Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baszk Earl

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára mindenki emlékszik a novemberi tragikus balesetre, amikor hárman haltak meg, miután a sofőr elnézte a táblát és forgalommal szemben hajtott fel a Lágymányosi hídra. A balesetet követően egyre több helyen tűnnek fel a nagy sárga alapon fekete tenyérben behajtani tilos…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
Egyre több a borvidéki összefogásra épülő rendezvény - Eger, Somló, Szekszárd és Tokaj már visszatérő vendég a fővárosban - ezúttal pedig a Balatonboglári Borvidék tart bemutatót Budapesten. Május 5-én délután négytől este kilencig egy híján húsz pince borait lehet majd…..
 J. Krisztus, ács foglalkozású, 33 éves názáreti lakos egy 12 tagú társasággal együtt a Jeruzsálem külterületén található ismert pihenő- és szórakozóhelyen, a Gecsemáné Kertben vacsorázott. A társaság tagjai a későbbi vádlott tanítványainak tartották magukat,…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
Baszk Earl 2011.04.19 11:05:12
Baleset történt Mezőfalván. Balesetek szoktak történni. Naponta. Mezőfalván
is történt egy. A baleset szereplői cigányok és nem cigányok. Nem tudom, ki
volt a hibás - majd egyszer kiderül, ha kiderül. Amit tudunk: egy fiatalkorú
cigány gyerek bukósisak és jogosítvány nélkül, a szemtanúk állítása szerint
legalább 80 kilométeres óránkénti sebességgel belerohant egy autóba. A
cigány gyerek - ahogy a helyiek mondják - gyakorta száguldozott imigyen a
faluban. Csak most egy cigány lány is ült mögötte. És a cigány lány meghalt.

A baleset után az autóból kiszálló magyar sofőrt tíz-húsz fős cigány horda
támadta meg. Összeverték őt, a lányát, a segítségére siető feleségét és a
fiát. A magyar család nagy valószínűséggel azért maradt életben egyáltalán,
mert az időközben kiérkező rendőr, a helyzetet látva, a levegőbe lőtt, mire
a horda szétrebbent. Szétrebbent a horda, de a magyar sofőr és családja nem
alhat nyugodtan. (Amúgy sem szokott az ember nyugodtan aludni, ha halálos
baleset résztvevője, akár vétlen, akár vétkes.) De a magyar sofőr azért sem
alhat nyugodtan, mert veszélyben az élete. Most még kommandósok vigyáznak
rá, de egyszer el fognak menni. És akkor a horda újra összeáll majd, hogy
bosszút álljon. Hogy vérét vegye... Akár vétkes, akár vétlen. A hordának
mindegy. A horda már Olaszliszkán is ezt üvöltötte: "Öld meg a magyart!"

Olaszliszka után ezt írtam: "Bárki, aki ebben az országban elgázol egy
cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni.
Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba. Ha időközben
körbeállják autónkat a cigányok, még inkább tapossunk bele a gázba. Akit még
elütünk, annak pechje van. A lehető legnagyobb sebességgel továbbhajtva,
autónkból hívjunk mentőt, és a legközelebbi rendőrőrsön álljunk csak meg,
ahol adjuk fel magunkat. (Sajnos, tudom én, ez a helyzet nem fordulhat elő.
Ha az ember elüt valakit, különösen, ha az illető gyerek, muszáj megállnia.
Tehát meg fogunk állni ezután is. Valamit mégis tenni kell. Jó, ha indulás
előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket, álljunk meg. S ha
gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjuk nyugodtan
fegyverünket...)"
No comment!
Eddig is gyanús volt, hogy Schmitt Pál esetleg Real Madrid drukker, hiszen négy évig volt Magyarország nagykövete a történelem nélküli, csúnyácska spanyol fővárosban. Most azonban – ha nem is hivatalos forrásból – de egy informátorunk megerősítette a hírt.Úgy tudjuk,…..
Baszk Earl 2011.04.15 11:49:43
@calebmarlow: Melléolvasol, semmi Francóista beszólás nem volt!

"Joseba Andoni Etxeberría Lizardi (1977. 09. 05. Elgoibar -)

A kiváló csatár és szélsőjátékos a Real Sociedad neveltje, ahol azonban kevés időt töltött el. A klubhűség mintaképévé nemesült az évek során; hiába hívták más, nevesebb egyesületek, Joseba nem gondolt az eligazolásra. Ő a baszk csapatban, Baszkföldért, a baszk szurkolókért akart tenni, amiért klubjában mérhetetlenül hálásak, a szurkolók pedig elhalmozzák szeretetükkel. "
Csak tájékoztatás szintjén, a Real Sociedad szintén baszk csapat!
Baszk Earl 2011.04.15 11:51:44
@robot_: Andoni Zubizarreta (Vitoria, 1961. október 23. – ) baszk labdarúgó, a spanyol labdarúgó-válogatott válogatottsági rekordere. 2010 nyarától az FC Barcelona technikai igazgatója, aki az igazolások lebonyolításával foglalkozik. Szerződése 3 évre szól.
Na most ebben mi a hiba? Aktív korában is játszott a Barcelonában!
Baszk Earl 2011.04.15 12:57:19
@calebmarlow: Szóval azt azért tudni kéne, mielőtt bárki is frankóistának minősíti a kommentet, hogy abban a korban a baszk és a katalán nép erősen összetartott, és nem csak a sportban. Közös ellen a Real volt mindig is. Ha tudtak segítettek egymásnak! Gondolj csak a tavalyi évre, amikor Bilbaoban megvertük a Realt tavasszal, pedig a végén az a három pont jól jött volna nekik.

Sok baszk focista rúgta a bőrt a Barcelonaában, de a Realba nem ment egy sem , kivéve Xabi Alonso-t. A másik, hogy valóban folyik játékosnevelés, nem is akármilyen szinten, minden elismerést megillet, de a Barcelona története során mindig is támaszkodott az idegenlégiósokra! A csapat szurkolói megválasztották, minden idők legjobb barcelonai focistájának Kubala Lászlót! Ugye azért ő sem saját nevelés, mindemellett nagyon nagy örömmel tölt el a gondolat, hogy egy magyart ítélt a katalán szurkolósereg a valaha volt legjobb focistának, pedig azért rajta kívül megfordult még pár név a csapatban.
De ez a vita nem a Bilbao és a Barcelona csatájáról szól, mi baszkokat játszatunk, a Barcelonában megfordulnak más nemzetbeliek is.
Ez tény!
Az utánpótlást jól építi be a katalán csapat ez is tény!
A többi sallang. lesz 4 meccs hogy bizonyítsatok, én és a baszk szurkolók nektek szorítunk!
blaugrana.hu/toertenelem/nagy-rivalisok/226-athtelic-bilbao.html itt nagyon sok érdekességet olvashatsz a témáról, lehet nem ismered az oldalt, ha igen akkor bocs!
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
Jaj de kellemetlen lehet most Madridban rettegni ettől a négy meccstől. A papírforma az, hogy legfeljebb a bajnokságban tudjanak összehozni egy döntetlent, meg talán a BL-elődöntő odavágóján. De hát azzal mire mennek? Nem nyernek idén semmit sem, és az a Madridnak tényleg…..
A nyersolaj árának hamarosan bekövetkező esésére figyelmezteti a befektetőket a világ egyik legjelentősebb árupiaci elemzője. A Goldman Sachs azt ajánlja az ügyfeleinek, hogy a lehető leghamarabb zárják le az olajpiacon meglévő vételi opcióikat, mielőtt még késő lenne.…..
Ez a bejegyzés elméletileg a tv2 új műsoráról, illetve az azt beharangozó buliról szól - gyakorlatilag meg arról, hogy a tököm se akarna celeb lenni. Jártam én már sokféle rendezvényen, de mégis a most hétfői volt az első olyan alkalom, amikor egy random elhajított kalapács…..
Baszk Earl 2011.04.10 08:15:39
Subba Charlie Sheen Hollandiában! 2011.04.08 15:30:00
Na jó, nem ő volt, de az eset tényleg Hollandiában történt, a 35 éves sofőr bekokainozva menekült a rendőrhelikopter elől, amikor észrevette Schendel gazda gabonamezejét, amit hirtelen menekülőútvonalnak nézett, és csak két kerekének kilövésével sikerült leállítani. A kár…..
Baszk Earl 2011.04.09 08:47:12
Krisztinek nem teljesen világos, bankkártyás fizetéskor miért kell felfele kerekíteni 1-2 forintot. Nyilván semmi értelme, de ha szólnak előre, igazából kerekíthetnek. Sok kicsi, sokra megy:Örömködve, hogy a benzin lényegesen olcsóbb Bp határain kívül, megtankoltam a kocsim…..
Éjjel elstartolt a Gagarin névre keresztelt Szojuz TMA-21 űrhajó a bajkonuri Gagarinszkij Sztartról. Erős történelmi folytonosság, hogy ötven évvel évvel ezelőtt, 1961. április 12-én ugyanarról az indítóállásról, és ugyanazon rakétacsalád egy tagjával történt az első…..
Baszk Earl 2011.04.06 07:30:55
@A szerelő:El vagy Te tévedve nagyon, ezt a tényt még az amik is elismerik! A Holdra szállás már neccesebb!
Baszk Earl 2011.04.06 08:33:09
@szajberpiraty: mert a Holdon nem fúj a szél, a zászló mégis lobog! Csak nézd meg a képet! Többet firtatták, mint Gagarint!
addict Fejd meg a szivárványt! 2011.04.05 13:30:00
Az elmúlt hetekben egy furcsa reklám kering a hazai tévécsatornák képernyőin, amely minden bizonnyal felborzolja az átlagnézők kedélyeit. Az amerikai Skittles szpotja messze kiemelkedik az átlagból, hiszen annyira szokatlanul próbálja népszerűsíteni a terméket, amire idehaza, de…..
Baszk Earl 2011.04.06 07:32:56
@chipanddale74: ott őshonos állat a zsiráf, tudják, hogy fejjék meg! :-)
Talán a Kreténben volt tíz éve egy rajz, amelyen az előtérben egy Kövér László-bajuszú roppant jobbágyarc, háttérben a markói kietlen magyar ugar egy kókadozó gémeskúttal, a szivárvány helyén meg egy McDonald’s-logó. A kép címe, ha jól emlékszem, szimplán ennyi…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Tisztelt Praxis!   Egy évvel ezelőtti tragédiánkat szeretném elmesélni. Rendszeresen olvasom a blogot, a levelekből is kitűnik, mekkora bajok vannak a magyar egészségügyben, de igazán csak az értheti ezt, aki saját bőrén tapasztalja. Senkinek sem kívánom, hogy mindazt…..
Éppen egy hete kezdődött a "furcsa háború" Líbiával szemben. Ez a hadjárat nem is háború és nem is Líbia ellen indult, de nem egyszerűen egy ENSZ-határozat betartatása, és nem is egy diktatúra megdöntésére irányuló fegyveres beavatkozás. Mindmáig voltaképpen azt…..
Baszk Earl 2011.03.28 11:45:04
@gabest1: Nálad a mai nap pontja!!!!
Szupergrupp! Mehetnének.
Mindig akadnak nagy számban olyanok, akik kedvenc pártjuknak még a legvállalhatatlanabb lépéseit is elnézik, sőt a védelmükre kelnek. Most nem. Heti szavazásaink. (Fotó: MTI/hirado.hu) Hétvégi szavazás-összesítőnkben most a Véleményvezér történetének legegyértelműbb…..
Belsőség A világ összes kincse 2011.03.26 07:58:00
A Totalcar OT Expós megjelenése körüli gépezet beindulni látszik. Eddig csak tömtük-nyomtuk tele ötletekkel a tankot, terveztünk és újraterveztünk. A hét elején már azonban beröffent a gépezet és lassan, de biztosan megmozdult, kérlelhetetlenül lendült, nincs megállás.…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Az HBO ma este folytatja dokusorozatát, a legújabb darab A kerítés (22:45), ha úgy tetszik, akkor a múlt héten bemutatott Gyerekkivándorlók folytatása, ugyanis ugyanarról a mexikói és amerikai határ mentén épült kerítésről szól, aminek célja a bevándorlók megállítása…..
Baszk Earl 2011.03.25 04:24:47