Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guy Secretan

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye ez a két iPad per fős megszorítás az Apple részéről, amit eddig többek között azzal próbáltak betartani, hogy csak bank- vagy hitelkártyával engedték fizetni az embereket a tábláért. Egészen mostanáig, ugyanis egy vásárló megváltoztatta a szabályokat.Diane iPadre…..
Guy Secretan 2010.05.23 08:31:22
Újabb fejlesztői interjúval készültünk, ezúttal Kern Józseffel beszélgetünk az amőbákról, a magyar intelligenciavirtusról és arról, hogyan lehet befektetés nélkül hírverést csinálni az appjaidnak. Szia, mutatkozzatok be. Sziasztok, Kern József vagyok, és barátommal,…..
Guy Secretan 2010.03.17 06:31:52
@fraki: Rosszul tudod. Uncasnak igaza van, mindket fel tokeletes jateka eseten a jatek dontetlennel vegzodik. Idevonatkozo cikk: kotaku.com/5470400/those-who-play-video-game-tic+tac+toe-will-be-judged
Nemsokára jön a negyedéves jelentés és kiderült, hogy igaza volt-e az elemzőknek, akik hétmillió eladott iPhone-nal számoltak. A szakértők viszonylag konszenzusos eredményt tudtak belőni, a legalacsonyabb jóslat sem ment hétmillió alá, és a legvadabb fantazmagória sem tört 7,5…..
Eddig nem értettem, hogy miért akarja a Microsoft mindenáron az Apple Store-ok mellé felhúzni a saját üzleteit, és miért tekinti ezeket a boltokat a cuperinói üzletek konkurenciájának. Most azonban lehullt a lepel, kiderült a mesteri cselszövés: a redmondiak valójában nem az Apple…..
Guy Secretan 2009.09.22 19:46:45
@BigKahuna: itt az a lenyeg, hogy a konkurencia agyat szivjak el. Ez bevett dolog peldaul a mobilszolgaltatoknal es az autogyartoknal is.
Guy Secretan 2009.09.22 21:14:47
@RAMBO: Jo, az agyelszivas szerencsetlen szo volt. Minimalis programkent egymas kis titkait probaljak megtudni az exdolgozok reven.
Lássuk be, megérdemli. A Microsoft telefonos oprendszere egy kövület, ami élő korában is meglehetősen szánalmas egy alak volt. Amelyik Windows Mobile-os telefont próbáltam, mind túlbonyolított, használhatatlan vacaknak tűnt, leszámítva a HTC-ket, de azok is csak a távol-keleti…..
Guy Secretan 2009.09.20 11:47:44
@Ulkesh: Forras? En ennek pont az ellenkezojet olvastam a szokasos helyeken (gizmodo, engadget).

Amugy nekem az a gyanum, hogy pont forditva fog tortenni, a Zune HD sikere eseten elobb-utobb Zune telefonok is meg fognak jelenni a Zune HD rendszerevel.
Guy Secretan 2009.09.20 14:07:12
@Ulkesh: Kosz a linkeket, de irasos formaban nincs valami? Nem hasznalok flasht, nem szeretem.
Tegnap az 'It's only rock and roll' event után azonnal megjelent a legfrissebb iTunes, ami ugyan social network funkciókat nem, viszont home network fukciókat annál inkább tartalmaz. A 260 megás update gyorsan lent volt, az Apple szerverei bírták a strapát, pedig a milliárd dolláros…..
Guy Secretan 2009.09.10 15:46:22
@Ana.Ge: Ami oda van irva: Authorize this computer. Van egy ilyen parancs valamelyik menuben az itunesban.
Na kérem, egy újabb keynote következik, ezúttal főszerepben az Apple népszerű médialejátszói és az iTunes. Meg reméljük, hogy Steve Jobs, aki legalább egy hellót magára vállal. Csaba Londonból, a Chiswell Streetről, én pedig Budapestről, a nappalimból jelentkezem. Miközben…..
Guy Secretan 2009.09.09 19:57:34
@Malachi: Miert kene belerugni? Szerintem elegansabb nem beszelni rola. En a Mac vs. PC reklamokat se szeretem, teljesen haszontalanok. Illetve a PC-s ficko szeretetremelto, de en a Tom es Jerryben is a macskanak szurkoltam.
De most komolyan. Meg kell próbálni elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Nem azért, mert egyetértünk vele, hanem mert megérdemli, mint ember. A legkevesebb, hogy befogjuk a pofánkat, és csenden tűrünk, de ha már haladó szintre léptünk, mondhatjuk azt is, hé, nem is rossz, legyen.…..
Talán még emlékeztek, hogy a Fear and Loathing in Las Vegas már szerepelt, itt vesszük fel a fonalat, majd ágazunk el sokfelé. Tehát Misskate beküldése:Tegnap éjjel (ma hajnalban?) [hadd segítsek: június 22-én, bocs - LJ] a Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmhez volt…..
Nem titok, hogy már nagyon vártam az új operációs rendszert. Elfogadtam ugyan a Leopardot, de sosem voltam vele annyira elégedett, mint elődjével, a Tigerrel. Nem éreztem olyan stabilnak, megdönthetetlennek, finomra hangoltnak, és az új funkciók többségét sem igazán tudtam…..
Guy Secretan 2009.08.29 22:58:31
@trixilw: ja, a Tiger brutalisan gyorsan elindult. Csak kar, hogy nem volt Empty Trash gomb.
Appleblog Fagy a 3G/Mac 2009.08.28 12:35:00
Érthetetlen. Látszólag nem változott semmi, nem telepítettem bizonytalan forrásból származó alkalmazásokat, ugyanúgy használtam a gépemet, mint korábban, mégis elszaródott. A következő történik: elindítom az eredendően hulladék HuaweiApp-ot, a 3G-s modem kezeléséhez…..
Guy Secretan 2009.08.29 23:03:22
@iNick: en meg nem talaltam normalis torrent klienset macre, a Transmissiontol en is megoszultem.
A ChangeWave felmérése szerint az amerikai 3GS-vásárlók 99 százaléka elégedett a választásával, ezekből 82 százalék a "nagyon elégedett" mellé tett pipát. 38 százalékuk nyilatkozta azt, hogy a telefon jobb, mint várta.A telefonhoz köthető szolgáltatások…..
Guy Secretan 2009.08.16 18:35:08
@Gyilkosdömper: Hú, most teljesen leizzadtam, vajon van az autómban kalaptartó?:-)
Guy Secretan 2009.08.16 18:48:49
@Gyilkosdömper: Hú, teljesen leizzadtam, hogy vajon van-e kalaptartó az autómban.
Van nálam egy HP iPaq 914c, szeretnék megszabadulni tőle, mert utálom. Mielőtt bevinném valami kereskedőhöz, frissíteni szeretném a szoftver. Elkezdem túrni a HP honlapját, mire nagy nehezen eljutok a driverekig, ahol a rendszer felajánlja a Windows Mobile 6.1-es változatát. A…..
Guy Secretan 2009.08.14 08:48:21
@egy hozzászóló: Hogy ne lenne: az eldobott hivasok miatt twice as izgalmas egy hivas lebonyolitasa, mint a te unalmas 3310eseden:-)
Egy érdekes tortát dobott nekünk a Nielsen. A 2009 második negyedévében készített vizsgálat arra kereste a választ, hogy az iPhone 3G vásárlói korábban melyik gyártó termékeit használták. A táblázatból kiderül, hogy elsősorban a motorolások váltottak, a samsungosok csak a…..
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
Guy Secretan 2008.12.10 06:18:16
Mert a Linux már nem. A Linux on the iPhone project tagjai büszkén jelentették, hogy hosszas bütykölésük eredményeképpen a Linux 2.6 kernelt is tudják futtatni a készüléken, és ugyan még messze vannak álmaik beteljesedésétől, amikor az iPhone indításakor…..
Annyi a blog-pont-hun a BKV-fikázó blog, mint a MÁV köpködő, a harmadukat bérbloggerek írják a majdani sültgalamb-kateg'ből. Csupa porofi. BKV-figyelő blog pl. És ennyit nem tudtok, hogy a buszsofőrök külön kaszt a sofőrök párhuzamosvilágában? Rájuk különKRESZ vonatkozik az…..
Félrefordítások Védett zóna 2008.11.12 12:50:00
András küldte ezt a meglepő darabot:A múltkor a Discovery Channelen néztem a Viharvadászok c. műsort. Éppen tornádókat üldöztek, és egyszercsak arról kezdtek beszélni, hogy az egyik tornádó "a védett zóna" felé halad. Ezután még többször szóba került a védett…..
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
Guy Secretan 2008.11.07 21:11:35
Mivel még mindig nem értek az autókhoz, engem nem vert földhöz a következő félrefordítás, de mivel ketten is beküldték, a jelek szerint mást érzékenyen érintett. tocsa86 ezt írta:Nem tudom hányan nézték a 2008.06.16-ai Comedy Central 20:30kor kezdődő Nevem Earl részét.A…..
Ki mit vágott már hozzá a másikhoz? Én egyszer egy húszforintost, mérges voltam.     Kedves Szakitos,   Elnezest, nincsenek ekezeteim. Egy regebbi tortenet: Hosszu 4 eves a vegen mar dogunalmas kapcsolat utan osszejottem egy nagyon porgos izgi pasival, osszekoltozes,…..
A háromszög az mindig egy titokzatos geometriai alakzat, például ki hallott már szerelmi körről? Mert a körhöz mégis csak a tökéletesség képzete járul. Mai örjítő kérdésünk: minden féltékeny nőből előbújik a magánnyomozó, vagy azért vannak kivételek? Innen loptuk…..
Guy Secretan 2008.11.04 06:46:45
Félrefordítások Fizetési sapka 2008.11.03 08:01:00
Mi az a "fizetési sapka"? Nyilván az a sapka, amit akkor viselünk, amikor felvesszük a fizetésünket, nem? Én legalábbis erre gondoltam, amikor először hallottam a kifejezést. Jó, nem mondok igazat, mert arra gondoltam, hogy nem értem, mit jelent a kifejezés, de annyira…..
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..