Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levvvvente

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Czeglédy Csabáról több lejárató riportot készítő Tv2 Zuschlag Jánossal bizonyítaná igazát, írja a hvg.hu. A cikk szerint egy tárgyaláson elhangzott, hogy "egy, a Tényekben korábban elsötétítve bemutatott „tanú” gyakorlatilag Zuschlag magyar hangja volt, csak kvázi statisztaként ismertette a…..
Rendvédelmi, titkosszolgálati és katonai témákkal foglalkozó szakblogként a Lemil már eddig is többször érintette a terrorizmus és a terrorelhárítás különböző aspektusait. Mai, több szempontból is rendhagyó posztunk egy hosszú beszélgetés első részét tartalmazza (a másodikra még várnotok kell néhány…..
levvvvente 2017.05.23 22:29:32
@prukker: Ezt hol álmodtad?

Az megvan, hogy Abdeslam Sopronban kávézott a spanjaival? És az, hogy a csapata a Keleti pályaudvarnál tartott előválogatót?

Arról nem is beszélek, hogy meggyőződésem szerint lényegesen többen fognak az itt átvonultak közűl "akcióba lépni", csak egy jelre várnak. De hangsúlyozom : ez utolsó mondatom "szerintem".

Az ezt megelőzők pedig tények.
levvvvente 2017.05.24 14:01:53
@chrisred: Abdeslamról én sem állítottam, hogy az átvonulók között volt, de azt igen, hogy a brigádjából többen is a Magyaroszágon átvonultak közűl kerültek ki.
Lássunk néhány nevet is:
"Bilal C. -
A feladatát – hogy mérje fel, mennyire nehéz az egyes határokon átjutni, illetve hogy működnek az egyes hatóságok – Brahim Abdeslamtól, Salah Abdeslam testvérétől, a párizsi öngyilkos merénylők egyikétől kapta.
Ayoub El Khazzani és Abdelhamid Abaoud 2015 augusztusában jött Magyarországra Szerbiából. Néhány nappal később Ausztriába, majd Németországba mentek.
Ayoub el-Khazzani volt az, aki az Amszterdam–Párizs vonaton akart lövöldözni, de három, szabadságon lévő amerikai katona megakadályozta ebben.
Abdelhamid Abaaoud pedig a párizsi terrortámadás helyszíni parancsnoka volt."
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
Szokták mondani, hogy a pénz nem boldogít. Lehet ez ellen, és mellette is érvelni, de egy biztos: Addig kell félretenni pénzt, amíg van. Persze az óriási pénz elveszi az emberek agyát, és záros időn belül olyan adósságcsapdába kerülnek, amelyre sose gondoltak volna. Nem kivétel ez alól az…..
levvvvente 2016.03.28 20:36:13
@smartdrive: jogos
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
levvvvente 2016.03.19 16:16:36
@Hutyibetyár: Hallottál már a Nemzet Bankról? Van fogalmad arról mennyi pénzt vittek ki innen a 6-8%-os alapkamat meghatározásával? Az EUban 1 % volt ugyanez. Knt felvették a hitelt1%-ra, és kölcsönadták nekünk állampapírba 8-10%-ért. KI HATALMAZTA FEL A BANKÁRKORMÁNYODAT MEG A SIMOR TATÁT hogy ezt megtegyék? 30 milliárdot emlegetsz? Ennek a százszorosa, ezerszerese ment ki minden évben az országból mielőtt sikerült visszavenni a jegybankot. Gondolom, az "demokratikus" és "eurokonform" kormány volt. LOL
levvvvente 2016.03.19 16:21:20
@Hutyibetyár: Igen , szépen érvelek. Fideszkutya? Lol. Értékrendem van. És szavazatom arra, aki képviseli. Írhatnám, hogy nemzet, vagy keresztény identitás, de te őgysem tudsz ezekkel a szavakkal kezden semmit. A bolsi bunkerpolitikát szívtad magadba, más szempontot el se tudsz képzelni. Érvek híján becsmérelsz. No para. Majd a komisszár elvtárs legközelebbre hoz neked is egy jü dumát, ne aggódj. Addig a fideszkutyázás is megteszi. Legalábbis tőled.
levvvvente 2016.03.19 16:22:00
@Piimpa: Köszönjük szépen, majd értesítjük. Következő !
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..