Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hollow

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ül az ember a mitingen/misén/speckolon/eligazításon/telefonnál, és mi mást tenne, firkál. Tollal, filccel, cerkával, Rotringgal. Lapszélre, füzetbe, asztalra, monitorra. Van, aki komplett, képregényszerű jeleneteket, háttérrel, szövegbuborékkal. Van, aki csak egy könnyű kézzel…..
Méltatlanul keveset esik szó arról, hogy a tyúkoknak milyen merev szemük és gonosz járásuk van. Képzeljenek el egy tízszeres életnagyságú tyúkot, saját magukat pedig a giliszta szerepében. Lopi még ennél is tovább merte gondolni, majd - egy doktori védése közben! - megalkotta…..
hollow 2008.01.17 15:08:31
Sokan felkapták a fejüket, amikor a konzervatívként számon tartott Wall Street Journal 1991-ben egy cikkben a meleg közösséget egyszerűen csak "álompiacnak" nevezte. Pedig ez a jelző igencsak illik a homoszexuálisok, biszexuálisok és transz-szexuálisok (gay, lesbian,…..
addict Beszól az autósoknak a BKV 2007.10.18 09:54:00
Budapest közlekedési viszonyait talán úgy lehetne legpontosabban jellemezni, hogy az angol főváros autómennyisége párosul a román utakkal és az albán közlekedési morállal. Abban mindenki egyetért, hogy ez így jelen formájában tarthatatlan, és az is világos, hogy erre nem még…..
hollow 2007.10.18 12:06:35
Én ugyan nem vagyok vallásos - ha már a vallás nem magánügy, akkor gondolom ezt is ki lehet büntetlenül mondani -, de nem gondolom azt, hogy az államnak ki kellene teljesen vonulni az egyházak finanszírozásából, éppen a sokat emlegetett szolidaritás jelszava miatt, azt viszont…..