Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pudva

0 bejegyzést írt és 529 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csipszerelde A balek kibontakozik 2016.03.27 08:02:15
Szombat reggel vettem észre véletlenül, hogy nyitva a bontó, nekem meg kéne a Cilihez egy hátsó kerékagy, gondoltam szerencsét próbálok, egyúttal elhívom a csajomat is, nehogy az legyen, hogy nem viszem sehova. - Mi van? Csomó dolgom van, nem érek rá ilyesmire, takarítanom kell, sütni, készülni a…..
Pudva 2016.09.12 20:14:12
@Matenak: Nagyon köszönöm! Beszámolok majd róla, hogy mit sikerült intézni.
    Az HBO saját gyártású magyar sorozatának második évadából kijött egy forgatási videó, amiből már nagyjából lehet sejteni, hogy merre fog haladni a cselekmény. Lesz benne börtön, tárgyalás, és visszatekintés 1991-be, amiért Fehér Lászlónak és ifj. Vidnyánszky Attilának szörnyű parókákat…..
Pudva 2016.06.02 15:50:34
Az Andrássy út városunk egyik jelképe, egyik végén egy forgalmas csomóponttal a másikon pedig a Hősök terével, mégis, nem találhattunk rajta burgerezőt na jó, de, ott a Ring, bár az más kategória. Idáig, mert most egy másik csomópontján, az Oktogonnál megnyílt a Bamba Marha Burger Bar, nem is…..
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Pudva 2015.06.30 12:03:41
@Godimodi: Szaaaa bááály zááás :D

és hogy hű maradjak önmagamhoz is, Ford Capri song: youtu.be/BFd34I4ibbs
Pudva 2015.06.30 12:08:10
Ja és a magyarok közül szerintem ez kimaradt:
Warpigs - Monte Carlo:
youtu.be/TdHyj-PwYM8
Július 14 este,
Pezsgő ize a számban,
Egy szexbomba édes teste,
Finom remegés a lábban.
Az Aston Martin volánjánál
Öngyújtó lángja lobban,
320 lóerő, 8 henger
Együtt robban.

Cartier az óra,
Yves-Saint Laurent ing,
Kétárbócos jachtom
Az öböl kék vizén ring.
Monte Carlo mellett
A múlt szivarfüstbe vész,
Mikor 180-nal hajnalban
Hazafelé mész.

De lehet ez is belefér: Ganxsta Zolee és a Kartel - Route 66
youtu.be/Asy86aIv9cw
A Burán első és egyetlen repülésekor a második orosz űrsikló építése már közel volt a befejezéshez. A Ptyicskát (kismadár) a program elhalása és hivatalos leállítása után betolták egy raktárba, majd a Szovjetunió felbomlása után a Buránnal együtt megkapta Kazahsztán,…..
Pudva 2015.06.17 13:14:41
@nagyasz: Pont ezt akartam írni én is, hogy Speyerben a technikai múzeumban úgy adják elő, hogy az a Buran!
De ezek szerint nem...
  mennyit agyalhattak ezen, meg hányan?..
Pudva 2015.06.12 17:01:41
@Attlee Judge: Mibajod a Pudváscsávóval He' ?! :)
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
Utolsó ValóVilág szériából hamar kipattintott anyuka a lemezlovaskodás kimaxolása után, most énekesnőként kerüli a munkát. Kikeverve is olyan fül- és személyiségi jogokat sértő hangja van a nőnek, hogy megőrűlsz  ..
Némi önkritikával kezdeném: a blog történetében szégyenteljesen kevés figyelmet fordítottam a Muzsika TV-re, ezen belül is a Frédy Show című műsorra. (Megj.: jelenleg teveszőr csuhában böjtölök a Góbi sivatag szélén, hungarocell darabokat dörzsölök egymásnak, és a Dupla Kávé karácsonyi lemeze pörög…..
Subba Üssük le a pofázós dj-t! 2015.04.08 10:55:20
      Janklovics Peti kis magyar lemezlovashatározójából valaki méltatlanul kimaradt ..
Pudva 2015.04.08 23:14:15
@dex.ion: Köszönöm!
Quentin Tarantino filmjeihez nagyon szorosan kapcsolódnak a háttérnek kiválasztott zenék, sőt. Ritkán fordul elő az, hogy a filmes dalok ennyire együtt éljenek a sztorikkal és olyan nagyon összekössük őket az egyes filmekkel vagy csak jelenetekkel, hogy amint meghalljuk őket, már el…..
Suge Knight ez ellen már nehezen fog védekezni. Az alábbi (csak erős idegzetűeknek ajánlott) videón tisztán látszik, ahogy Knight először Cle "Bone" Sloant üti el (akivel mintha dulakodna a kocsiablakon keresztül), majd konkrétan áthajt Terry Carter produceren. Az egykori…..
Pudva 2015.03.11 11:28:09
Lehet jó kritikát is írni, de ahhoz jó lemez is kell. Szerencsére most itt van pár, amit érdemes beszerezni, köztük Funktasztikus új cumója, vagy Gazsi és Robotdeck közös őrülete. Az igazán szenzitívek azonban saját érdekükben ne olvassák tovább, mert folytatódik a…..
Nem jó minőségű, mert csak valaki felvette egy ausztrál Ice Cube-koncerten, de azért látszik, hogy nem unalmas életrajzi film lesz belőle. Ráadásul ugye Ice Cube meg Dr. Dre a producerek, ők meg ugye N.W.A.-alapítók, szóval csak akkor lehet szar a film, ha ők túl sokat akarnak…..
Pudva 2015.01.05 14:52:48
Sex Action@Fekete Lyuk  Már huszoniksz éve sem volt valami szép ember..
Subba Ezalatt a New York-i metrón 2014.12.13 15:32:00
Diliznek az erkölcstelen fiatalok. ..
A minap belebotlottam egy Essemm-interjúba, ahol a rapper azt bizonygatta a Divatikon című műsorban, hogy „divat azt mondani a zenéjére, hogy divat”. Érted? A Divatikon című műsorban. Érted? Csupán ezzel az egyetlen aprócska interjúrészlettel is remekül lehet jellemezni a mai…..
...akkor most fogod. Ez a féltengelycsukló: forrás: educationalgifs.com A differenciálművet pedig egy remek, 1937-es (!!!) oktatóvideóval magyarázzuk el: Ja, hogy ne nézzünk ennyire amatőrnek? Akkor lépjünk egyet, tudod, hogyan működik a sebességváltó…..
Pudva 2014.11.26 16:21:31
Pudva 2014.11.27 00:03:39
@AtoszMester: Belinkeled őket ha megoldható, vagy hogy mire keresel a youtube -on?
Előre is köszi!
Ezt a tanácsot nem mi adjuk férfiolvasóinknak, hanem a brit Védelmi Minisztérium azoknak a magas rangú katonáknak, akiket Moszkvába és Pekingbe küld a londoni kormány. Mindez egy most kiszivárgott dokumentumból derül ki. A brit Védelmi Minisztérium Biztonsági Kézikönyve azt…..
Subba Subba kampány: Ne cigizz! 2014.10.08 17:06:53
Mert csak B) ..
Subba Pénteki szelebrésn 2014.09.05 08:27:00
Úúú, Á. Jóljárják :D ..
Pudva 2014.09.05 12:38:27
@Zsuzsikám (the 4th): Ez nem csak sima New Jack swing ?
Kár hogy nézi a fehér srác a lábát, így "megöli az egészet"...
Ugyanaz a hír (egy, a svájci parlamentben dolgozó nő pucér szelfiket készített az irodában), másutt a kitakarás.   ..
A Kiégett Kabalák Szigete igenis létezik egy párhuzamos univerzumban. Itt időzik többek között a Skála Kópé, Müszi úr, Kósa L. Adolf, valamint a Szív TV és az MSat stábja is. Néha-néha azonban megnyílik egy féregjárat, és a sziget lakói tömegesen tódulnak át a 2010-es…..
Pudva 2014.08.31 11:44:02
Hogy milyen volt?
Hát én ennyi embert rég láttam egy bulin, pedig voltam mostanság is egy pár helyen!
Volt bőven minden korosztály velem egykorúak és nálam fiatalabbak és idősebbek is...

A zene az érdekes volt, a hangmérnök?(hangosító, akárki) vagy süket volt vagy ami rosszabb szart az egészbe, mert olyan torz mélyek voltak, hogy majd leesett a szemüvegem, de ezért mást pl. az éneket alig lehetett hallani, bár néha az sem volt baj!
Így viszont lehetett hallani ki playback-el és ki nyomja "élőben", mert aki playback-ről nyomta annál megvolt az ének is, hiába a cd-lejátszóról szépen kikeverve jönnek a magasak és az ének hang is :P

Előadók:
- Hasselhoff: soha sem ismertem/kedveltem a dalait (szerintem egy ripacs) ezért most sem tudtam vele mit kezdeni, de mint házigazda jó volt. Ez is öntött magára jeges vizet :P
Én nem emlékszem, hogy visszajött volna a végén, pont azt beszéltük, hogy milyen házigazda az aki el sem köszön :P

- Twenty4Seven: Ők az abszolút futottak még kategória, de abban a 20percben amit kaptak elszórakoztatták a népet

- Dj Sash aki az Ecuador-t nyomta, és ezzel mindent el is mondtam :P Klasszikus 90s-évek elektronik zene.

- Samantha Fox: na itt lehetett először hallani, hogy a hangmérnök a kultúrsokktól megsüketült vagy meghalt :D A kivetítő szerint ugyanúgy nézz ki mint 30éve, szőke és nagy a csecse!

- Snap: Főleg a Snap miatt mentem el, nem is volt csalódás, az énekes feka vagy 150 kilós lett, de ugyanolyan jól nyomta mint anno, és a végére még olyan beat-box -ot is tolt, hogy mindenkinek leszakadt az arca, gondolj bele amikor szájdobbal nyomja a billie jean-t az énekes csaj meg vokálozik rá WOOW
youtu.be/nsYOcjzsyH8?t=19s

- Haddaway: Ő legalább az éneket élőben tolta, de annyira elművészkedte, hogy majdnem áriázva énekelt :P
Bár a Frankie Goes to Hollywood féle Relax-at jobban énekelte mint a saját dalait!
Szóval a legnagyobb hangulatot szerintem Ő csinálta, a közönséggel szinte végig énekeltette a 'Wat is Láv, bébi dont hört miii'-t :) nem volt rossz.

- Sabrina: fogalmam sincs mert elmentem pis*lni meg újabb adag sörért, de láttam, hogy valami barna hajú fényes cicanadrágos nő van a színpadon, és playback lehetett mert jól szolt.

- Vengaboys: Már anno is gagyi limonádé volt de az emberek jót táncikáltak rá most is ;)

- 2Unlimited: A másik általam legjobban várt zene, ilyen megamix jelleggel nyomták mindegyik dalukból egy kicsit, a srác akarom mondani Ray bácsi :P jól tolta a repet, de néha elfogyott a levegője és leült a monitor hangszórókra, a csajt hagyjuk mert vagy nem Ő énekelte anno a refréneket, vagy mostanra nem maradt hangja de tegnap 'ergya' volt, viszont a nép nagyon táncolt rá, legalább is én :D
Pudva 2014.08.31 16:45:20
@Flankerr: Akor ezek szerint a hangzással csak ott volt a baj ahol mi voltunk, csodálkoztam is, hogy "még nincs tele a net" a hangzásra panaszkodókkal...
Ha egy pszichiátriai konferencián ismertetnem kéne a bipoláris depresszió extrém eseteit, hazai mulatós STÁRokat állítanék ki szemléltetőeszközként. Tudniillik, ha éppen nem mulatnak, akkor olyan világfájdalmat sugároznak ki az éterbe, melynek hatására a Disney-állatkák is gyomorkeserűvel kísérnék…..