Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucs3

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesterházy természetesen még nem mondta el a véleményét arról, hogy a BKV fénymásolóállományát 4 sorban, 20 millió forintért cserébe "felmérő", azóta a cégjegyzékből törölt Optimismo Kft.-nek két szerbiai tulajdonosa van. Egy gyógyszerészeti egyetemen tanuló…..
Az elmúlt 100 évet gyakorta emlegetjük a tudomány és technika 100 éveként. Ha belegondolunk, hogy ma már az információ minden csírája másodpercek alatt jut el lakásunkba; hogy egy egyetemet már szinte nem lehet elvégezni egy laptop nélkül, de Internet kapcsolat nélkül egészen…..
Nem szívesen szorítom korlátok közé magam, így az újévi fogadalmaktól is ódzkodom, mint török üzletember a banki átutalástól. Az viszont még jobban zavar, hogy az utóbbi években, mióta monitorral a fejemen közlekedem, csak napi, maximum heti szintű adatok maradnak meg bennem a…..
szucs3 2010.02.04 09:45:47
Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben? Egy újabb strigulát húzhatunk be, mert tegnap a minden bizonnyal Fideszes rendőrség bevarrta Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt HR-igazgatóját. A gazdaságvédelmi nyomozók őrizetbe…..
Ha lehetne választani egy várost és egy évet, ahová szívesen visszamennék, akkor én Seattle-t és 1991-et választanám. Seattle volt a "grunge" szülővárosa, a világhírnév előtt olyan együttesek járták klubról-klubra a várost, mint a Pearl Jam, a Soundgarden, a Nirvana…..
szucs3 2009.11.27 18:27:57
@zero: huszonéves vagyok. tetszik a poszt, a zenék többségével együtt. ne általánosíts! :)
Belsőség Tolvaj magyarok 2009.10.28 07:25:58
  Majd kiesett a szemem, mégis alig láttam az útjelző táblákat. Ma már azt is tudom, miért. Mert lopunk. Mindenhol, mindent ellopunk, amit csak bírunk. Vélemények az azonos című írásunkról...
szucs3 2009.10.28 17:42:55
@Hagalex: jól értem? azt mondod, hogy nem segítség az, ha valaki családiházat kap?

ha valaki nem képes követni a társadalom normáit (tanulás, munka, együttélési szabályok), úgy hogy jó adag segítséget kap, azzal drasztikusan kell eljárni.
Nou San Trafford Ott megy az Inter 2009.10.20 15:22:00
Vagy működik az időgépünk, és tavaly októbert írunk újra, vagy egyszerűen csak rohadtul nem változott semmi a legutóbbi szezon óta. Igaz, most a Sampdoria alakítja az Udinesét, és a Livorno a Regginát (ott repül amúgy az ötödik idei edző), de a Roma és a Milan a tavalyi…..
Nem is tudom, mi bosszantott fel jobban, a játékosok hozzáállása vagy a szakmai analfabétizmus, amivel Egervárit kinevezték, és amivel ő tevékenykedett a meccs előtt. A tegnapi meccsen abszolút az elmúlt pár évtized hibáit láttuk viszont. Tagadhatatlanul másra számítottunk, és…..
szucs3 2009.09.29 07:52:06
@montipájton: igen, én is ezt éreztem, ahogy olvastam. és szimpatikus, hogy a pályán akarja helyretenni a dolgokat, nem pedig megmagyarázni.

nem tudom hol, de tegnap olvastam egervárinak egy nyilatkozatát, valahogy így kezdődött: fiatal és tapasztalatlan a csapatom...
ez vicc kategória. :)
Elsőként természetesen a hétvége legfontosabb eseményére, az I. NST-kupára koncentrálunk, és bemutatjuk a résztvevő gárdákat. A csapatkapitányokat kérdeztük a várható taktikáról, a képviselt stílusról, a szakvezetés célkitűzéséről, valamint arról, mivel tudnák…..
Lesújtó híreket kaptunk a szerkesztőségi piros telefonon; a rút, kegyetlen balsors visszalépésre késztetett egy csapatot, így felszabadult egy hely az I. NST-kupán. A fórumon továbbra is csodás barátságok szövődhetnek, de természetesen összeszokott spílerek se habozzanak. Aki…..
szucs3 2009.09.15 23:24:26
@heinrich: kösz! :)
Vastagbőr Egy tanár levele 2009.03.06 11:01:00
A Független Újságírók Szövetségének honlapján jelent meg ez a levél:   Egy tanár levele   "Ez most rasszizmus..  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a…..
szucs3 2009.03.06 12:08:35
szegregacio?!?!
vastagbor.blog.hu/2009/03/06/egy_tanar_levele_1#more983873
nem tudom, hogy ezt olvastatok-e de ez szöges ellentétben áll azzal, amit mi akarunk :(
Szörnyű lehet a HírTV riporterének lenni, folyton verbális támadásoknak vannak kitéve. Hol Szűcs Erika poénkodik velük, hol maga Gyurcsány oktatja ki őket.  ..
Micsoda nap! Kolompár Orbán feladta fél éves hallgatását, és végre ma megszólalt!  "Kolompár Orbán szerint a parlamenti pártok tehetők felelőssé az elmúlt időszakban kialakult cigányellenes közhangulatért; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a…..
Igazság- és jogszolgáltatás, rendfenntartás? Vágyálmok ezek nekünk egytől egyig. A közbiztonság lassan dél-amerikai állapotokat tükröz, a rendőrség mégsem annak helyreállításával, hanem az autósok fényképezésével, a Magyar Gárda toborzásának felügyeletével, vagy…..
szucs3 2009.02.11 14:29:44
@Mj: én arról a posztról lemaradtam. :( De akkor is ugyanígy elborzasztott volna, mint most.

Megmondom őszintén, hogy én is kacérkodtam már a gondolattal, hogy össze kéne pakolni... :(
Az utóbbi idők legdurvább videóját készítette el az [origo]. Csak erős idegzetűeknek ajánlom a megtekintését. (ha szaggat: youtube-verzió)     Ugye vágja mindenki, hogy a videón szereplő, nyaklánc- és telefonmutogató, megélhetési bűnözéses szöveget mesterien…..
szucs3 2009.02.09 22:19:25
@denever: huuhhhh, ez a második videó ez szörnyű! :)

A halál 50 órája viszont hibátlan! :)
Konrád, a csizmám!!! :)
Májusi posztomban felvetettem -félig viccesen-, hogy milyen nagy horderejű színesfém-lopásnak kellene ebben a furcsa országban történnie, hogy végre egyszer és mindenkorra rend legyen e téren. A fiktív 6-os listámon a 4. helyre lőttem be a Szabadság-híd ellopását. Hozzám képest…..
Erwin Koeman naplója2008-06-0610.00 - Indulás Zürichbe. Már egy ideje csak kocsival járok, mert ez a hülye Bergkamp rám rakta a parát a repülőktől. 10.20 - A budaörsi mekinél meg kell állnom, kíméletlen cifrafosás gyötör. Biztos az a rohadt sok pálinka, ezt még szokni kell.12.00…..
szucs3 2008.06.11 07:32:24
Valahogy így kell feltámadni, ahogy a Milan csinálta (nem hiába hívő népség az olasz). A Rossoneri gondjai nem lettek sokkal kisebbek, de hogy tegnap a szezon eddigi legjobb meccsét kerekítették – nem kis mértékben a roppant szimpatikus Napolinak köszönhetően – azt ne…..
Nou San Trafford A Ti csapatotok 2008.01.10 13:12:00
Pedig milyen remek ötletnek tűnt elsőre, hogy megszavaztatjuk veletek az év csapatát, csak aztán úgy alakult, hogy pont _benito került az orálisan előidézett coitus rossz felére, így az én szemem folyhatott ki, mire végigstriguláztam az összes szavazatot. Amit eddig is tudtunk,…..
Január 20-án Accra felé fordítja tekintetét minden futballt kedvelő szurkoló, magára valamit is adó játékosügynök, megfigyelő, s valószínűleg a világ labdarúgásának néhány prominens személyisége is a környéken fogja fotóztatni magát. Elkezdődik az Afrikai Nemzetek…..
Az olaszok tudnak sorsolni, kérem szépen. Itt van nekünk a Serie A utoló idei fordulója, mielőtt tehát három teljes hétre elvonulnának a csapatok, gyorsan eldöntik a 2007-08 bajnoki kiírás jelentősebb kérdéseit. A helyzet ugyanis az, hogy a Fiorentina kiszállt az aranyért folyó…..