Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chris Lamb

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig ő akarta leginkább az összefogást...
Chris Lamb 2017.09.03 15:24:03
@élveteg: Pedig míg a Gyurcsány a táblán van addig mindig a fidesz nyer. Nem csak a Ferike hanem a többszörösen lejáratódott arcok az "ellenzéki" oldalon. Amíg azok ott mozognak addig a fidesz a nyerő.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombat délutáni beszédében sürgette, hogy Gyurcsány lépjen hátra...
Chris Lamb 2017.02.21 20:19:59
@FILTOL: Sírok a röhögéstől. :)))))
Chris Lamb 2017.02.21 20:22:45
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Akkor kik szavaznak rá ha csak hívei vannak?
Putyin igyekszik alternatívát kínálni a liberális világrenddel szemben: a nacionalizmus erőteljes változatát.Trump beiktatása után Budapestet választotta úti célpontnak, miután barátja, Orbán Viktor megígérte, hogy illiberális demokráciát csinál országából, nagyrészt az orosz modell alapján.  ..
Chris Lamb 2017.02.21 20:06:42
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Te is tudod mindig a hírvivő a hibás.
Nemzetközi sajtószemle, 2017. február 16. Folytatódik Szelestey Lajos nemzetközi lapszemléje. Ezentúl meg is hallgathatja itt  Orbán Viktor azt tervezi, hogy tovább szigorítja Európa legkeményebb menedékrendszerét. Szembeszáll Brüsszellel is, miután konténertáborokban kívánja elhelyezni az…..
Talán, ha nulla fok van, egy szeméthegy mögött, a vasúti töltés oldalában nőtt szétfagyott nádasban, színevesztett, félig szétfoszlott sört reklámozó napernyő alatt üldögél a késő téli nap bágyadtan szitáló havas esőjében négy fiatal férfi. Apró tábortűz próbál valami meleget adni a vizes göncökbe…..
Donald Trump amerikai elnök január 27-én kiadott elnöki rendelete szerint 90 napig hét muszlim többségű országból senki sem utazhatott be az Egyesül Államokba. A senkibe beleértve azokat az embereket is akik érvényes vízummal, vagy zöldkártyával rendelkeztek. A hét végén azonban  Seattleben James…..
Chris Lamb 2017.02.05 21:12:55
@TothT: Trump-Orbán-Putyin tengely alapozta meg az Új Világrendet. Lennének is hatalmas sikolyok a "demokratikus" világban. :))) Egyből emlegetnék a Berlin-Róma-Tokió-t.
A pártszóvivő közölte,  ki az a "közíró", akiről Gyurcsány Ferenc beszélt az évértékelőjén, aki a DK-t, de különösen Gyurcsány Ferencet próbálja kitolni bármilyen ellenzéki együttműködésből, a 2018 utáni Magyarország politikai térképéről...
Chris Lamb 2017.02.05 20:28:41
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Ha gyurcsánnyal képzeli el, azért hülye, ha gyurcsány nélkül, akkor meg azért. Se lenyelni, se kiköpni nem tudják. orbán meg csak kér egy kávét, hátradől, és röhög. KI vetted a szót a számból. :))) Az egész dolog kezd kutya komédiába átmenni. :D Vajon Lengyel László mivel lépett Gyurcsány lábára? :O
Erről Szigetvári pártelnök írt a Facebookon. Egyúttal azt közölte, nem tesznek eleget a TEK kérésének, és ott lesznek csütörtök délután 6-kor a Kossuth tér és Alkotmány utca sarkán, hogy kifütyüljék az Orbán-Putyin szövetséget...
Demeter Márta nem csak az MSZP-s frakcióból, de a pártból is kilépett tegnap. A pletykák szerint „megfordították”, azaz átállították a Jobbikhoz, vagy a DK-hoz.  ..
Chris Lamb 2017.02.01 16:45:37
@BAZINGA2: Akkor ezek szerint a baloldal vezető pártja nem is akar váltást? :O
  Sok emagos sztorit láttunk már, de a következő különösen jól szemlélteti, hogy mi a probléma abban, ha romániai székhelyű a cég, amitől vásárolunk.  Szia Hilda! Az Emag-os garanciális javítással küszködők sorába beállva kérnék segítséget tőletek, esetleg a hivatalos szervektől, hogy hogyan…..
Chris Lamb 2017.01.27 21:02:24
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Egy régebbi posztnál írtam hogy a noname TÖRÖK hűtöm milyen sokáig bírta.;) Sőt az egyik hölgy ismerősömnek BEKO mosógépje van ami 6 éves és vígan működik. Szóval attól hogy török és BEKO nem biztos hogy rossz. Igaz a csajszi nem "kéz" alól vette a BEKO-t hanem ha jó tévedek az A betűs áruházban.
Gondolom önöknek is feltűnt, hogy karácsony körül egyszerűen összeomlott a posta. Azóta viszont egyre több olyan hír érkezik, hogy minden rendben, a posta helytállt, kézbesített minden csomagot időben. Nem is ragadtattam volna magam arra, hogy leírjam a saját tapasztalataimat, de egyszerűen kiverte…..
 Hát persze! - vágja rá a GSM Home. Nem egészen úgy van az! - mondják a fogyasztóvédők. Tisztelt Tékozló Homár! A GSM Home Hungary Kft.-től vásároltam egy Samsung Galaxy S6 S View Cover telefontokot, melynek a jobboldali rögzítőfülei másfél hónap alatt darabokra…..
Chris Lamb 2017.01.18 14:52:53
@Beerhead: Ott a pont cimbora. Megírtad a lényeget. Akinek nincs pénze villantani az ne tegye.
Az Index hűtős fórumában megoszlanak a vélemények, hogy a Liebherr a hűtők Rolls-Royce-a vagy Audija, de az alapvetésnek számít, hogy minőségi háztartási gép. Ami persze azért meghibásodhat, de azt gondolná az ember, hogy prémium termékhez prémum vevőszolgálat dukál. Aha. Ki szeretne otthon…..
Chris Lamb 2017.01.18 14:29:53
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: A noname török hűtőm 15 évig bírta a gyűrődést (2000-2015) és azért lett kidobva már nagyon éhes volt (zabálta az áramot). Hogy a márkás W meddig bírja nem tudom. Remélem az 5 évet megéli. És a csaptelepedre rátérve az azért is bosszantó hogy ilyen dolgokat nem 1-2 évre vesz az ember,hanem min. 15-20 évre. És az olaszoktól ilyen téren elvárja az ember a minőséget.
Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk. ..
Chris Lamb 2017.01.12 20:44:04
@Janossz: Nem takarítják nem számoltatják el őket. Ez nagy fájdalom néked. :P Ugyanis a jelenlegi kormányzatnak szüksége van rájuk. Emlékszel a Vona/Gyurcsány plakátra? Na szóval amikor a kormánynak szükség lesz egy hasonló akcióra. Jönnek a CÖF-ösök. A CÖF bohóckodására. Amikor meg akarták szervezni a második béke menetet és rájöttek most már nem tudnak annyi embert összehozni mint azelőtt.
Chris Lamb 2017.01.13 17:23:06
@Janossz: Sajnálom hogy a nyomorult proli fajtádnak nem tűnt fel,hogy az általam felsorolt szervezetek közösségi oldalainak követői számát külsőleg is le lehet lesni.(böngésző) Azaz nem kell ama oldalra fellépned hogy lsd a számokat. Na ennyit hogy az a bizonyos közösségi oldal a munkaadóm. Nem azaz még nem. Előfordulhat így +1 jövedelem forrásom lesz növelve bevételem forrásaim,míg te a segély hozó postást lesed minden hónapban. Vagy szarért húgyért gürizel egy cégnél ahol csak vegetálsz. Szóval mivel az ostoba fajtádat nem tudom meggyőzni hogy NEM VAGYOK FIDESZES mivel a gyűlölet elvette a józan eszedet a vitát lezárom veled.
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
Tegnap megszavaztattuk az olvasóinkat, hogy szeretnék-e Majtényi Lászlót köztársasági elnöknek. A fideszes trolloknak valószínűleg nem tetszett, hogy Áder Jánosnak kihívója akadt és jelentették a Facebook-oldalt. Ami így megszűnt. ..
Chris Lamb 2017.01.04 18:22:08
@Tibi !: Idézet tőled: Ostoba balfasz "ellenzék"! Kérdés: Ezektől várod a kormány váltást? ;) :)))))
Chris Lamb 2017.01.04 18:30:12
@Dániel Galsai: Idézet tőled: 1990-óta MINDIG A PARLAMENTI TÖBBSÉG választja! Kérdés: Ez idáig nem zavarta őket? Pedig volt hogy nem az Ő zsánerük lett a jelölt és nyert. Vajon miért megy az esztelen rikácsolás Áder János ellen? Mert ha Kövér Lászlót jelölték volna még megérteném őket. Göncz Árpádnál miért volt természetes a duplázás? Ádernél már ez felháborító? És miért nem tudnak vállalhatóbb balliberális jelöltet találni?
Chris Lamb 2017.01.04 18:38:02
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Idézet tőlem: Miért nem jelölik Kunhalmi Ágnest? Válaszod: Nehogymár elpazarolják, oda egy üres öltöny is jó. (Vagy lehet benne smittpali, Áder, nem számít.) Kérdésem: Akkor kit? Ha esetleg a favorittal pofára esnek? Javaslatod: Kunhalmi miniszterelnöknek való. Kérdésem: Szerinted bejöhet a képbe a Botka után vagy helyett? Szerintem nem mert annyira fognak civakodni a jelölt körül hogy Kunhalmi Ágnes szóba se jöhet.
És ezt nem dobpergés és zászlófelvonás közepette jelentik be, hanem úgy kell megtudnunk egy koncert közbeni vágóképről. Úgy tűnik, végképp elfogytak a nádfedeles házak Magyarországon...
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
Chris Lamb 2016.12.30 20:03:30
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Ehhez nem kell baloldalinak lenni, talán én is szövetkeznék az ördöggel a hazáruló tolvaj orbán ellen.. Erre nem tudok reagálni annyira rémes. :( Utójegyzet: Az első sorban lévő idézet nem tőlem származik. Kölcsönvettem attól akinek a hozzá szólására válaszoltam.
Chris Lamb 2017.01.01 17:52:14
@kopasz barmok mindenhol: Ülj le fiam elégtelen! Ezért felesleges volt nicknevedet aznap létrehozni hogy ezt a baromságot ide írd.
Chris Lamb 2017.01.01 17:54:53
@Rwindx: :)))
A Jobbik (azaz Vona Gábor pártelnök és Mirkóczki Ádám szóvivő) most először küldte el jókívánságait a zsidó egyházaknak hanuka alkalmából. Köves Slomó nyílt levélben fejezte ki értetlenségét és utasította vissza Vonáék jókívánságait. Anno Orbán lett liberálisból „konzervatív”. Neki sikerült a…..
Chris Lamb 2016.12.29 17:23:49
@ebella: Nem a szimpatizánsok, hanem a vezetők. Emlékszünk a retorikára? Az ellenségünk (zsidók) ellensége (muszlimok) a barátunk. És most cseréltek? Dobták a muszlimokat a zsidókért? Vagy két dudást akarnak egy csárdába tenni? Ó jajj...
.
Chris Lamb 2016.12.30 11:25:35
@ebella: Tudtad? Hogy amióta a muszlim horda elárasztotta Európát, csökkent a szimpátia a palesztiokkal az öreg kontinensen? És ezt Izrael állam jól kihasználja?