Regisztráció Blogot indítok
Adatok
űáélkjh (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csoki egy mindnyájunknak kedves témát feszeget. Tényleg, ha valaki egyszercsak ki akar szállni egy fórumból, és minden régebbi hozzászólását töröltetni akarja, vajon megteheti-e ezt? Kedves Zugügyvéd, egy remélhetőleg érdekes témát szeretnék felvetni a…..
űáélkjh (törölt) 2011.03.04 09:10:38
Érdekes lenne, ha nem lenne joga kérni a hozzászólásainak a törlését. Még a "nagy testvérnek" kikiáltott google-nál is van. Pl. akik a google-nál ismerik a csoportszolgáltatást, vannak telejsen nyílt, illetve zárt, meghívással működő csoportok is. A tagoknak jogukban áll hozzászólásaiknak a törlésére-, és ezzzel a csoport-fórum létrehozójának főleg tisztában kell lennie, mikor létrehozza a csoportját!
A csoport működésével kapcsolatos feltételek között ez is benne van, tehát ha valaki indít egy csoportot, akkor tudnia kell(ene), hogy nem tagadhatja meg, ha valaki később kéri a hozzászólásainak/üzeneteinek a törlését.

A blog-.hu-n a hsz törlési jog nem lenne meg a kommentelőknek? Avagy akik amikor létrehoznak egy fórumot, blogot, nekik nincs valahol egy apróbetűs rész, hogy kötelesek törölni, ha kérik?

Tudom, hogy ez macerás lenne, és szomorú ilyenkor az ember szíve, megbomlik a beszélgetésláncolat...stb.-nekem google csoportom van, de ha kérnék, nincs mese, törölnöm kell...Az is jogában áll, hogy csak bizonyos írásainak a törlését kéri, de az is, hogy benyögi, hogy kerüljön törlésre az összes...

Nagyon furcsállnám, ha blog.hu-nál nem kellene törölni, ha még a "nagytestvérnél" is meg kell tenni...

Ha a google-nél a csoport tulajdonosa a hozzászóló kérése ellenére nem teszi meg, akkor az "felnyomhatja" a google-nál, és nem a hozászóló, hanem a csoport-fórum indítójának a fejére fognak koppintani...