Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Calogero

289 bejegyzést írt és 907 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsépelem szépen lassan a fenti kifejezést, de ha így van, akkor nem írhatok mást. Fantasztikus hétvégén vagyunk túl 11 góllal és egy Serie A-s bemutatkozással: Abel Hernández debütált az US Palermóban, ezúton is köszönöm DZ főszerknek az információt, bebizonyította…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Calogero 2010.09.02 14:24:03
@gelsystem: voltam pár ilyenben külföldön és minden nép ezt csinálja, mindig és mindenhol. Legyen az angol, német, olasz vagy épp mongol.
Utazgass kicsit, mielőtt az észt kezded osztani
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Calogero 2010.07.30 10:26:18
@franxepe: az első kérdésnek angolul konkrétan nincs semmi értelme, egyébként szerintem sokkal durvább is, mint a vitatott rész, ami azért mivel ezerféleképpen használja és tanulja mindenki az angolt még csak-csak előfordulhat...
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
Calogero 2010.07.14 09:56:31
@ambbay: ehhez a másfél éves bravúrodhoz legalább 4000 fontot / 5000 eurót kellett keressél havonta. Ne akarj azért szerintem felesleges illúziókba ringatni fiatalokat e téren, egy teljesen jó képességű, de nem hiányszakmában nagyot alkotó fiatal, aki ráadásul beszéli is az új országa nyelvét sem fog 1500 fontnál / 2000 eurónál többet keresni, ha csak úgy kimegy szerencsét próbálni.
Mire kellően beilleszkedik, csinál egy kinti sulit, felveszi tökéletesen a nyelvet, életstílust és ne adj Isten elkezdene normálisan pénzt is keresni az legalább 4-5 év, addig pedig masszív szopás van 0 forint megtakarításért.
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Olasz fórum Benne a nutellában 2010.06.20 18:07:00
Olaszország-Új-Zéland 1-1.Az új-zélandiak kiharcolták az 1-1-et, a világbajnok nem tudott mit kezdeni velük. A félidőig nagy nyomás alatt tartották az ellenfelet, a második félidőben, bár az ügyesebb játékosok (Di Natale, Camoranesi, Pazzini) jöttek be, mégsem sikerült…..
Calogero 2010.06.21 21:58:32
@mbemba: kezd az az érzésem lenni, hogy ti apa és fia vagytok :)
Calogero 2010.06.22 09:46:41
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: jut eszembe Kornél, hogyan tudod összegyeztetni ordas fasiszta, nacionalista eszméidet az Észak-koreai blogba való irogatással ? :)
nehogy válaszolj
Barátok jöttek hozzám, s azt mondtam: én már beleuntam az állandó tésztacsinálásba! Lehet, hogy rosszabbul járnak, de én akkor is mást készítek – kockáztassunk un po’! Na, így jutottam a peperonatáig (lehet, hogy a tudatalattimban az azúr Pepe járkált?) –…..
Jól feladta a leckét a világ utolsó sztálinista diktátora a szabad, önkormányzó hegyi parasztok földjének. Észak-Korea Brazília elleni hősies 1-2-je után Svájcnak fel kell kötnie a havasi kürtöt, ha délután 4-kor nem akar szégyenben maradni a spanyolok ellen.Mire számíthatunk…..
Calogero 2010.06.16 15:30:11
@belagezabela: nagy vagy, majd nézd meg épp kinek az írását olvasod
A 2010-es dél-afrikai világbajnokság F csoportja sokadik ránézésre sem tűnik túl acélosnak. A négyszeres világbajnok és címvédő olaszok mellett, a mindig jó közepeset hozó Paraguay, a világbajnoki újonc Szlovákia és valószínűleg a mezőny leggyengébb csapata Új-Zéland…..
Calogero 2010.05.31 10:24:24
@Selkath:
90 - 3. hely
94 - 2. hely
98 - negyeddöntő búcsú 11-esekkel a későbbi győztes ellen
2002 - Dél Korea...
2006 - 1 hely

Tényleg igazad lehet... lol
Jópár éve úgy gondolom, hogy a harcosságot egy gattusóban mérik. Ha nincs Gattuso, nincs világbajnoki cím. Ha nincs Gattuso, nincs Pirlo. Ezt a harcos szellemet a Serie A-ban többen megjelenítik, és nem feltétlenül a középpályán, a pálya közepén. Vannak nagy harcosok elől is,…..
Kínos, gyanús és rendkívül kanyargós az út, ami a 2012-es EB-re vezet, még mindig újranyílnak az ukrán-polák tandem versenyképességével kapcsolatos dossziék, miközben már a 2016-os rendezés van terítéken. Az utóbbi tíz évben oly divatos közösködést egyszemélyes…..
Calogero 2010.05.28 10:52:27
@Komlósy Cs: az olasz foci úgy elsorvadt, hogy az aktuális VB és BL címvédő is olasz, a nézőszám meg úgy esik, hogy 17 éve nem volt ilyen magasságokban..
Ettől függetlenül van benne némi igazság, remélem bejönnek a számításaid :)
Calogero 2010.05.28 13:47:40
@Komlósy Cs: hát ez nézőpont kérdése. akkor én már inkább úgy fogalmaznék, hogy nem az Intertől kéne elvenni, hanem a Juvénak visszaadni, hiszen ha mindenki ezt csinálta, akkor hol a jogosulatlan előnyszerzés? :) egyszerűen így működnek a dolgok, el kell fogadni és kész.
Egyébként meg anélkül, hogy mentegetni próbálnám a menthetetlent, Olaszországban legalább van következménye a felszínre került gyanús ügyeknek, az utóbbi években nem egy bundabotrány rázta meg Európa legkülönbözőbb bajnokságait, plusz bőven akadtak egyéb (igen jelentősnek tűnő) botrányok Angliában, Németországban és Spanyolországban is, mégis mindenhol úgy tűnik, hogy az eltusolás mellett döntöttek..
Bár vicces ezzel azt sugallni, hogy Olaszország lenne a tisztesség és becsület őshazája, de azért ez szerintem legalább felvetne néhány kérdést
Calogero 2010.05.27 15:54:28
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: tényleg ne haragudj meg rám, hogy veled foglalkozom, de kicsit furcsa, hogy mindenhol neki ugrasz a neked nem tetsző álláspontot megfogalmazókra, aztán meg közlöd, "hogy ez az én véleményem fogadjátok el"..
Béke van, fölösleges folyton vitákat provokálni
Meg kell jegyezni, hogy az idei bajnokság ritka kiegyensúlyozott és erős volt. Kifejezetten gyenge csapat nem volt, gyenge is csak egy: a Livorno. A Siena olyan emlékezeteset focizott az Inter ellen a Meazzában, hogy az becsületére válna bármelyik európai nagycsapatnak. Az Atalanta pedig…..
Calogero 2010.05.25 18:41:15
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem frusztráltság, hanem csak szimplán nekem ez túl sok, nem véletlenül született azóta ezer cikk a meccsről és az Indexen is megválasztották minden idők leggusztustalanabbul elcsalt meccsének, de ezt majd vitasd meg a sok ezer többi szavazóval..!
A Roma kupadöntős mutatványa nekem se tetszett, el is kapcsoltam, mert hányingerem lett Tottitól és a többi játékos őrült ámokfutásától, ráadásul az Inter nem is szolgált rá idén semmilyen szinten erre a mészárlásra.
@mbemba: nem javítgatásnak szántam, abszolút szubjektív nyilván. A Chievónak mindig megbocsátunk, a világ egyik legnagyobb csodája hosszú évek óta
A szezon végeztével a pályán látott izgalmakat a nagy elemzések időszaka váltja fel, de mielőtt mi is bármilyen már százszor elcsépelt közhelyparádéhoz adnánk nevünket, inkább csodálkozzunk rá mégegyszer az évad legszebb találataira. Idén is volt miből válogatni…..
Calogero 2010.05.25 15:56:38
@Unimuck: nekem az kicsit sem hiányzik :) ellenben Riise gyönyörű fejes gólja Torinóban simán befért volna
Így végigírogatva az első tíz csapat alakítását számomra a fiatalok nagyon gyenge játéka a legszembetűnőbb. Santon, Giovinco, De Ceglie, Motta nagyon gyenge volt (Balotelli egy másik eset, de…). Ez az év kellett volna, az legyen, amikor befutnak, amikor olyan kedvencekké…..
Calogero 2010.05.19 16:06:24
@mbemba: a miniszterelnökként sem engedheti meg magának, hogy disznónagy összegeket költsön áll szerintem is legközelebb a valósághoz.
Beengedni meg senkit nem akar nyilván az üzletbe, szóval a Milan szurkolók a legjobban akkor járnak, ha legközelebb Berlusconi ellen szavaznak majd a választásokon
Az állítólag szolgáltban lévő, de a kocsmában a levélírónkkal együtt italozgató rendőr rendőrködni kezdett, mert olyanja volt, de végül bunyó helyett csak egy kurvaanyázásra futotta. Toc1 a békés megoldások híve, ezért kiakadt azon, hogy ilyen agresszíven léptek fel vele…..
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
Calogero 2010.05.09 18:38:51
@Great Cornholio: azért az, hogy 4-3-nál a Chievo húzza az időt és csak hátrafelé passzolnak az minősíthetetlen. De mondom, nem ezen múlik idén a Scudetto és még, ha van év, amikor nem sajnálok az Intertől semmit, akkor ez az idei, mert óriási amit letettekez évben az asztalra.
Sőt ez már szerintem nekik gáz, mert 99%, hogy segítség nélkül is nyerték volna mindkét meccsüket.
De a Lazio és a Chievo pillanatnyilag az olasz labdarúgás 2 legnagyobb szégyene
Calogero 2010.05.09 18:45:02
@Great Cornholio: a Cagliari nem hajtott? vicces vagy, a "kamu" tizenegyesről nem is beszélve..
na mindegy, remélem Curci és Rosi vérét adja jövő héten és meg lesz a bajnoki cím. Az utolsó 10 perc alapján mi is rászolgáltunk újra
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Calogero 2010.04.30 09:08:28
@rowi: köszi, akkor újabb egy évig elodázható a dolog.. addigra meg jönnek majd a spanyolok lassan
Orbánról eddig is tudtuk, hogy nem a számítástechnika ördöge. Ezzel együtt sikerült minket is meglepnie azzal, amit saját választási fotóalbumának dedikálásakor mondott az index-nek: "A csütörtökön bemutatott album képei ugyanis jó sajtófotók, amelyekből kiderül,…..