Regisztráció Blogot indítok
Adatok
külföldi bankszámla

501 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derék döntéshozónk a második nem megszorító csomagnál tett halvány megjegyzést arra nézve, hogy jövőre 140 milliárddal kell javítania a Nemzeti Adó és Vámhivatalnak az adóbeszedésen, a hosszútávú cél pedig az adókikerülés teljes megszüntetése. Azt most hagynám, hogy ez…..
külföldi bankszámla 2012.11.05 01:46:50
@Szárnyathy Géza: ne haragudj a vesézésért:

"A nagy, milliárdos pénzeknél" helyett már
havi 1m bruttó forgalom mellett érdemes offshoreozni.
Emiatt kár volt leütni a billentyűt ennyiszer:" a svájci, liechtensteini parkoltatástól az offshore cégen át a komplett struktúra kiépítéséig. "
Ha Svájc, az már offshore, ami viszont ha cég, akkor struktúra is.
Kicsit lejjebb:
"Ezeknél az ügyleteknél egy hajszál választja el a legálist az illegálistól."
Ez is nagy tévedés, ha így lenne, akkor nem működne kb. 10.000+ offshore cég magyar tulajokkal évek/évtizedek óta. Tényleg nem akarlak zaklatni ezzel, de egy kis utánjárás azért nem árt a poszt színvonalának.
Orbán Viktor ismét megment. Nem, kedves honpolgár, ezúttal sem téged holmi regisztrációs tehertől vagy Kusza Szem gazdaságpolitikának nevezett agyrémeitől, te ennyire nem vagy fontos, hanem saját magát a frakciójában ücsörgő polgármester lobbitól. Nem kell már…..
külföldi bankszámla 2012.10.28 08:55:49
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
-Panamai üzleti állampolgárság
-Dominikai útlevél vásárlási Program
-Guinea-Bissau külföldi befektetői honosítási Program
-USA E51 befektetői vízum program,
-Kajmán CEC rezidencia program
-St. Kitts útlevél vásárlás ingatlanvásárlással program,
stb.....

létező dolog ez, nem kell szégyenleni, csak visszafogni a sok szélsőjobbos szájat...

Bár ez németül van, ráadásul svájci, de nagyon érthető a dolog, a hülyéknek is érthető grafikai megoldások miatt. Miért is kellenek a gazdag és jól képzett bevándorlók?
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LZjL2_ChZQ4
külföldi bankszámla 2012.10.28 09:57:01
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez program kérdése, van ahol elvárják, sőt ellenőrzik is, hogy ki mit tesz az új haza érdekében. A taktika egyébként szerintem az, hogy jönnek a külföldiek és vagy azonnal besorozzák őket természeti katasztrófától menteni vagy közmunkásnak, de addig is vigyáznak a bankszámlájukra:)
Belize kormánya öntörvényű adósságrendezésbe kezdett: Beváltotta hitelezőivel szembeni figyelmeztetését a közép-amerikai Belize törpe ország: tegnap nem törlesztette esedékes adósságát és a továbbiak felét sem szándékozik. A befektetők futhatnak a pénzük után -…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
külföldi bankszámla 2012.08.22 15:43:59
@Greetings from Piresia: Látom magam előtt, ahogy kiközösítenek a lakótelepen, mert elhagytam a közösséget.
Subba Ozora 2012 aftermovie 2012.08.21 16:47:31
..
Egy elismert magániskola megadja majd az alapot az egyetemhez, legyen az az Oxford vagy éppen a Harvard, de ami sokkal fontosabb, az a kapcsolatok Néhány hét múlva elkezdődik az iskola. A mostani évfolyamra ugyan már késő új helyet választani a burzsuj lurkóknak, de ha még…..
Az LVMH konszern forgalmának 29 százalékát immár a Japánon kívüli Ázsia adja Aggódjanak bármennyire is az eurózóna jövőjén, a közel-keleti helyzeten, vagy az észak-koreai atomprogram alakulásán, a luxus örök és még ezekben az időkben sem tudja kizökkenteni semmi. Mi sem…..
külföldi bankszámla 2012.07.31 17:18:56
@Vitéz Kőbányai Világos: Dehogy, ha valamiben biztos lehetsz az az, hogy sem előző, sem következő kormányok nem szokták a másik oldal külföldi számláit cseszegetni. Meg sem próbálják. A magyar igazságügyi gépezet képtelen egy db. információkérő levél megírására, nemhogy valami visszaszerzésére.
Szinte egy időben jelent meg tegnap ez a két hír: Zuglóban javul a közbiztonság, Papcsák embere után nyomoz a szervezett bűnözés elleni alosztály. Itt most a nyájas olvasó nem vihog, nem kezd el kárörvendve fetrengeni a röhögéstől azt kommentelve kétpercenként, hogy persze,…..
külföldi bankszámla 2012.07.06 14:44:28
@belekotty: igaza van @online távmunkás kollégának.

A privátbank nem ugyanaz, mint a magánkézben lévő bank. Ma a privátbank olyan pénzintézet, amely privátbanki szolgáltatásokat kínál. Általánosságban az különbözteti meg az ún. lakossági bankoktól, hogy azokkal szemben minőségi szolgáltatást nyújt. Meg a minimális betét, normális helyen pl. Svájcban 100.000 CHF nyitónál még nem örülnek neked, talán 500.000-től húzódik mosolyra a száj. Rendes privátbankba nem is lehet utcáról bemenni, csak ajánlásra nyitnak számlát. Persze a hivatalos def. egy kicsit eltér, de a lényeg ez. És egy privátbank a büdös életben nem adott kölcsön a kommunistáknak az tuti. Az osztrák privátbankok viszont tudnának mesélni a 80-as évekből, főleg bizonyos kommerek vagyonának kimentéséről, állami korrupcióról, de még valamiről híresek: a titoktartásról:)
Az első magyar úszó luxussziget Egy újabb úszó sziget terve önmagában már nem lépi át az ingerküszöböt. Olyan ez, akár egy csodaszép ingatlan, vagy egy új alpesi hegycsúcs tökéletes mása Dubai-ban - az első néhány ilyennél még szemünk-szánk tátva marad, de a tizedik…..
külföldi bankszámla 2012.06.29 01:04:10
@solesz: pont ez a lényeg:) Persze, hogy külföldön jegyezné be, de egy olyan kis közösségben, mint a magyar hipergazdagoké, rögtön kiderülne, ha valakinek lenne egy komoly jachtja. Ami azért vicces, mert a taljánoknál még egy patika tulajdonosnak is belefér. Persze ettől még lehet valakinek, de erre a talán 1-2 emberre alapozni egy műsziget biznicet, nem vall túl erős üzleti érzékre.
Egy kis európai körkép a görög választások előtt. Június 12 -én írtam az olasz BNI meglepő húzásáról, az ügyfelei folyószámláinak ideiglenes befagyasztásáról. Úgy tűnik, hogy a hírrel kapcsolatban valamiféle mainstream hírzárlat lehet érvényben, én legalábbis nem…..
külföldi bankszámla 2012.06.17 17:22:12
@Unionista_: "az amerikaiak gerjesztik az európai valuta válságot. szerintem ezután simán jön egy ázsiai tőzsdeválság és ingatlanpiaci válság. de ezeknek mindnek az a célja, hogy a globális befektetéseket kinyírja, a globális adósságot leírja vagy leszámítolja."

Gondolom ezt fantasy kockával dobtad ki.
külföldi bankszámla 2012.06.17 17:36:14
@bankvezér: bocsánat a beleszólásért, de "Az összes bank csal" kicsit erős. Például akikkel mi dolgozunk, nem hiteleznek egyáltalán, pláne nem k-európai veszélyes jelzáloghitelt.
külföldi bankszámla 2012.06.17 18:59:26
@Unionista_: hűha, ne haragudj, hogy eddig komolyan vettelek és válaszoltam, ígérem nem fordul többet elő.

@bankvezér: Persze, értem én. Csak azért írtam, mert nincs olyan, hogy "a bankok". Mert a te esetedben, akiket csalónak tartasz, azok a magyarországi bejegyzésű devizaelszámolású hiteleket folyósító bankok. Tehát egy részhalmaz részhalmaza. Bár a véleményeddel nagyrészt egyetértek, lefogadom, hogy az is ki fog még derülni, hogy ezek közül sem mindegyik csalt szó szerint, hanem kihasználta a szutyok szabályzási környezetet. De nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz amikor tömegesen megindulnak a perek a bankok ellen.
Orbán Viktort gyomron vágta a valóság. Amíg sípolva igyekezte kiheverni a rekeszizom szorítását addig volt ideje gondolkodni, vajon hogy jutott el idáig. Mennyire volt okos dolog halálra szívatni a gazdaság hitelezőit, mennyire volt okos félévente segget csinálni a szájából. Most…..
külföldi bankszámla 2012.06.13 17:01:56
@productmanager: Hát, 1934 óta folyamatosan szűnik meg a banktitok:) Most meg kétfokozatúvá vált, vannak országok, amelyeknek van érdekérvényesítő képességük, nekik jár a Rubik rendszer, tehát megkapjátok az adót, de a bankszámlatulaj nevét nem. És vannak a többiek, akik semmit sem kapnak.
Volksbank ügyben azért tudni kell, hogy nem azért adták el az orosznak K. Európát, mert megsértődtek, hanem mert közvetlen csődveszélybe kerültek és nem volt más megoldás. Az volt fél éve az osztrák köznyelvben a neve a Volksnak, hogy a "rossz bank", finom pr eredmény. Azért nagyon fontos nekik Magyarország, mert itt már a 80-as évek óta övék a terep. Rengeteg kapcsolat, kezelt vagyon, kereskedelem, stb. Persze nem akarom lebecsülni a többieket, horvátok és románok is fontosak, de Magyarország banki szempontból neki konkrétan maga az "otthon", ahogy ezt sokszor hangsúlyozták is, nem is értik, hogy a lobogó gatyás parasztok miért nem tárgyalnak, meg okoskodnak együtt velük, hanem ugráltatni akarják őket. Az USA nagy szájának nem adok túl nagy időt egyébként (szerényen), mert ugye vége van Kovács komisszár szép napjainak, amikor egy mozdulattal lehetett arra utasítani az EU adózási biztost, hogy rajtuk kívül mindenkit szívassanak. Most már arról szól a játszma, hogy megmaradnak-e az uniós országok bankjai, nagyon meglepődnék, ha itt az EU-ban erősködnének az amik, közben meg Delawareban, meg Nevada-ban mehet tovább a biznic. Egyébként óriási bukta lett az egész Obama féle offshore ellenes k. háború, magasabb az offshore kezelt vagyon, mint 2009-ben volt, amikor beindult a gőzhenger. Ráadásul minden ország lekerült a fekete listáról, most már teljesen legálisan, a nemzetközi szabványoknak megfelelően lehet offshorozni.
külföldi bankszámla 2012.06.13 17:45:07
@Fabius: hát ez az, hogy ők kétségbeesetten akarnak maradni, ezt kapják érte cserébe. Szerintem mindent, de tényleg mindent megtesznek azért, hogy továbbra is működhessenek Magyarországon. Persze vannak limitek, meg most behúzzák fülüket-farkukat, ki tudja meddig tudnak kitartani. Ha az amerikai bankokkal szúrnánk ki ennyire, akkor már réges-rég képeznék a gerillákat. Persze tréfának szántam, de kisebb beugatásokért is döntöttek már meg rezsimeket a hátsókertben. Ehhez képest azért az európai banki befektetőink még nagyon udvariasak.
külföldi bankszámla 2012.06.13 18:22:01
@Fabius: Természetesen igazad van, sőt teljesen. Én csak azt mondom, hogy ha rajtuk múlna (de nem), akkor dolgoznának rendesen, meg tolnák ide a pénzt. És kitartanak a végsőkig. Az más kérdés, hogy valaki kimondja azt a szót, hogy OV, akkor a torkukon akad a bécsi szelet, sőt mindenki Haynau posztert rak a dolgozószoba falára. És ennek persze mindenki nagyon gyorsan megissza a levét, kivéve a gyevi bírót. Egyébként a tőkekivitel ugye még nem jelenti azt, hogy lehúzzák a rolót, mert a kivonulás azzal egyenlő. De ha megtörténik, akkor az arcvesztés az osztrák anyunak, otthon meg katasztrófa. Hiszen nem mindegy, hogy az ember bemegy a bankba és az nem ad hitelt vagy bemenne a bankba, de italnagyker nyílt a helyén. Egyébként elég pontosan látom a tendenciákat, 2010-ig azért kerestek külföldi bankot a népek, hogy adót optimalizáljanak, 2010-től, hogy kimenekítsék a vagyonkát és mellé 2012-től bejött, hogy külföldről szerezzenek hitelt magyar projektre. Na ez utóbbiban ember legyen, aki segíteni tud, (szinte) egyszerűen lehetetlen. És ugye nem azért mert nem adnak a bankok hitelt, hanem mert elhangzott a varázsszó: magyarországi projekt.
És megérkezett, amit többen szorgalmaztak: a jövő évtől az EU egységes bankbetéti garanciát vállalna minden tagállam minden bankbetétjére. Mi ennek a konkrét eredménye: Kiskunlacházán Józsi bácsinak sem kell aggódnia bankbetétjéért, ha durván 300 Ft fölé repül az euró…..
külföldi bankszámla 2012.06.12 23:50:34
@Boka1: De kiadhatnak és ki is adnak. A szlovákok azonnal, osztrákoknál bankfüggő. Elvben marad Svájc, Liechtenstein, Hongkong, Szingapúr, Panama, talán Uruguay. Gyakorlatban mindegy hová megy a pénz az EU-n kívül, mert rendkívül komoly bűnesetekben bizonyított gazemberek esetén sem sikerül pénzt repatriálni, adóoptimalizálási esetben meg szinte soha, de nem is úgy tűnik, mintha bárki is próbálkozna.
külföldi bankszámla 2012.06.13 02:44:25
@komplikato: bankfüggő, meg helyzettől függ. Az osztrákok most éppen leszavazták az EU-ban a korlátlan és automatikus adóinformáció-cserét, de hogy miért éppen 2017-ig reklámozza magát a bank, azt a fene se tudja.

Ha törvényesen megkeresték a pénzt, akkor azt csinálnak vele, amit akarnak (mármint a magyar tőkések). Te is viheted Szingapúrba a pénzt, persze oda csak bitang sokat érdemes. Ha nem ezt tennék, akkor egy hónapon belül húzhatnák le a rolót, mert a versenytársaknak igen komoly offshore struktúrák állnak rendelkezésükre. A Tesco például az utolsó nagy offshore adócsalási buktájuk után megunta a dolgot és alapítottak egy saját bankot és kész.
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
külföldi bankszámla 2012.06.03 17:44:56
Sokan írtátok, hogy majd hazamennek az expatek és felvásárolják az országot.

Vannak erről felmérések, a legjobb az überprofi Expat Explorer Survey:
www.expatexplorer.hsbc.com/
Eszerint a kivándoroltak közül igen nagy részben azok költöznek haza öregkorukra, akiknek nagyon jól ment külföldön. A középréteg pedig nem. Ugye az is nagyon régi társadalmi probléma, hogy milyen közeg várja a visszaköltözőket. Nekem volt olyan, hogy 3 hónappal a kiköltözés után beszólt egy ismerősöm, hogy minek szólok bele valamibe, mert "kintről könnyű". Aki hazavisz pénzt/tudást/tapasztalatot, az nyugodtan felkészülhet arra, hogy utálni fogják. Szörnyű és (számomra) undorító közállapotok uralkodnak otthon. Azzal, hogy egyáltalán felmerül az a gondolat, hogyan lehetne lerántani azokat, akiket külföldre kényszerítettek (+adó, kevesebb nyugdíj a szülőknek, külföldi rendszám balhék), szóval ezek igen egyértelmű üzenetek. Szerencséje a mindenkori kormányoknak, hogy a külföldön élő magyarok (nem a kisebbségiek, hanem az emigráció) körében is teljes a megosztottság, valamint hátranézés helyett az azonnali asszimilációért küzdenek.
Elment az ÁngyánJózsi irattárba, csuhajla. Tanulmányt írt a lapjára, csuhajla.  Tanulmányban sava-borsa,  Most leszünk mink' beszopatva, csuhajla!   Tartozom én a parasztnak, csuhajla. Ezer hektár fődárával, csuhajla!  Jaj Viktorom, hogy adjam meg,  hogy a közvélemény…..
külföldi bankszámla 2012.06.02 19:32:45
@Spániel: Kovácsnak nem kellene EU ügyekben megszólalnia. Amikor ő volt az adóügyi EU komisszár, olyan szégyenteljes dogokhoz adta a nevét, hogy döbbenet. Akkor volt a kibaszunk minden kis szigettel, hogy az amiknak még több pénzt kereshessenek rajtunk. Döbbenetes volt, az egész EU működésének egyik legkínosabb szereplését adta elő.
külföldi bankszámla 2012.06.02 20:02:25
@Spániel: bocsi, csak úúúgy felhúztam magam rögtön, hogy írni is elfelejtettem:)
Gondolom voltak akik felfigyeltek a múlt héten arra a hírre amely szerint Németország sikeresen bocsátott ki zéró kamatozású államkötvényeket."A befektetők annyira tartanak a tőkéjük elvesztésétől, hogy akár a kamatról is hajlandók lemondani, csak hogy biztonságban…..
külföldi bankszámla 2012.05.31 16:51:29
@tommybravo: Ez startup menedzselés kérdése.Van pl. Zürichben két startup menedzsment tömörülés a StartAngels Network, meg a Business Angels Schweiz. Nem szoktak tönkremenni a pártfogoltjaik.

@valaki76:
A Zeitgeist még a marxizmusnál is iszonyúbb végkifejletet akar létrehozni. Mindig úgy gondoltam, hogy Madách egy kicsit meglódult az Ember Tragédiájában a falanszternél. Amikor azonban végigolvastam, hogy milyen a Zeitgeist megoldás, rögtön beugrott, hogy azta k. olvastam már erről, pont így.
külföldi bankszámla 2012.05.31 17:28:19
@Circus: "És az látszik, hogy ez utóbbi megy, már ipari méretekben."

Igazából nem. Amikor a kisbefektetők bőrére megy, akkor az általában vmi bűncselekményhez köthető, lásd Lehmann vagy Madoff.
Vagy éppen ellenkezőleg, mint az izlandiak esetében, aki nagy társadalmi igazságérzetükben nem valami sötétben rejtőzködő gonosz spekulánst, hanem angol és holland kisbefektetőket szívattak meg azzal, hogy nem fizetik vissza a pénzüket. Ami Magyarországon folyt/folyik, az egy iszonyú politikai/ gazdaságirányítási szappanopera.

Képzeld el, amikor egy svájci vagyonkezelőt leültetsz és elkezded neki magyarázni a helyzetet. 3 perc múlva azt hiszi, hogy tréfálsz, 5 perc múlva elborzad és 10 perc múlva eldönti, hogy erre a kávéra meghívott. De üzletet kötni nem fog, kivéve ha a gyermekeidet is elzálogosítod, ami teljesen érthető az ő helyében.
Most van az, hogy Orbán Viktor be van szarva. Lehetne ezt cizelláltabban fogalmazni, meg ragozni és magyarázni a végtelenségig, de a lényegen semmit nem változtatna. Kusza Szem gazdasági látomásai továbbra sem működnek, az első negyedévben 228,2 milliárd hiányt termeltünk,…..
külföldi bankszámla 2012.05.24 02:18:58
@Habakuk999:
"Hogyan akarsz versenyezni egy szlovák vagy román céggel?"
Ha ragaszkodsz az EU-hoz, akkor csinálsz egy ciprusit vagy gibraltárit. Ezekkel simán versenyképes leszel velük. Ha nem az EU a fontos, akkor meg olyan lehetőségek teremnek 2012-ben, hogy döbbenet.
Persze (ez nem neked szól) lehet siránkozni is, sokan csinálják azt is.
külföldi bankszámla 2012.05.24 15:39:41
@Interlock: Nem hiszel a becsületes versenyben. A becsületes verseny nem azt jelenti, hogy mindenkinek adva van egy 1 db. lehetőség, aztán boldogulj benne. A becsületes verseny az, hogy megkeresheted a lehetőséget, amiből a legtöbbet tudod kihozni.
A megszűnik az utolsó Szingapúr, nem túl valószínű, ugyanis minél hangosabban bizonygatják a G20-ak legújabb győzelmeiket offshore fronton, igazából annál nagyobb a buktájuk. Ma már egyetlen ország sincs offsh. feketelistán. Közben változott vmit az adóoptimalizálás ipar? Persze, kétszer akkora lett a volumen.
külföldi bankszámla 2012.05.24 15:44:40
@Habakuk999: Eddig minden kutatás azt bizonyította, hogy aki offshorozik, az több adót fizet a hazájában, mint mielőtt kivitte volna a cuccost. Miért is? Mert tud fejlődni, beruházni, embereket alkalmazni, vásárolni. Ezzel áll szemben a klasszikus tévhit, hogy "kiviszi az országbú a pénzt". Húsz év telt el azóta, hogy egyáltalán el lehetett kezdeni gondolkodni külföldi megoldásokban. Most ott tartunk, hogy a közpénzt ellopó és azt külföldön elrejtő politikusok megítélése pontosan ugyanaz, mint egy külkereskedőé, aki egy külföldi bankon át utalja át a vételárat, mittudomén két konténer számítógépért. Az állami demagógia óriási károkat okoz folyamatosan, és ez pártfüggetlen.
"A rendszerváltás előtt ezerötszáz téesz és százhúsz állami gazdaság létezett, ezeket privatizálta el sok helyen a menedzsment a tagok elől. Tőkéstársaságok születtek, amelyek utóbb konglomerátumokká egyesültek. Olykor persze összecsapnak a jobbosok a balosokkal, de a végén…..
külföldi bankszámla 2012.05.18 18:42:38
@sárkányfő: Ez nem igaz. Szingapúr és Hongkong ugyanis nagyon drága offshore területek. Ez azt jelenti, hogy csak néhány cég teheti meg, hogy ott manőverezzen. Azok a cégek pedig már évek óta ott vannak. Ha időben kapcsoltak volna a kedves újságírók, akkor tudnák, hogy a nagy átrendeződés Hk és Szingapúr felé 2008-ban kezdődött, akkor volt sláger. A magyar cégek közül hülyébbje ma is Szlovákiában optimizál. Utána jön Ciprus, Gibraltár és Svájc. Majd jönnek az egzotikusabbak, legnagyobb nagyságrendben Belize és Seychelles. Az okosabbja meg most indul a Kajmánra.
Subba Nézd végig 2012.05.17 10:41:00
külföldi bankszámla 2012.05.17 21:54:45
@blue_human_brain: Nem, rendes brazilok voltak. És a tulajdonos még szólt is, hogy mi lesz:)
Itt vége? - Elzárta a pénzcsapot az EKB! Portfolio Nem igazán értem az Európai Központi Bank lépését, különösen a bankpánikkal kapcsolatos hírek fényében. Az egy dolog, hogy egyre többen próbálnak felkészülni Görögország kilépésére, de ezzel a húzással akár…..
külföldi bankszámla 2012.05.17 18:20:52
@soc: "Amikor az osszes vagyonos gorog az EU belso off-shore helyeire menekiti a vagyonat (pl. Angliaba, ahol szivesen fogadjak az ilyen gazdasagi menekulteket)."
Anglia nem rossz menedék, de semmiképpen sem offshore. Külföldnek külföld, de magas adózású terület. Ahová a görögök viszik a pénzt, az ugye Ciprus, Svájc és Dubai. Legalábbis ezekbe az országokba küldött a görög kormány magán adónyomozókat és ezekkel az országokkal egyezkedik. Ugye az EU-n belül nem az igazi a vagyonmentés, még Ciprus sem az igazi az irányelvek miatt.

És még: mielőtt szokás szerint vki bepánikol és kiveszi a pénzét, majd elrohan külföldre és beteszi a vagyonkát a lehető legrosszabb feltételek kínáló bankba, szóval ezek előtt legyen szíves utánaolvasni a témának. Keressen egy szakértőt és kérdezze meg! Ebben a témában csak és kizárólag olyan cikkek jelennek meg, amelyek valamilyen irányú politikai befolyás alatt születtek. Ezért érdemes rendesen áttanulmányozni a helyzetet és olyan megoldást választani, ami:
-jövedelmező
és
-biztonságos.
A kapkodásnak döbbenetes ára lehet.
  Elveszett az offshore ellenes háború II. részAz egyértelmű, hogy az egyes területek offshore bankjaiban kezelt vagyonok növekedése és csökkenése függ az aláírt nemzetközi adószerződések számától. Viszont az egyes adóparadicsomokból elfolyó pénz egyszerűen más…..