Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaroslavPascek

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betiltotta a kormány a játékgépeket, így a legtöbb kaszinó, játékterem bezárhatja kapuit, és a kocsmák sem számíthatnak ezentúl ilyen irányú bevételre - mindezt Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár egyrészt etikai, másfelől nemzetbiztonsági okokra…..
JaroslavPascek 2012.10.05 16:58:30
@Walter_Dornberger: Tudod a te eseted már önmagában szomorú arról nem is beszélve, hogy te egy vagy a sok közül, ezt persze gondoskodó kormányunk egyáltalán nem veszi figyelembe, mindezt gyakorlatilag egyik napról a másikra... Egyszerűen értetlenül állok e felett...
Családok ezreit menti így meg a kormány, hogy még nagyobb legyen a jólét.               Mint azt szerkesztőségünk az Orbán-kabinet egy névtelenséget kérő bennfentesétől megtudta, jövő hét elején újabb rendkívüli kormányülésre kerül sor, melynek során…..
JaroslavPascek 2012.10.03 14:23:03
@Kutchek: 2éve? Tavaly Novemberben emelték az adót 500 000 Forintra. A probléma nem abból fakad, hogy közepesen jól menő helyen esetleg nem termeli ki, hanem abból, hogy mi van ha egyik hónapban a mínuszos a gép akkor az 500 000 plusz a mínusz amit termelt legyen 100 000 forint. 600 000 Forint kifizetés egy hónapban ergo veszteség, és ilyen adó mellett egy közepesen jól menő helyen jó esetben egy hónapban ennyi marad a gépben hóvégére, ebből 500 adó... Termelt egy hónapban 100-t de mivel volt egy 600-s bukásod ezt félévig termeled és a rizikó továbbra is ott marad a nyakadban, ezért tűntek el nagyon sok helyről, effektíve a kocsmárosnak a bevételét képező gépek. Italforgalom meg alkalmazottak bérére, adóra, mahasz, artisjus, bérletidíj stb költségekre.
Nézem a kulcsot, elfordítanám és leállítanám vele az autót de nem megy, nem akarok kiszakadni ebből a valóságból pedig muszáj, olyan mintha az életem döntését kellene meghoznom pedig csak egy csukló mozdulat, mégis visszatart valami legbelül. Ahogy tekerem fel az éveket halmozom…..
Ahogy lassan haza érek, gondolkozom, hogyan is vesztettem el ezen a téren a szüzességem, évekkel ezelőtt. Sok minden nagyon más volt akkoriban a legrosszabb napom is jobb volt mint most a legjobb, egyedül vagyok, akár mit csinálok akárkivel egyedül érzem magam és a szó magányos…..
Kilenc Bűn Első bűn 2011.05.21 02:18:00
Minden úton el kell indulni. Egyszer biztos. Ahogy gurulunk a mélygarázsba egyre hevesebben ver a szívem, újra játszani fogok. Bűntudattal vegyes izgalom fog el. Életem első igazán nagy hibája az volt amikor leültem először a jól ismert kockás gép elé. A további dolgok persze a…..
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
JaroslavPascek 2011.04.07 20:10:13
@Zabalint: Nézd őszinte leszek, engem ami felháborít maga az eljárás, ahogy a gyerek fogát betömték (most feltételezzük hogy abszolút igaz a sztori). Hol van az anyuka felelőssége? Szerintem ott, hogy tájékozódik, hogy milyen az iskola fogorvosa egy évek óta ott tanító tanár biztosan tud egy-két sztorit akár pozitív akár negatív irányba, és félre értés ne essék, az ilyen utólag k*** a nagy a szám anyukáktól én is kitudok rohanni a világból, de ettől még felháborít, amit a gyerekkel csináltak. Egyébként az iskolaváltást már én is "külön eljárásnak" érzek ami túl sok, ezzel egyetértek, de hogy egy családnak saját fogorvosa van és ahhoz ragaszkodik az még nem különíti el a gyereket a többiektől.
JaroslavPascek 2011.04.07 20:18:34
@:osbourne.: Ebben abszolút egyetértünk és nekem is ez a hatalmas kérdőjel a sztoriban, hogy ha a gyerek állított valamit !2011-ben! miért nem hívták fel a szülőt/szülőket??? Csak mert a telefonos jognyilatkozat ebben az esetben szerintem bőven elegendő. Mert oké, hogy nyilatkozat hiányában el kell látni a gyereket, de ez tényleg csak telefonba került volna!
JaroslavPascek 2011.04.07 20:25:25
@Máгia: Most hívtam fel, általános iskolás korú rokon kislányt (8. évfolyamos). Fogászati vizsgálat alatt, egyik osztálytársának tömték egy másiknak meg fúrták a fogát, 2010 Őszén. Szerintem meg igen :D, mindenesetre örülök, hogy hirtelen önjelölt jogász lettél, de ezt bízd azokra akiknek ez a szakmája esetleg ez lesz. köszi!
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
JaroslavPascek 2011.03.29 13:45:51
@KATZE: Kérlek magyarázd meg azt a jogalapot, amiért egy bringásnak casco-t vagy kötelezőt kellene fizetnie. Felhívom a figyelmedet, hogy két autóra fizetek kötelezőt és egyre casco-t is, de ennek ellenére nem értem, hogy ha bringámra ülök akkor miért kellene a gépre fizetnem bármit is...
JaroslavPascek 2011.03.29 14:00:03
@Ophélie: Persze adóztassunk meg még egy járművet, mert annak lenne értelme, mindegy ebbe a vitába nem is akarok belemenni, mert értelmetlen.
Visszatérve viszont az alkohol fogyasztásra, engem nem bántana egy ugyan olyan jellegű szigor mint az autósoknál van, sőt mivel mindkét járművel közlekedem úgy érezném ezáltal van egyensúlyban a dolog.
JaroslavPascek 2011.03.29 14:09:25
@Ophélie: Nézd, értem én, de, hogy működne a rendszer? Minden bringát be kell jelenteni? 12 éves kiskorúnak nem kell fizetni, de a 17 éves fiatalkorúnak igen, vagy csak a nagykorú állampolgárok, vagy akinek effektíve munkaeszköze? Esetleg csak a nagyvárosok bringásai? Nekem inkább ez a része tűnik megoldhatatlannak, legalábbis normális működő rendszert erre elég nehéz lenne kialakítani, bár ez csak egy vélemény.
Csodálatos képei vannak a neten. A nőiesség minden díszével felékesítve: figyelemfelkeltő mellek, vékony derék, finom csípővonal, tökéletes popsi. A leírásban masszázs szerepel, franciás levezetéssel, semmi más. Csupa csupa 10-es értékelés, túláradó dícséretek.Nosza,…..
Critical Miss A sálkérdés 2011.03.14 07:59:00
A sálhordás valahogy kikopott az itthoni öltözködésből, teljesen funkcionálissá ürült ruházkodási szokás lett és csak néhány furán rúzsozott hölgy nyakában láthatunk még egy-két ismerősnek tűnő variációt. Persze vannak kísérletezések a tizen-huszonévesek…..
Ugye tegnap előtt írtam a jó laptop tokokról, viszont ma talaltam egy képet, ami egyszer még minden hordozható számítógép tulajdonosnak jól fog jönni. Így lesz kapucnis pulcsiból egyszerűen, pár lépésben laptop táska...
JaroslavPascek 2011.03.15 19:27:53
Kilenc Bűn Az út elején... 2. 2011.03.08 03:53:00
Nem akarok... Mégis valahogy erőt veszek magamon és kisétálok a fürdőig, monoton megszokottsággal elkezdek vizet engedni magamnak. Tükörbe nézek a szemem alatti táskák mérete már-már bőröndnek felelnek meg. Előkotrok magamnak egy száll cigit a dobozból, általában nem…..
Kilenc Bűn Az út elején... 2011.03.03 01:20:00
Elcsesztem a legjobb dolgot az életembenZihálva bámulom a plafont kihúzhatós kanapén fekve, izzadság cseppek folynak végig az arcomon, mellettem egy meztelen törékeny női test végig húzom az ujjam selymes bőrén közben figyelem, hogy lélegzik e. Egy órája alszik vagy eszméletlen,…..