Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence108

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit vegyünk és hogyan hozzuk be? Motorok, autók és álrendőrök. Korrupció és nepperűzés. Égéstér fullextra! Az Égéstér 136. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
Bence108 2014.08.17 17:55:24
68
Csaló kamionosok és sérthetetlen eredetvizsgálók? Sima lehúzás, számonkérés lehetősége nélkül. Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Most hétvégén kerül megrendezésre a Hungaroringen a WSR, azaz a World Series by Renault. Ez az esemény négy bajnokságot foglal magában: a Formula Renault 3.5 Seriest, a Eurocup Formula Renault 2.0-t, a Eurocup Megane Trophyt, és a Eurocup Cliot. A különböző bajnokságokban a…..
Aki azt hiszi, hogy ez az idióta gazdagok rongyrázó jelmezes bulija, nagyot téved, hiszen egy használtruha-boltban háromezer forintból, jobb esetben pedig a nagyapa(anya) megmaradt cuccaiból fel lehet öltözni ide. Sőt, akadt már, aki rabnak, ógörög államférfinak, ősembernek,…..
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
Idén jártam először a nürnbergi Spielwarenmesse-n, ami maga a tömény élménysokk. Egyik stand a másikat éri, egy négyzetméter sem szenved ingeréhségtől, az ember pedig olyan látvány-túladagolást kap, hogy akaratlanul is immunissá válik a kiállítottakra néhány óra séta…..
Vroom Eladó a Ducati? 2012.02.13 22:47:00
"Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" - tartja a mondás. A Ducati hivatalosan nem kommentálta a pletykákat, a Financial Times mégis arról cikkez, hogy eladósorba kerülhet az olasz gyár. A tulajdonos Investindustrial állítólag egymilliárd fontért árulja a…..
Bence108 2012.02.14 15:38:21
Robogó Gyilkos magyar versenygép 2011.12.06 19:57:00
Bence küldött egy mélt, hogy felajánljon egy-két versenyrobogót tesztre. Ahhoz most kicsit hideg van, de addig nézzük, mi vár rám tavasszal. Van videó, van kép, vannak adatok és van lelkesedés - ez tényleg nagyon komoly. Így néz ki a valódi robogóépítés, nem az a húszezer…..
Bence108 2011.12.07 17:41:54
@OFF ER: Akkor már inkább Bimota (meglévő blokk köré építettünk).
Bence108 2011.12.07 20:44:18
@Bazsi(HUN): Szívesen.
Újra tele a net és az összes létező tévécsatorna a vízautós hülyeséggel, mely mögött egyetlen árva szabadalom létezik csupán. Egy szabadalom és Spanyol úr lázálma a vízautóról. Nem tudni, ki gyújtotta meg ezúttal a hülyeség kanócát, de biztos, hogy hozzáértőket nem…..