fogja vonzani ezeket a lényeket!
Szar lehet hakni sztárnak lenni, azért rohadni a meleg turnébuszba, hogy odaérjen az ember időben egy jól fizető piahaknira. Gondolom Vastag Csaba nem nagyon örült hogy a Balaton Soundon az egyik vodkát kellett népszerűsítenie. Horváth Éva és Dukai Regina rutinos, iszapszemű…..
Ez a blog felvállaltan nem foglalkozik aktuálpolitikával, de a kínai miniszterelnök látogatásával kapcsolatban néhány gondolatot megeresztenék:Eszembe jutott Hofi Géza aranyköpése, amikor azt ecsetelte, hogy nálunk ugye évtizedekig azt szajkózták, hogy a kapitalizmus haldoklik,…..
melmek 2011.06.28 13:44:23
@Gergice: Valahogy így van ez. A rendőrök nem tudják ellenőrizni őket mivel okmányaik olvashatatlanok, képeik meg teljesen egyformák. Mióta betették ide a lábukat egyetlen temetésről vagy hamvasztásról sem tudok, de az ismerősöm sem aki a temetkezésnél dolgozik a fővárosban. Az sem lehet hogy légi úton viszik vissza a halottaikat, mert arról meg én tudnék. Relytély, vagy horrorisztikus valóság?
w Éljen és virágozzék 2011.06.27 06:30:00
Ven Csia-pao igazán elégedetten távozhatott Magyarországról. Tárgyalásai sikerrel jártak, és legalább annyira otthon érezhette magát, mint Csao Ce-jang 1987-ben. Igaz, hogy Magyarország azóta demokratikus ország lett, de megkíméltük Vent attól, hogy ezzel szembesülnie kelljen.…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Mikor lesz ilyen egy pláza Budapesten? Ahol régen szovjet kísérleti atombombákat robbantgattak, ma Norman Foster által tervezett paloták sorakoznak (na jó, nem pont ott), a lakályos munkatáborok helyén pedig homokos tengerpartot alakítottak ki. Mégis, mi a bánat folyik Kazahsztánban?…..
Olyasmiről írok most, aminek az igazságáról nem vagyok meggyőzve és meggyőződve. Gondolatkísérletként, elgondolkoztató felvetésként mégis izgalmas lehet; ha más miatt nem, azért biztosan, hogy cáfolata során összeszedjük az értelmes ellenérveket. A munkamegosztás a…..
Nem fogunk mozizni és pattogatott kukoricát majszolni a KÖKI Terminálban, habár sokáig úgy volt, hogy a bérlők között egy multiplex is lesz, ami magyarul annyit jelentett volna, hogy Kispesten 10 év után megint nyílt volna mozi (2000-ben zárt be a Hunyadi). Szóval mozi, az mégsem.…..
Mivel ez egy autós blog, szép számmal kerülnek be az autó kontra kerékpár ellentétet az előbbi szemszögéből leíró posztok. Legtöbben közülünk talán elfogultságból is úgy látjuk, hogy a biciklisek szabálytalanabbak. Van mind a két félből bőven ilyen és olyan is, bár míg…..
 Kasza Tibi egy balatoni hajón, a nyílt vízen fotózta Rácz Ildikót a Playboynak. Ildikó testét finom ékszerek borították, vagináját combjával takarta ki, hogy ne érezze magát teljesen meztelennek. Ildikó állítása szerint a fotózás szombaton volt Balatonfüred környékén.…..
Régi adósságot törlesztett a kormány 2010-ben, amikor nemzeti emléknappá, „a nemzeti összetartozás napjává” nyilvánította a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulóját, június 4-ét. A jelentős szimbolikus lépést balról főleg fanyalgás fogadta. Elég a…..
melmek 2011.06.09 07:34:35
@Lord_Valdez: Amikor a várakat említettem nem a hadi jelentőségére céloztam, hanem az eszmei értékre, amennyiben jelent ez még valamit. Példa erre Somoskő vára ami az alatta lévő falu szerves része. A határvonal - megtekinthető ma is - direkt béyen belenyúlik országunkba, kihasítva a várat a Szlovákoknak. A térkép magáért beszél.
Az elcseszett béke egyenlő a magyarellenes összeesküvéssel!
Kezicsókolom, ez a "békeszerződés" a huszadik században történt Európa közepén és állítólag a kor legfejletteb kulturnépei döntöttek és nem a bantu négerek az őserdőben, vagy a dogonok a sivatag szélén!
melmek 2011.06.09 07:42:56
@Schindler Pistája: A zsidókról csak annyit hogy ajvékolnak bőven hogy mindíg tele legyen a pénztárcájuk és mindíg naprakészek holokamuiparból. Ez a megélhetési forrásuk.
Egy zsidó sosem tudja a trianoni helyzetet megérteni, hiszen nincs igazán hazája egyiknek sem. Mindíg ott van otthon ahol a pézt szerzi és ha nem gömbölyű valami könnyűszerrel tovább áll. Azt most hagyjuk hogy hát akkor Izrael nem a hazájuk? Nem! Izrael előtt volt hatájuk? Nem! Az csak egy összetartozási jelkép, mert bárhol a világon érdekeik sérülnek, rögtön lobogtatják a kék csillagot, de akkor sem települnek oda.
A tegnap Alföldi-botrány kapcsán kialakult nyilatkozatháború után a Jobbik meglepő ötlettel állt elő: ha már van igény a pornográfiára, akkor vonják szakmailag ellenőrzött állami irányítás alá. Alföldi Róbert válasza nem az első eset volt, ami Pörzse Sándort komoly…..
Miután Európa számos – amúgy demokratikusnak tűnő országában – sikerült betiltani a veszélyek veszélyét, a holokauszttagadást, most újabb rettenetes fenyegetést fedeztek föl szorgalmas nácivadászok. Ez alkalommal a belga törpékről bizonyosodott be, hogy ők…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
melmek 2011.05.20 20:20:12
Mindig érdekes a politikusok és a média viszonya. Nem okoz csalódást Kövér László sem. "Az elmúlt húsz év médiatevékenysége miatt az emberek jelentős részének nincs kellő információja ahhoz, hogy összefüggéseiben lássák a dolgokat” – közli tényként a…..