Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foxbat

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Húsvétra, Orbántól 2012.04.08 05:29:00
Még mondja valaki, hogy Szeretett Vezetőnk nem hallja a nép hangját. Nem süket az egyszeri ember, csak szűrt hallása van, és szereti meglepni váratlan ajándékokkal az ő népét. Az időzítés ezúttal is mesteri, mert a sonkakóma előtt, mikor a nemzet a hőn áhított nyúltojásra…..
foxbat 2012.04.08 13:02:28
@ex Dr Kormányzó Dr.:
Egy kövérkés, világháborús pilóta azért hiányzik csapatból. A közmunkához meg készülhet a felirat: "arbeit macht frei"
Négy darabos fánk 5 darab áráért azoknak, akik óvatosan szeretnek duhajkodni: Új akció a Tescoban? Meglepődve tapasztaltuk, hogy a műanyag dobozos kiszerelés darabára ua. volt, mint az egy darabosé....jó vétel! Lenne, ha nem sántítana valami...zavart éreztem az erőben és…..
Tikkasztó napom volt tegnap. Még azt sem hevertem ki, hogy Réthelyi miniszter átértelmezi a Himnuszt -kíváncsi lennék az átdolgozó megbízására és az összegre -, amikor megálltam a kocsival egy autóbusz mellett. Az oldalára helyezett reklám a Széchenyi-tervnek tudta be a…..
foxbat 2011.06.09 17:46:31
@amfiteatrum: S ki is adta?
Már a kormány első évét sem az alaposan megkidolgozott tervek, programok jellemezték, biztos kevés volt a 8 ellenzéki év, de az "1. szülinap" után már a látszatra sem adnak. A hétfői "Nagy Bejelentés" óta minden napra csepegtetnek még valami…..
foxbat 2011.06.09 17:00:11
@Hajszás Láncos: Bizonyára lesz valamely eszelősnek alkotmánymódosítási javaslata , hogy erre helyezzék át a forró égövet
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
foxbat 2011.04.17 10:26:45
@Goompah: ha már nincs túlórapénz, okulva 2006-ból, valószínűleg a Fidesz által fizetett kárpótlás miatt balhéztak
foxbat 2011.04.17 10:55:49
@Con Storm: Na, na. Szerinted Orbán elárulta a pártját, és a hajléktalan Csányinak, Demjénnek, hogy ne is folytassam a többi semmire nem jutott embernek ,ahogy Lázár fogalmazott, már a betevő falatra sem telik, a mániákus egykulcsos adójával meg csak az MSZP-t, LMP-t gazdagította.
A mai Magyarországon kollektivista ellenforradalom zajlik – mondhatnánk, ha lett volna bármikor is individualista forradalom. De nem volt, legalábbis a 20. században nem, pedig a nyugati civilizáció mindhárom alappillére – az antikvitás, a kereszténység és a felvilágosodás…..
Ma reggeli hír: A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. (Híradó)Pártunk és Kormányunk, valamint a Kedves Vezető jobbkeze legújabb víziójával kapcsolatban…..
foxbat 2011.04.09 15:46:29
@Suna bácsi: a bácsi megszólítás alapján gondolom, a csúnya MSzP kormány által kifizetett 13. havi nyugdíjait, az államadósság csokkentésehez, borítékolta visszaküldésre.
"A hogyan veszítsük el a népszerűségünket négy év alatt" című sorozat újabb állomásához (vagy álomásához?) érkeztünk: ma Pósán László fideszes képviselő mondta azt, hogy biza' az Alkotmány értelmében újra be kellene vezetni a sorkötelezettséget. Egészen…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
foxbat 2011.03.07 09:18:14
Varánusz Virítsd a lóvét! 2011.03.05 06:26:00
Érdekes tendencia kezd kibontakozni a Fideszben: szelektív emlékezetvesztésben szenvedő egykori Fidelitas tagokba botlik az ember lépten nyomon. Mondogatták sokan régebben, hogy a narancsos ifjúsági szervezet agymosoda - példának citálták Ágh Péter bajtársat - de mostanában…..
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..
Mikor kell elgondolkodnia egy kormánynak azon, hogy valamit kurva szarul csinálnak? Ha rájuk omlik a Matolcsy vízió, és manyup vagyon ide vagy oda, de megszorítani kell? Vagy, ha a soros elnökségünket mostohagyerekként kezelik az Unióban, és elterelnek minden fontos dolgot tőlünk…..