Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Łastßreath

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük szépen! Andilona  Łastßreath esete Üdv.Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először.…..
Łastßreath 2011.07.19 15:23:18
@Glambert Ł: Lehet, mert csak 11 és éjfél között jelenik meg. Utána rendszerint felszívódik. De úgy vagyok vele, hogy ameddig csak szeretne addig marad. Javasolták már, hogy mondjak el érte egy imát a templomban... Az lenne az utolsó dolog a világon, amit megtennék. Távol áll tőlem a dolog. Így hát, ha segíteni nem is tudok rajta, nálam "ellakhat", amíg szeretne.
 Köszi szépen, Regina! Szia. Úgy érzem, ezt is el kell mondanom.A múlt éjszaka nem volt valami nyugalmasnak mondható. Háromnegyed 11-kor feküdtem le aludni, mert megnéztem egy filmet. Már egy jó ideje csak forgolódtam és már-már sikerült elaludnom, amikor arra lettem…..
Köszi a történetet, AndilonaHeló!Nemrég regisztráltam fel a blogba. Ott láttam az e-mail címed. Remélem nem gond ha pár szóban elmesélek valamit. :)Már egészen kicsi korom óta fogékony vagyok az ilyesmikre. Bár a gyerekek 99%-a elveszti ezt a képességet miután betöltötte a 6.…..
Łastßreath 2011.06.09 18:06:24
@BosziGirl: Rokonok? :P Nem hinném. Tulajdonképpen engem az ilyesmi nem zavar. De gondoltam megosztom itt a kis észrevételeimet, tapasztalataimat. Megtanultam együtt élni velük, nem zavar különösebben.
Köszi szépen! Andilona Helló!Szeretném elkérni Tibi email címét(az utolsó hírek között volt a storyja) mert felkeltette az érdeklődésemet és szeretném megkérdezni tőle,hogy ő hol lakik,nem-e ugyanott lakunk! Miért?Mert  hasonló történt itt is,bár nem velem:a…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Van egy másik dolog is ami nagyon zavar!!! Ez kb 2 hete kezdődőt. A barátnőm kb 1.5 hónapja hagyott el, nagyon magam alatt voltam ez miatt, és ez csak azért érdekes mert tudom  hogy  áradt belőlem a negativ energia  aminek a következménye az…..