Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narancshéj

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy anekdota szerint a szocializmus idején Rákosi Mátyás pártfőtitkár megbízta Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt egy másik, „szocialista” himnusz szerzésével, amely szerinte a címerhez hasonlóan, változtatásra szorult. Kodály Zoltán megjegyzése erre annyi volt: „Minek új?…..
narancshéj 2011.06.17 12:43:13
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
narancshéj 2011.05.25 15:56:19
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
Tudom, a Budapest legszebb lépcsőházai sorozatban szereplésnek egyik fontos kritériuma, hogy lakóházról legyen szó, de az Ybl-palota egyszerűen megkerülhetetlen, ha a budapesti, felújított emlékművek kerülnek szóba. Így aztán versenyen kívül nevezem a Lindner tulajdonában…..
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
narancshéj 2011.05.18 11:26:12
@Carmaged:
Jah, van ilyen is, tudom én!
És jah, a dohányos nem érzi. Jómagam 8 hónapig nem dohányoztam,amikor a szaglás visszatért hozzám, akkor döbbentem rám, hogy: nemár, én is ilyen büdös lennék?? hát igen, sajnos igen.
narancshéj 2011.05.18 11:46:00
@Neurotic:
Én két éve helyezkedtem el, akkor még nem is volt ennyire nagy a gáz, és az én állásomra 164 pályázat érkezett..Szerintem még az is sok..
narancshéj 2011.05.18 11:51:53
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Hát nekem a suliban simán lenyomnak 1-1,5 órás előadást..és nem kapunk szünetet..
Jó valami attól, hogy magyar? A hazai márka néha magasabb árát is megfizetjük, vagy ilyenkor szimplán a pénztárcánk diktál? Az árverseny és a multik terjeszkedése ellenére máig vannak olyan, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező magyar márkák – már nem is mindig hazai…..
„Mivel az útvonala a házunk előtt halad, még arra is gondoltam, hogy egyszerűen kikönyökölök az ablakon, és ha jön, ráköszönök” - a futóbajnok azt hitte, hamarosan mellbedobással szakítja majd át a célszalagot, de a kiszemelt lány egyszer csak eltűnik. Levélírónk…..
Bikiniszezon előtt érdemes átgondolni, hogyan távolíthatjuk el leghatékonyabban felpüffedt, szottyadt, már-már visszataszító testredőinket. A zsírégetés legnagyobb királya ugyan Norbi, de ha ő nem üti meg szimpátiafaktorunk legalsó határát, még mindig ezerféle edzőterem…..
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
narancshéj 2011.04.12 11:52:12
narancshéj 2011.04.12 12:02:09
@CarpeDiem 1: Nem, nincs itt semmi rosszindulat. Remélem meg szépen leüli, amit kiróttak/kirónak rá. Mivel nem ez volt az első alkalom, észnél kellett volna lenni.
Szerencse, hogy nem történt nagyobb baj.
Eleve vállalni sem akarta a történteket,mondván, hogy nem ő vezetett. És ez, hogy a médiában mindenhol csak a sajnáltatja magát ettől meg hányok..
Tapírnak nem jött be a Bon Appetit jókívánsága, valahogy nem jött meg az étvágya tonhalas tésztasalátához meg a penészes paradicsomhoz. Egy kis motiváció főzőcskézéshez.Tudom, hogy született lúzer az, aki dobozos kaját rendel, így jártam. Azért azt valószínűleg joggal…..
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..