Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelki segítség

115 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A segítségét szeretném kérni egy aprócska dologban. A kislányom ma nagyon rossz volt, és azt mondtam neki, hogy beszélek a Mikulással, hogy ne hozzon neki semmit, amiért olyan csúnyán viselkedett. Előtte mindig a Mikulásról beszél, rajzolt neki, borítékba tette, és bedobta a…..
A kálváriám régre nyúlik vissza, mégis az utóbbi időben kezdem azt érezni, hogy megőrülök. Kezdem az elején. Vidéki srácként végre a fővárosba költözhettem főiskolásként. Ebben az volt legjobb, hogy apám végre nem szabott nekem meg semmit, önálló voltam, hétvégente…..
17 éves vagyok, és úgy érzem, hogy vonzódok a nőkhöz. Sajnos mostanában elég divatossá vált a leszbikusság, de mióta az eszemet tudom, mindig is vonzódtam a Nőkhöz. Már nagyon sokat olvastam erről a beállítottságról, és hogy mi lehet a háttere, vagy hogy egyáltalán hogy…..
Az utóbbi hónapokban a média a West Balkánban történt tragédia tárgyalásától volt hangos. Mindenki találgatja, mi történt, miért történhetett, és a figyelem a pánik jelenségére összpontosult, miközben sokan fejtik ki, hogy a szórakozóhelyen történt esemény kapcsán nem…..
Fiatal, 20 éves, kitartó, életerős, vidám egyetemista lány voltam májusig. Édesapámmal sosem volt közeli kapcsolatom, egy link embernek tartom. Négyszer volt házas, három gyereke van három nőtől, és adósságspirálba került a saját hibájából. Párommal élek, és mivel még…..
34-éves vagyok, házas. Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 15 éve körülmetéltek és mivel nincs meg a fitymám, ami védené a makkot, így érzéketlené vált a hímvesszőm. Vagyis nem teljesen, de nehezebb a dolog. Nem érzem úgy a hüvelyt, mikor szexelünk és így zavarni…..
27 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a férjemmel 11 éve vagyunk együtt. nem szeretek vele lenni minden idegesít benne még az is ahogy ennyi évután még mindig kedveskedni akar de még mindig nem tudja hogy mi az amit szeretek semmilyen téren. már éltünk külön is de akkor pedig nagyon…..
Egy orvos válaszol rovatban Pszichológust javasoltak. Fura, vagy lehet hogy nevetséges problémával fordulok önhöz. Igazság szerint nem is tudom, hogy kihez fordulhatnék.A problémám az, hogy túl nagy a szexuális étvágyam, illetve nem az a baj, hogy sokszor szeretném, hanem hogy…..
Tanácstalan vagyok a férjemmel kapcsolatban, nem tudom, hogy mit kellene tennem: válnom vagy megváltoztatnom (megváltoznom)???29 éves vagyok, férjem 36, van egy 1 éves kislányunk. Jó anyagi körülmények közt élünk, ebből nem adódik problémánk, illetve csak közvetve, mert amikor…..
Egyik ismerősömnek szeretnék segíteni, mert eléggé furán viselkedik, nem tudom, hogy miért, ezért is kérem az Ön segítségét! Tehát ő sokszor magában beszél, akkor is ha mások is hallják, volt már hogy mentünk le egyszerre a lépcsőn, és ő csak mondta a magáét, de nem…..
20 éves lány vagyok, aki nem találja a helyét. Először kamaszkori problémára gondoltam, de évekkel később sem múlt el, és úgy érzem, most a legerősebb. A szeretteimet elüldözöm magam mellől, bunkó vagyok velük, holott nem érdemlik meg.Ok nélkül nagyon rossz kedvem van, ami…..
Én egy 21 éves lány vagyok, és úgy gondolom, elég sok mindenen keresztül mentem már! Mindig sikerült megtartani az optimizmusomat, a jókedvemet! De most már egy más fél éve egyszerűen nem megy! A párom szerint mély depresszióban szenvedek és orvoshoz kellene fordulnom, de annyi…..
Annak ellenére, hogy a pszichiátria malmai lassan őrölnek, és a szakkönyvekben egyelőre csak a két régi ismerőst, a bulimiát és az anorexia nervosát találjuk, egyre többféle új evészavarról hallhatunk, amelyek kétségkívül létező jelenségekről szólnak. A legújabb az ún.…..
A mérsékelt Anglia, a gentlemenek országa az utóbbi napokban randalírozástól hangos. A hírekből értesülhetünk róla, hogy a boltok kifosztói között akadnak kifejezetten jól szituált fiatalok, olyanok, akik nincsenek rászorulva, hogy így szerezzék meg a vágyott plazma TV-t. Ahogy…..
Szűcs Balázs Légy az otthonom című  könyvének bemutatóján került szóba a téma, vajon mennyire és miben különböznek a meleg párkapcsolatok a heterókétól. Innen ihletet kapva jutottam el arra, hogy nagy szükség lenne összeszedni a fő különbségeket,…..
Mindig stresszesebb voltam a kortársaimnál, sokkal könnyebben felidegesítem magam, mint az emberek általában, azonban ez év februárjában egy szombati reggeli közben rosszul lettem (elkezdett zsibbadni a két karom, elsötétedni a világ, hevesen dobogott a szívem), azt hittem, hogy…..
A problémám elég összetett. Úgy érzem, valahonnan mélyebbről indul az egész, nem új keletű, de újonnan érzem nagy gondnak. Először is, kortársaimhoz képest jóval később sikerült egy párkapcsolatra "szert tennem". 16 voltam ekkor. Előtte volt 15 éves koromban egy…..
Kedves Bujdosó Karolina! Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Komoly problémákkal küzdök, úgy érzem. Édesanyám meghalt tavaly szeptemberben, és azóta nem tudok kialakítani párkapcsolatot. Helyette inkább hagyom, hogy sodródjak, és csak egy férfivel tudok lenni, akit…..
A nővéremmel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Most 22 éves és az utóbbi időben nagyon megváltozott. Egy éve lakik újból itthon. Érettségi után egyetemre ment és albérletben lakott, aztán otthagyta. Az egyetemről annyit, hogy eleinte imádta, alig láttuk 3 évig, mert nem járt…..
Ahhoz, hogy érthető legyen kis előzményt kell írnom. Egy csapat tagja vagyok akikkel nyaranta eljárunk együtt sátorozni. Itt ismertem meg jó pár éve egy fiút akivel összejöttünk és másfél évig voltunk együtt. Ennek már 4 éve, ő nem jött többet sátorozni, én viszont…..
Tisztelt Bujdosó Karolina! Az ön véleménye szerint tíz éves kisfiamnak olvashatok-e Harry Pottert? Egyáltalán javasolja-e. Mondtak rá hideget, meleget. Üdvözlettel Sz. Anita Kedves Anita! Az írónő véleményével többé-kevésbé egyet értek, aki azt ajánlja, az olvasó…..
Egy kis segítségre lenne szükségem. A párommal 2 évig voltunk együtt. Nagyon szerettük egymást, egymással képzeltük el a jövőt. A probléma az volt, hogy a párom sajnos nem mondta el a dolgokat, amik zavarták őt, inkább magába tartotta. 2 év után ezek a terhek már annyira…..
Lelki segítség Pszi-fóbia 2011.06.27 22:48:00
Ki-ki biztosan talál olyan embert az ismeretségi körében, aki a külső szemlélő számára pszichológiai segítségre szorulna, mégsem lehet rávenni, hogy igénybe vegyen ilyesmit. Talán még sértésnek is veszi az ajánlatot, mintha az legalábbis a lehülyézésével volna egyenlő.…..
Lelki segítség Foglalkozz velem! 2011.05.22 15:46:00
Vannak olyan emberek, akik bárhol megjelennek, előbb-utóbb feszültséget keltenek maguk körül, konfliktusokat generálnak. Körülöttük gyakran izzik a levegő: sértődés, csalódás, nagy egymásra találás… A környezet kétségbeesve nézi: miért van minderre szükség? Miért…..
Segíteni szertenék, de nem tudom hogyan. Elvált fiatal nő egy kislányával, majd a férj barátjával élettársi kapcsolatban. Mindkettőjüknek hitel amit alig tudnak fizetni. A gyerek apukája ritkán, 4hetente viszi el s akkor kedvez neki. Olyankor az anya mindig maga alatt van. Újabban…..