Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilbury

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
wilbury 2020.07.02 09:21:21
Megmutatjuk, hogyan néz ki manapság egy karanténtól terhelt nemzetközi online megbeszélés!..
Jártunkban-keltünkben mostanában egyre több vállalatnál tapasztalhatjuk, hogy fókuszba kerül az irodai munka digitalizálása, a papír alapú működés felszámolása és informatikai rendszerekbe, elektronikus csatornákra terelése. Mert állítólag az nagyon modern, meg gyorsítja a folyamatokat, meg…..
Burger Blog BpBurger (192) - Első 2016.08.05 07:56:53
A nyócker nem ismeretlen számomra, itt laktam sokáig, és a környéken azért van is pár jó kajás. Most a Kálvin tér környékére vetődtem, egy olyan helyre, melyről az a hír járja, hogy ifjú ex-BME-sek üzemeltetik...
Nehéz, meg nem értett élet az programozóké: megterhelő szellemi munkát kell végezniük sokszor nem éppen ideális körülmények között, és bizony kevés megbecsülés övezi munkájukat. A laikusok sokszor csak úgy képzelik őket, mint  akik össze-vissza egyeseket meg nullákat táplálnak be a számítógépbe,…..
Húsimádó Házi big burger 2015.11.04 18:54:00
Gyönyörű marhalapocka húst daráltattam a hentesnél, amiből terveim szerint hamburgereket szerettem volna készíteni. A nagy mű végül elkészült, amiket a méretük miatt big burgerként aposztrofáltam - ugyanis nem lettek kicsik... A darált marhahúst kézzel összegyúrtam,…..
#492 Hajlamosak vagyunk úgy elképzelni az ókor tudósait, mint egy csapat tógás hipsztert akik rajzolgatnak a homokba (épp felfedezvén a földrajzot - bocsánat) és néha - ha elég sokáig csinálják - ebből véletlenül kijön a másodfokú megoldó meg az éppen rajzolgató…..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
labdabiztos Hajrá Lizi! 2014.09.22 09:37:26
Pár éve volt egy fixa ideám, miszerint ha Hrabal most élne és bohócligerként funkcionálna, hát tuti Honvédos lenne az Öreg a kispesti kispolgári miliő, a Bozsik korzó-hangulata és az ott feltűnő drukker-formátumok miatt (szent elfogultság, JESTER a neved). Erre a nagyon eredeti…..
wilbury 2014.09.22 19:02:08
Critical Biomass Impakták - I. 2014.08.19 18:07:54
Jó bornak is kell a cégér, szóval közben a 444-es ScienceMeetup-on elindult egy új podcastünk, amit Zsiros Lacival (Szertár) csinálunk, és első vendégünk Ferenci Tamás volt (Védőoltás blog), akivel védoltásokról és oltásellenességről beszélgettünk: ..
wilbury 2014.08.22 23:33:37
Kedves Anyu ,Apu és Mixi-manó! Régen írtam már, mert a CSAPATTAL nagyon készültünk erre az utánpótlás EB-re, és minden időmet lekötötte a felkészülés. Edzés közben nem lehet írni, mert vagy minden idegszálammal a feladatra koncentrálok, vagy hajzselés a kezem, és az…..
wilbury 2014.07.24 15:49:47
John W. Smith egyike a lelkes brit futball-barátoknak. Van egy szép háza Angliában, Arsenal városában a Kossuth Lajos u. 3 szám alatt, - mert Kossut Lajos utca minden városban van - ott éli kis családjával, az egyszerű britek hétköznapi életét. Most egy olajbányászati konferencián…..
wilbury 2014.05.14 15:33:41
Egy félig lerágott újévi malac és két tál lencse után lengőtekében és snóbliban sikerült megállapodnia az ellenzéknek a közös miniszterelnök-jelölt személyéről, aki nem más, mint Kálmán Olga. „Imádni fogják! Egyenesen beszél, van kisugárzása, jók a mellei, mi…..
wilbury 2014.01.07 13:18:15
@Fedor: Szerintem csak elkúrták. Nem kicsit. Nagyon.
labdabiztos Gratulálunk! 2013.12.19 10:38:20
Már hosszú percek teltek el a bejelentés óta, szóval nem várható, hogy Csányi Sándor megszólal; "Na jó csak vicceltem!". Úgy tűnik, tényleg Pinyő lett az az új szövetségi kapitány, aki külföldi, és már jutott ki világbajnokságra. Rövid posztunk, csupán azt a célt…..
ködpiszkáló szívbor 2013.11.23 17:35:47
A szíverősítő bor - 700 éves receptSz í v b o r Az igazság így szól: A bor nem alkohol, és az alkohol nem bor, a bor különleges nedű! Végy 8-12 darab hosszú, friss petrezselyem gyökeret! Tedd bele 1 liter jó minőségű borba, adj hozzá 1-2 evőkanál tiszta borecetet! 10…..
Ebben a posztban a Dalai Láma egy idézete kapcsán szeretnék néhány szót szólni úgy nagy általánosságban az életbölcsességekről, amiket az ún. „tanítók,” „spirituális vezetők”, „mesterek” szájából lehet hallani. Jegyezzük meg, az idézet valójában nem tőle…..
Ateista blogon vagyunk, politikának itt helye nincs, csak akkor, és csak olyan mértékben, ahogy az az ateizmust, vallást érinti, és a szekularizmus témája az. Gyurcsány és a Demokratikus Koalícióról ezért csak és kizárólag ilyen szempontból fogok írni. Ebben segít engem egy…..
A 21. század embere számára talán már a feledésbe merült, hogy a védőoltások bevezetése milyen forradalmi módon változtatta meg az életkilátásokat, csökkentette a gyermekhalandóságot és növelte meg a születéskor várható élettartamot. Ma bizonyos csoportok, nem teljesen…..
Miután senki sem tudott hitelt érdemlő információval szolgálni arról, hogy mi a helyzet Magyarországon a McDouble szendvicsekkel (releváns postok Salzburgból és az éjszakából), arra jutottunk, hogy a leginkább illetékeshez fordulunk: magához az étteremhez. A következő válasz…..
wilbury 2012.09.03 09:49:17
Enyhe északi szél, smaragd zöld Balaton, sütögető magyarok, öreg, holland nyugdíjasok és K. Dezső. Valahogy így festett a Balaton egyik partja, de szemben a tihanyi félsziget. Fociebé van, de K. Dezső több izgalmat érzett pár éve a Barcs-Kaposvölgye meccsen, mint most. Persze, ha…..
Szép szombati nap, K. Dezső délelőtt dolgozik, délután focimeccsre megy egy cimborájával, aki kvázi  a sosem voltam magyar focimeccsen kategóriába tartozik. Csakhogy kap egy sms-t a cimborától: Szevasz, a Kézdy Gyuri bácsit el kell vinnem Győrbe, gyere már el velem, meccsre…..
wilbury 2012.04.23 15:16:11
„Az agility egy szédületesen magával ragadó kutyás sport, ahol a gazdának, és a kutyának is ugyanúgy teljesíteni kell, mind a kettőjüknek egyformán meg kell dolgozni a sikerért.  A sportot leginkább a lovas díjugratáshoz tudnám hasonlítani, a gyökerei a lovaglásból…..
wilbury 2012.01.11 14:01:05
@Artie: Nyilván nem a stadionfenntartó és tulajdonos szervezi a veszteséges kutyakomédiát. Ő BÉRBEADJA haszonnal az amúgy parlagon heverő stadiont. Hogy buknak-e a kutyások, az az ő dolguk.

Így működik többek között a PappLaciAréna --> koncertek, vásárok, stb..