Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KizsBalazs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
KizsBalazs 2019.07.19 09:32:13
@Nagykörúton túli magyar:

Az a baj a GDP arányos államadóssággal, hogy ez egy parasztvakítás. Most mivel tömi az országot az EU, és picit kozmetikázza az adatokat a fidesz, így szép szám a GDP. Ezért szép szám a GDP arányos államadósság. Persze ezt is kozmetikázzák, mert nincs benne a letelepedési kötvény, és pár apróság, amit ugyanúgy ki kell fizetni.

A tény sajnos az, hogy jelenleg sokkal nagyobb az adósság állományunk mint a szocik idejében. És ezt bizony ugyanúgy kamatostul kell majd visszafizetni....
A Betyársereg jelentkezett is, szívesen szétveri a "liberális csürhét". ..
KizsBalazs 2018.12.15 18:19:44
@Tangooo: Nem, a te üres fejedet, mert annyit sem ér mint egy lufi....
Teljesen abszurdba fordul a NER. (Frissítve a Kutyapárt válaszával.)..
Legújabb videójában pusztító pontossággal figurázza ki ismét Bödőcs Tibor Orbán bornírt rendszerét. Már úton a Nemzeti Maradási Iroda, mert a belföld az új külföld...
KizsBalazs 2017.10.27 17:13:59
@Dr. Trejo: Színigaz!
A felsőoktatásért felelős államtitkár állítólag sport célra tartott fegyverét akarja átminősíteni önvédelmire. Mindenki elé tolakodva intézte az ügyet reggel – érthető, sietnie kell a parlamentbe, hogy kilőhesse a CEU-t...
KizsBalazs 2017.04.05 12:57:52
@Meastick_1: Fegyver viselésije van vagy fegyver tartási? Mert a kettő nagyjából ég és föld. A vadászokról nem nyilatkozom, a 90%-ának én sem adnék fegyvert. Viszont ma vadászként maroklőfegyvert nem kap senki.
Önvédelmi célú fegyverviselés pedig csak maroklőfegyverre értelmezhető, ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Civilként maroklőfegyverre tartásit csak sportlövő kaphat, -nekem is van- viselésit pedig nagyjából csak az atyaúristen.
Látva, hogy mindenki kiforgatta amit írtam, politikus barátunknak csúzlit nem adnék a kezébe, nemhogy mást, de azért ne bagatellizáljuk már el a paranoid fegyvertörvényünk követelményeit, hogy "kamu tagság mert sportorvosi" mert ez nettó hazugság.