Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Made

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnapi ígéretünknek megfelelően íme egy kis színes-szagos-füstös videóösszeállítás a rendvédelmi dolgozók tüntetéséről. Az esemény egyébként nekünk bejött, demokratikus chartás nénis rendezvényekhez szokott lelkünknek jól esett, hogy végre hozzánk is elkezdett…..
  Huszti István, az Index fotósa örökítette meg egymás mellett Molnár F. Árpádot, az elhallgattatott Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztőjét, keresztyén tényfeltárót, legalább a világ legnagyobb Echelon-tanúját és Gyurcsány Ferenc sortüzes…..
  Németh Gábor a (Mandinerrel ellentétben, ami ugye vagyonokból működő, Fidesz-közeli orgánum) független, civil Egyenlítő blogon előbb csak zavaros múltúnak, majd egyenesen prostituáltnak nevezte Wittner Máriát, az '56-os forradalom…..
Made 2011.04.03 17:58:10
@kesztió: Az utca mindenkié. A békés emberektől nem kell félteni a várost . A Budaházy társaságától igen, de a Fideszes felvonulók soha, de soha nem randalíoztak és dobáltak "molotov koktélt" házakra.Mint ahogy most sem kell/nagyon remélem/ az MSzP-és felvonulóktól félteni Budapestet és a többi várost.Bár Gyurcsánytól minden kitelik.Mindent megpróbálnak, hogy tönkre tegyék azt , amiért és amire szavaztunk egy éve.Mert a kommunistánál és eszméjénél kártékonyabb dolog még nem történt az emberiséggel.Főleg akkor , amikor saját nemzetére rontott.
  Hallod-e, okoska, te szellemi rokona annak a fiúnak, aki pár napja mögöttünk ült az Ibolyában, és női társaságban kommentálta igen elmésen a holland-magyart („ó, a magyar foci, ugyan, itthon kikaptak 4-0-ra, csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, kit érdekel az…..
  Lázár János melletti szolidaritási tüntetésre hívott Facebookon az LMP ifjúsági szervezete, az Ökopeace. (A név az Ökopolitikai Ifjúsági Szervezet rövidítése, facebookos aktivitásuk alapján eddig főleg félhomályos kvízeket szerveztek, néha kiálltak valami ügy mellett…..
Made 2011.03.30 17:59:09
@iii: Azért egyetlen LMP-s ogy-i képviselő sem mondta ,hogy nem kéri a fizetését.Ha ilyen nagy a mellényük adják oda a fizetésüket az éhező gyerekek javára. Ellenben Lázár János fel tud mutatni eredményt a településén.Minta várossá nőtte ki magát hódmezővásárhely.Ez az eredmény pedig az Ő érdeme.A sikeres vezetőket meg kell fizetni.Ha a városnak is jut nem kidobott pénz a fizetése.Ilyen egyszerű.Csak a sikeres embereket kezdik ki ,az olyan tehetetlenek ,mint az LMP-sek,szót sem érdemelnek.Nincs egy építő mondatuk a parlamentben.Nem vették észre, hogy ,akkor tűntek el a parlamentből , amikor az MSZP és akkor jöttek vissza.Most szintén az MSZP-vel együtt távoztak. Ezt jól megkapták a nagy testvértől .Beállították a sorba őket.Mi lesz a vége ?...Jól eltűnnek v. beolvadnak az MSZP-be ennyi.
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..