Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tb2105

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogsámán levele egy közlekedési lámpákkal kapcsolatos felvetés, ami nem is érdemelne szót, ha nem volna ennyi figyelmetlen ember, mint amennyi van. Budapesten nem ritka, hogy több sávos úton a jobb szélsőt kivéve jó magasan vannak a lámpák és ha valaki elbambul, annyit lát a…..
Autóm ugyan idén krisztusi korba lépett, ám sztorija mégis nagyjából akkor kezdett el íródni, mikor egy esőverte kedden lényegében elúsztunk érte Lyukfalvára. Megnéztük, lefoglalóztam, de az átíratás már nem fért bele, mivel aznap éppen nem volt ügyfélfogadás a…..
Peti Belgiumba megy Összefoglaló 2010.04.26 22:11:00
Annyi dolog van, amit le kell írnom, hogy majd jól ki is felejtem a 90%-át. De ez azért nem baj, mert a maradékban is lesz annyi élmény amennyi egy bolgbejegyzésbe kell. Először is a legfontosabb, hogy voltam otthon. Naggyon jó volt :) Végre Szanizni, családozni, rokonozni, barátozni.…..
Peti Belgiumba megy London 2010.03.21 17:15:11
Hááát...Tudom, ezzel nem kezdünk mondatot, de ez lett az összesített véleményem Londonról. Odamentünk, ott voltunk, visszajöttünk. 25€ volt az út, az valamivel több, mint 6500 Ft. Annyit megért. Utaztunk oda is és vissza is 5 órát, és ott voltunk 10-et. Még annyit is…..
Peti Belgiumba megy Cím 2010.03.19 00:40:00
Hümm. Most értünk egy érdekes és hosszú konyhai beszélgetés végére. A sok téma közül egy még most is foglalkoztat. Aki olvas és tudja hogy kell kommentezni: szerintetek lehet-e igazi barátság fiú és lány között? :) Örök kérdés, jó mi?! Majd ha érkezett elég válasz…..
Itt mindíg van min röhögni. Ebben sokat segít Gábor, aki gondoskodik arról, hogy ne tudjak unatkozni. Például ma nagy-nagy lelki nyugalommal áztattam néhány zoknit (mert ugye a mosoda drága hely, oda csak ünnepnapokon megyünk :P), és hallgattam valami lágy emberevő-metált, amikor…..
Igazán jó reggelt minden kedves Olvasónak!Ez már itt a jó sokadik napom, és van is egy kis időm írni. Sok minden történt az utolsó bejegyzésem óta. Elkezdődött az iskola, ismerkedtem az emberekkel, a várossal. De nézzük kicsit több konkrétummal.Hétfő óta hollandot tanulok.…..
Nem is én lennék, ha olyan simán ment volna az utazás, mint ahogy azt terveztem.A mai ellenségem a HÓ volt. Minden formában, mennyiségben és időben. Egyelőre csak nagy vonalakban annyit, hogy a 15:00-s indulás helyett 21:00 óra után szállt fel a repcsi. Éjfél elmúlt, mire…..
Üdv Nektek!Ezen az oldalon olvashatjátok majd, hogy mi történik velem a nagyvilágban. 2010.01.30-a lesz az a bizonyos nap, amikor felpattanok a repülőre, és belecsapok a lecsóba. Belgiumba, azon belül is Kortrijkba megyek 'tanulni'. :) Nem ígérem, hogy sűrűn fogom frissíteni a blogot,…..
tb2105 2010.01.17 10:41:28
tb2105 2010.01.17 12:28:06
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
w A programozó magányossága 2007.12.03 06:30:00
Történelmi szombat hajnala ez a hétfő. Jön, jön, jön! Navracsics Tibor presents: Program of the Fidesz. December 8-tól a mozikban. Az elmúlt másfél évben a Fidesz háza tájáról a legmókásabb magyarázkodások keltek szárnyra arról, hogy miért is nincs nekik programjuk. Azt egy…..
Mi mással lehetne kezdeni a mai napot, mint annak a helynek a bemutatásával, ahol méltó módon vehetnek búcsút kedvenceiktől a gazdik. Elhelyezés, elhantolás: Tacskó méretig: 25000 Ft.+Áfa. Ezen méret fölött: 30000 Ft.+Áfa. 15 évig a sírhely saját tulajdon. A…..
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
Zhaoman ismét kultúrtörténeti gyöngyszemet hozott fel nekünk a múltnak iszapjából, fogyasszátok szeretettel az alábbi zenés tévéfelvételt, amiben a pályakezdő Első Emelet mutogatja tigriskarmait egy lemezről lemaradt számmal. Az 1983-as "klip" érdekessége, hogy még nem Patkó…..
Subba Ölel a faszex mágusa 2007.10.30 07:08:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezt az említésre érdemes oldalt, ami a népi naív fafaragás és a bátor érdi comingout izgalmas ötvözete. Nem is nagyon ragoznánk tovább, a szöveg és a kép - no meg maga az oldal - magáért beszél. Üdvözöllek kedves barátom, ki idevetõdtél…..
Egyik, nemrég apukává lett kollégánk hívta fel a figyelmünket a gyárban, a hazai pedofilok kedvenc legális weboldalára, ami nem más mint a tárponthu képmogosztó oldala. Sanyi (nevezzük így a balladai homály kedvéért) éles szemmel rámutatott, hogy - főként hétvégén -…..
A Subba ezúton üdvözli a legújabb szélsőkonzervatív-mélymagyar körömlakk-divatot. Budapest, 2007. október 26. Egy tüntető szemléli az eseményeket, miután a rendőrség feloszlatta az Erzsébet hídon és a Ferencek terén be nem jelentett demonstrációt. MTI Fotó: Beliczay…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
...a két szerencsétlen kutyát, vagy a két szerencsétlen idiótát a kocsiban. Vigyázat, kevésbé erős idegzetű nézőink inkább kapcsoljanak el. A többieknek íme a falusi humor legalja, az év legrombolóbb röhögésével: ..
Mindig is tudtuk, hogy a keresztény (vagy ha úgy tetszik: keresztyén) egyházhoz bármikor bizalommal fordulhat az ember fia, ha valami komoly kérdés nyomja a lelkét. "Keresztény vagyok és lenne egy elég kellemetlen kérdésem. Tudni szeretném, hogy Isten szerint rossz dolog-e az…..