Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátor maszturbátor

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos már nem emlékszem, ki küldte, de napok óta itt hányódik a desktopomon ez a csodálatos, versként is olvasható backdoor a Balatonról, jó hétvégét mindenkinek!..
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
comment:com House és a melegek 2007.11.07 19:00:00
Nem csupán az elfogultság beszél belőlünk (sőt üvölt), de akkor is az este legjobb programja a Doktor House második évadának záró epizódja. Ami a legjobb Doktor House rész, sőt megkockáztatom, hogy a legzseniálisabb tévésorozat rész. Az egész világtörténelemben. Az egész…..
Bertalan Zoltán nemcsak zene - hanem Homár-szerző is, korábban Feljett szopógép: amikor a szintetizátor is lefagy című írásával szórakoztatta a botujjú olvasókat is, ezúttal pedig egy korcs zongoraszerűséggel ellátott mutáns-vallásos gyerekkönyv késztette írásra,…..
bátor maszturbátor 2007.10.31 14:05:15
Meghökkentő, azaz meghökkentően vicces fotókat csinált egy készülő luxusüzlet kirakatáról Belső Elhárítás, a Nincs irgalom blogba. Nézzék meg, olyan, mint egy felvillanyozó húsipari műalkotás...
bátor maszturbátor 2007.10.31 14:04:08
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
Az Ezermester című lap lárvakorú rajongóiként csak helyeselni tudjuk, ha az előtte meredező feladatokat a magyarság nem kizárólag nyugati importból származó csilivili gépezetekkel teljesíti, hanem marad tér a kreatív kézművességnek is. Egy olyan közszolgáltató, mint…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Egy görbeestés amnéziás esettel állunk szemben vagy hegyezhetik MacBookjaikat Etyekwoodban a következő szétszponzorált cukrostakony vígjátékhoz? Gábor története a 00-ás évek románásan stilizált lenyomata: a kerítőnek állt huncut bázisállomás megváltoztatott smssel…..
bátor maszturbátor 2007.10.08 00:50:23
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
bátor maszturbátor 2007.10.08 00:46:58
Annak rossz lehet. Ennek a helyzetnek mulatságos lenyomata a fenti, kirakatban elhelyezett backdoor kommunikációs üzenet. Húgommal találtuk ezt a frontdoor tájékoztatót a Klauzál térnél.Semmi más nem volt kiírva az üzletre,csak ez,tehát ez az egy már biztos. Mi nagyon jót kacagtunk…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
A magyar marketing történetének egyik legpedálozósabb legmókásabb bocsánatkérő levelét olvashatja el, aki ide kattint, de még ne tegye, röviden elmesélem, mi az ábra. A sztori úgy kezdődött, hogy a Westend egyik biciklitárolójánál egy bringás aktivista a rossz minőségű…..
Már megint egy türelmetlen naivügyfél. Josef K. egyszer már megtapasztalta, hogy a Raiffeisen-hitelügyintézés 15 nap helyett 3 hónapig húzodott, de csakazértis megpróbálta újra, hátha rekordot dönt:A sok tökéletes terméket, szolgáltatást hirdető reklámdzsungelben…..
Aszongya az Index Népszabiból, hogy: "a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint a cég jogellenesen adta el többmilliárdos követelésállományát adóságbehajtó cégeknek. [...] A hivatal megállapításai szerint ahhoz, hogy a Centrum eladhassa…..
bátor maszturbátor 2007.09.07 11:04:37
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
bátor maszturbátor 2007.09.06 15:05:39
Igazi gyöngyszemet lőtt Sziszi Brüsszelben, a tolerancia és jófejség fellegvárában. A tábla szerint a reptér vezetősége fenntartja a jogot, hogy ne engedjen repülőre szállni olyan utasokat, akik verbális vagy fizikai agressziót követnek el alkalmazottaik sérelmére. A mellékelt…..
bátor maszturbátor 2007.09.05 18:54:28
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Yoro találta ezt az igen informatív, már-már webkettes oldalt, ahol a túlvállalós hitelfogyasztókon igyekeznek segíteni a fent látható módon. Legyen bármilyen fragmentált a probléma leírása, a Hitelklinika tudja a választ! BAR listás vagy? Bajbajutottál? Nincs gond! A…..