Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakbarat

24 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A gyakorlatban tanulhatod meg személyre szabottan az önbizalom erősítésének és a személyiséged fejlesztésének módszerét.    A »» KarizMan - Átlagfeletti Férfiasság «« oldal ezen elkeserítő tapasztalatokon felbuzdulva egy olyan önértékelést és önbizalmat erősítő programot dolgozott ki, amely…..
Végzetes hiba #1: Túlságosan játszani a „jófiú”-t   Észrevetted valaha, hogy az igazán vonzó nőket sosem vonzzák a jófiúk? Természetesen észre. Csak úgy, mint én. Biztos vagyok benne, hogy vannak vonzó női barátaid, akik úgy tűnik, egyfolytában balfácánokkal randiznak, de valamilyen oknál fogva…..
Fontos kérdésekre kaphatunk választ, például:Hogyan kezeli a női kifogásokat, férfiaktól érkező agresszivitást, dominanciát egy vérbeli, igazi férfi?Hogyan tanuljak meg behatolni a különböző nők személyes szférájába?Hogyan akadályozzam meg, hogy egy nő kihasználjon engem,…..
Az alacsony önbecsülés különféle problémákhoz vezethet a karrierépítés során, a kapcsolatokban és a magánéletben is. Az alacsony önbecsülés könnyen vezethet depresszióhoz, ami nagy hatással van a szellemi, fizikai és társadalmi életre.     A »» Vonzó Férfi «« oldal ezen elkeserítő tapasztalatokon…..
Az önbizalom és önbecsülés kéz a kézben járnak. Élő fegyverek, amelyek segítenek szembenézni a kihívásokkal az életben. A saját magunkba vetett hit hiánya megakadályoz abban, hogy bármit is elérjünk. Önbizalom építés - nincs ötleted, hol kezdd?   A Vonzó Férfi program olyan ingyenes tippekkel…..
A flört a legizgalmasabb, ám sokaknak a legtöbb fejtörést okozó szakasz az ismerkedésben. A Vonzó Férfi ingyenes tanácsaival mesterévé válhatsz a flörtölésnek. Ha még több tanácsot és ötletet szeretnél olvasni a flörtölésről, akkor »»bővebben a Vonzó Férfinél olvashatsz minderről.    Egy újabb…..
Tippek a testbeszédhez A Vonzó Férfi program elkötelezett amellett, hogy minden olyan férfi számára, aki változni szeretne és birtokába akar kerülni  a leghatékonyabb kommunikációs stratégiáknak, az a legcélravezetőbb úton juthasson el e célhoz. A >>Vonzó Férfi << oldal  további…..
Az önbizalom a megállíthatatlanság és az iszonyatos félelem közötti érzés. A saját énképednek óriása hatása van arra, hogy mások hogyan látnak. Az, ahogyan látjuk magunkat, valósággá válik - minél magabiztosabb vagy, annál valószínűbb a sikered. Sokan vannak azonban, akiknek nincs kezükben a…..
Válj emberi hazugság detektorrá! Bevezetés a hazugságok leleplezéséhez: Ez a tudás szintén fontos lehet a menedzserek, munkáltatók, de akár bárki számára is a mindennapi szituációk során. A hazugságok felfedezése segíthet elkerülni, hogy csalás áldozatává válj. A Vonzó Férfi program során megérted…..
Az ismerkedésben az első legizgalmasabb dolog a flört. De ahhoz, hogy élvezettel csináld, fontos, hogy legyen néhány technika a tarsolyodban, amiket bedobhatsz és sikert várhatsz érte cserébe! A Vonzó Férfi ingyenes tanácsokkal segít abban, hogy ez megvalósulhasson. Bővebben ezekről az ingyenes…..
-         3. lépés: Közeledés a sikerhez   Ezen a szinten már érezni fogod, hogy nő az önbizalmad. Már végeztél azokkal a feladatokkal, amiket a 2. lépésben elkezdtél és rengeteg sikered van, amit ünnepelhetsz! Itt az ideje, hogy erőfeszítést tegyél. Növeld kicsit a céljaidat és a kihívásokat…..
-         2. lépés: Felkészülés   Sajnos a kezdés  mindig lassú, de a célodhoz vezet. Ha jól csinálod a dolgokat és kisebb, könnyebb sikereket érsz el, akkor rálépsz arra az útra ami a végső sikeredhez fog elvezetni és ugyanakkor az önbizalmad is javul ezáltal.   További ingyenes Vonzó Férfi…..
Mikor flörtölsz egy lánnyal, hiányzik a szexuális töltet, és inkább egy állásinterjúhoz hasonlít a dolog? Mikor flörtölsz egy lánnyal, szeretnéd, ha olyan vonzerőd lenne, mint a moziszínészek egyikének? Mikor flörtölsz egy lánnyal, csodálod, hogy miért csüngenek néhány pasin a nők? Mikor…..
Tévedés azt hinni, hogy csak szavakkal üzenünk környezetünknek. Rengeteg információt szerezhetnek rólunk mások úgy is, ha egy szó sem hagyja el a szánkat. Ennek ellenére sem vagyunk tudatosak saját testbeszédünket tekintve. A Vonzó Férfi ingyenes tanácsai segítenek abban, hogy pl. az alábbi…..
Nem z számít elsősorban a flörtben, hogy mit mondasz, hanem, hogy hogyan mondod. A Vonzó Férfi oldalon ingyenes tanácsokat olvashatsz, hogyan fejleszd magad apránként, hogy a nők számára érdekes és vonzalomkeltő lehess. A legfontosabb dolgok egyike, amire emlékezned kell, mikor flörtölni tanulsz,…..
A testbeszéd használata a kommunikáció erősítéséhez nagyszerű párbeszédekhez vezethet. Nem kell sokat beszélned, egy pillantás vagy egy mozdulat többet is elárulhat rólad. Ezt folyamatosan fejleszteni kell, hogy a társas interakciókban teljes értékű, magabiztos és tudatos résztvevő lehess. A Vonzó…..
Az alábbiakban a testbeszédi gesztusok összegzése következik. Használd ezeket, hogy jó első benyomást tegyél az emberekre, akikkel találkozol, és hatásosan továbbítsd feléjük az üzenetedet. További tanácsok, ha befolyásolni szeretnéd a környezetedet azáltal, hogy csak testbeszéded üzen, olvass még…..
Vedd tudomásul, hogy ha össze akarsz jönni egy lánnyal, és haza akarod őt vinni, tudnod kell, hogyan flörtölj egy lánnyal. Ingyenes tanácsok és tippek naponta a Vonzó Férfi oldalon >> Mindannyian voltunk már így. Elkezdesz beszélgetni egy lánnyal, és úgy tűnik, jól megy a dolog, de mintha nem…..
Kommunikáció Tippek 2011.05.03 22:30:00
Bizonyára veled is előfordult már, hogy azon kaptad magad, hogy valami nem úgy megy a kommunikációval, ahogy szeretnéd. Nem azt érti meg a partnered, amit üzenni szerettél volna. A félreértések és kínos helyzetek elkerülése végett a Vonzó Férfi oldalon ingyenes tanácsokat és tippeket olvashatsz,…..
A testbeszéded fejlesztése nagy fejlődést jelenthet az emberi kapcsolataidban, és egyáltalán, az általános magatartásodban is. Vonzóbbá válhatsz mások számára. Nincs konkrét tanács arra vonatkozóan, milyen a helyes testbeszéd. Amit teszel, többféleképp értelmezhető, a helyzettől, és a partneredtől…..
A flörtölés megtanulása képessé tesz olyan párbeszédet folytatni, amely közvetlen kapcsolatban van az ellenkező nem érdeklődésének felkeltésével. Sok oka van, hogy miért kihívás valakivel találkozni, és egy új kapcsolatot kiépíteni. Ha minden okot szeretnél megismerni, akkor olvasd a Vonzó Férfi…..
Kommunikáció Kommunikálj 2011.05.02 22:30:00
Javíts a Kapcsolatodon a Hatékony Kommunikációs Készségekkel! Mindezt megtanulhatod a Vonzó Férfi kommunikációs programja során!  A Konfliktus a kapcsolatban látszólag elkerülhetetlen. Magában a konfliktus nem probléma; bár, ahogy kezelik, összehozhatja az embereket, vagy szét is szakíthatja…..
Néhány alapvető elemre mindenképpen figyelni kell akkor, ha szeretnénk kommunikációnkat olyan szintre fejleszteni, ahol a tudatos nyelvhasználaton túl testbeszédünk is üzen. Magabiztosságot, félszegséget, céltudatosságot vagy épp lazaságot. Ha ezen 10 tippnél többet szeretnél olvasni a témáról,…..
Mutasd meg a többieknek, hogy szabad vagy és készen állsz egy kapcsolatra! A Vonzó Férfi ingyenes tanácsai segítségével ez nem is lehet kétség. Tulajdonképpen kész flört oktatásban mélyedhetsz el az oldalon. Ha bővebb tippeket és tanácsokat szeretnél a a Vonzó Férfitől »», akkor a részleteket itt…..
Az udvarlásnak öt különböző, a nonverbális kommunikációban megjelenő fázisa van, melyet minden ember követ a párkapcsolatok kialakítása során, lakóhelytől és kultúrkörtől függetlenül. Pontosabban követne, ha meglenne minderről a szükséges minimális ismerete.   A Vonzó Férfi program kifejezetten…..