Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarpani

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZIRCINFO Köszönet Dudarról 2013.03.17 20:26:17
TÁJÉKOZTATÁS   Az elmúlt napok hihetetlen időjárási körülménye és az abból eredő katasztrofális helyzet mindenki számára megpróbáltatást jelentett. Aggódott szülő a gyermekéért, gyermek a szülőért, rokonok, testvérek tehetetlenül álltak a kialakult kaotikus…..
Örömmel adjuk  hírül, hogy december 15-én megrendezésre kerül a Városi Nagykarácsony. Az apátság előtti téren kora délutántól estig színes programokkal, igazi karácsonyi fényekkel, hangulattal, állatsimogatóval, élő Betlehemmel, az ünnepkörhöz kapcsolódó ízekkel és kirakodóvásárral  várjuk az…..
 Most, hogy medvehagyma lázban ég az egész ország, összegyűjtöttem egypár medvehagymás receptet az internetről. Van amelyiket már korábban kipróbáltam és nagyon finom, van amelyiket az idén tervezek elkészíteni. Érdemes későbbre is eltenni ebből a nagyszerű növényből,…..
ZIRCINFO Bakonyi sertésborda 2011.07.15 13:45:00
 ..
Szerző: Kelemen Gábor     www.zirc.huJÁTÉK   Baseball-sapkát és táskát, de akár pólót is hazavihet, ha megfejti az alábbi képrejtvényt! Az első öt helyes megfejtőt jutalmazzuk sapkával és táskával, illetve közülük sorsoljuk ki azt, aki egy pólóval is…..
Forrás: Kelemen Gábor  Válassza meg Ön Zirc legjobb sportolóit! JAVASLATTÉTELI FELHÍVÁS Zirc Városi Önkormányzat ebben az évben is kitünteti a város tavaly legjobban teljesítő sportolóit. Az Ügyrendi és Civil Kapcsolatok Bizottsága négy – felnőtt, ifjúsági,…..
Múlt hétvégén megörvendeztethettük gyermekeinket Eplényben egy olyan nappal, amelyik igazán csak róluk szólt. A szervező az "Eplényi Gyerekekért Alapítvány" bőséges programmal, ebéddel várta a résztvevőket, a gyerekeket pedig  ezen felül minden földi jóval…..
  A www.zircibuli.hu alatt elérhető a buli új honlapja, ami igazán tetszetősre sikerült. Jól átlátható, könnyen lehet rajta tájékozódni. Tetszik. ..
ZIRCINFO Kint leszünk a vízből 2011.04.13 01:23:00
   Mint ismeretes, a képviselő testület, ismét erősen gondolkozik azon, hogy finanszírozza-e a továbbiakban a zirci tanuszoda működését.  A létesítményt az önkormányzat 1998 óta működteti. 2000 júliusától saját tulajdonú Közhasznú Társaság formájában…..
 Szerző: Ladányi Tamás | 2011. március 10., csütörtökA NASA a nap felvételének magyar fotót választott az űrsikló égi útjának bemutatására, amely idillikus bakonyi környezetben ábázolja az átvonulást. Az űrjármű szerda este végleg visszatért…..
 Zirc - A képviselők minap elfogadták a város költségvetését: a település idén 2,8 milliárd forintból gazdálkodhat.2011. március. 02. szerda | Szerző: Mátételki AndrásAz előző évekhez képest kiugróan magas összeg hátterében több sikeres pályázat áll. Zirc az…..
 Tisztelet és dicséret a szervezőknek és az ötletgazdáknak!!!   Végre sikerült Zircen is egy olyan táncos, zenés rendezvényt tető alá hozni ahol nem „csak” a horgászok vagy a keresztények vagy a svábok - és még sorolhatnám - vesznek részt, hanem a…..